Onder de douche.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 02-03-24

Hij(Justin) hoorde de douche had Juriaan zijn auto gezien wist is hem. Justin baas een al wat oudere man is pas gescheiden en heeft al tijdje omgang met Juriaan. Justin noemt hem oom een term uit de industrie al is het geen familie. Was wel schrikken de eerste keer hij baas en Juriaan  samen onder de douche aan trof. Gelukkig zagen ze hem niet zouden zich misschien schamen. Maar Juriaan had geglimlacht naar hem dus Justin was gezien. Justin is verliefd ooit op de geschiedenis leraar geweest zelfde type als Juriaan. Nee geen gerotzooi met andere twintigers als Justin bij baas is werkt die. Moest Justin niet naar school is drie dagen stage en twee dagen school. Nee weer uitval van leraren kent dat wel.


Nu kon hij Juriaan in de schuur helpen. Dus dat Juriaan er is was geen echte verrassing. Baas bleek nog in bed te liggen. Justiaan had een nat plan(lees verder) met Justin zag hem in bad kamer spiegel. Hij pakte nog gekleed Justin beet en trok hem onder de lopende douche. Hun tongen vonden elkaar dus er waren gevoelens. Natuurlijk was Justin tot zijn zijden slipje door weekt uit alles. Juriaan ging door zijn knieen Justin was net als hem groot geschapen met bungelende ballen. Hij bewerkte zijn eikel met zijn tong voor hij de lollie pijp methode deed. Ja Justin zou in zijn harige kontje komen dus even stijf pijpen.

Natuurlijk wilde Justin sex hij is niet van steen en stond al tijdje droog. Justin vroeg zich split seconde af kan het baas is Juriaan zijn liefde. Nou muur is dun baas lag in bed hoorde alles kwam klaar er van. Terug naar douche cabine Justin laat Juriaan buigen is langer dan hem. Hij kan daar door beter in Juriaan  komen, welk onder tussen via spiegel baas ontdekt met zijn stijve pik. Mis gedacht dat trio wordt baas geniet van de aanblik jong en oud. Natuurlijk is geil schouw spel ze genieten na het klaar komen elkaar in zepen en wassen. Daar op papier verboden woorden gebruikte  is het bvb baas geworden en onduidelijk waar stage plek is boerderij, scheeps werfje enz.

2846 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.