Geile hetero voetballer

Geplaatst door: dominatrixgina op 02-03-24

Ik loop geregeld langs het lokale voetbalveld, als ik naar huis ga van mijn werk. Opstaan, douchen, kleden, naar het werk lopen. Om echt te ontbijten heb ik geen tijd. Aan mijn bureau drink ik dan een koffie en eet snel wat. Administratie, daar vul ik mijn dag mee, en naar de klok kijken, tot het weer 17u is en ik naar huis kan. 


Die dag speelde FC De Ketelaars op het veld. Een hobby voetbalclub met sportieve twintigers. Ik blijf steeds even kijken, niet omdat ik van voetbal hou, maar in de ploeg speelt een jongeling van om en bij 28. Een stoere man, donkerblond haar aan zijkanten geschoren en in staartje, een verzorgde baard en sportief gespierd lichaam. 

‘s avonds thuis zit ik samen met goede kennissen en praten we wat over werk, weekend en weekavonden. Ikzelf heb nog een stiekem extra leven naast mijn doordeweekse job, ik ben meesteres (trans). Mijn homovrienden luisteren steeds geboeid naar hoe ik hetero mannen domineer en hen de dingen laat doen die ik wil. Ze geilen ook best wel op de foto s van mijn hetero slaven en zijn toch best jaloers dat ik met zoveel lekkers in contact kom.

We zijn een week later en terug speelt de lokale voetbalploeg. Ik blijf even staan, zoals gewoonlijk. Ik liet net wat vallen en toen ik me recht draaide stond Filip (de stoere Viking waar ik elke week naar kijk) naast me. Filip was op me gebotst, omdat ik even weggedoken zat en had zich verontschuldigd, keek me even verbaasd aan en zei dus zijn naam. Hij liep over het veld, zijn strakke beenspieren spanden samen, het truitje kleefde tegen zijn lichaam waardoor zijn afgetrainde lichaam mooi tot zijn recht kwam. Ik was even met mijn gedachten verdwaald. De bal vloog in mijn richting en terug stond ik neus aan neus met Filip. Kan ik je zo spreken zei hij, de match is over 10min voorbij. Ik was benieuwd en had geen plannen. Hij vroeg langs het veld mee te stappen, en deed wat geheimzinnig, zijn vrouw en familie stond aan de tribune blijkbaar, maar wou toch mijn nummer. Zonder verder na te denken deed ik dit, ach ja…

De volgende dag ging mijn routine verder, donderdag waren we, vrijdag, …geen berichtje. Ok het zij zo, weekend kwam en ik sprak met m’n vrienden en enkele oudere homo kennissen van hen in een lokale bar over wat was gebeurd. Ik had enkele foto s van hem genomen toen hij aan het sporten was. De oudere homokennissen van mijn vrienden, Jan 52j en Mike 63j, vertelden dat ze hem ook in het dorp en lokale zwembad al waren tegengekomen en dat hij een lekker mannelijk lijf heeft. Ze hebben al vaker over hem liggen fantaseren. Ik was dus niet de enige. 

Dinsdag kreeg ik plots bericht van Filip. Het bleef in zijn hoofd spelen. Maar hij heeft een vrouw en kinderen, toch droomde hij steeds over seks met transseksuelen, hij keek de laatste jaren geregeld zo’n porno. Maar dat moet geheim blijven, zijn familie en vrienden zouden dat toch niet begrijpen en hij moet zijn status als man en sport figuur hoog houden. Ik hoor wel meer zo’n verhalen en dacht ik goed voor jou…. . Maar hij wou eens met mij proberen zei hij… omdat hij proberen zei, wat een hatelijk woord is, ik ben geen object… sprak ik over mijn tweede leven als dominatrix… . Het kon mij dan ook niet echt schelen wat hij ervan dacht en of het hem zou afschrikken. Hij zei dat zijn eikel er van nat werd toen ik dat stuurde. En terug viel het contact stil.

Die woensdag zag ik hem niet aan het veld. Jan en Mike hadden hem nog wel aan het zwembad gezien, voorbije zaterdag. Hij droeg blijkbaar een korte rode short en toen hij uit het water stapte tekenden de vormen van zijn lul en billen scherp af. Wat een beest zeiden ze verlekkerd. Toen hij van de springplank af sprong gleed de short ook iets naar beneden omdat de elastiek los zat. Mike en Jan zeiden zijn schaambeen dat een kort behaarde schaamstreek naar zijn lid toonde, en een deel van zijn bilspleet bloot lag. Ze hebben snel een handdoek op hun short moeten leggen.

Op het werk stak het wat tegen, druk ook, ineens kwam er een berichtje op mijn gsm. Gina, ik blijf over je denken, zou je niet komende woensdag na mijn match naar de kleedkamers kunnen komen. Mijn familie komt niet supporteren, die hebben wat anders te doen en ik zal extra lang nablijven zodat de rest van de jongens al weg zijn. Ik was even verbaasd en zei is goed, ik was benieuwd waar dit naartoe ging. Hij stuurde terug en je verhaal van dominatrix maakte me nog extra geil. Wil je als je komt dan als ik in de douche sta me ern blinddoek omdoen en me vastbinden, dan mag je alles met me doen, zou zo spannend en geil zijn. 

Ik was even verbaasd…en vroeg alles? Alles is heel veel wel, alles schreef hij terug. Ik werd er zelf wel opgewonden van. Vertelde het ook direct aan Jan en Mike. Ze hadden me inmiddels al zoveel over hem liggen vertellen. Wow zeiden ze, heb jij geluk…ik zag dat het idee hen deed trillen van opwinding en zei maar waarom komen jullie ook niet mee. Hij is toch geblinddoekt dan ziet hij niet dat er gebeurt en wie er is. 

Ze wisten niet wat zeggen, zo met een lekkere hetero voetballer, maar ja hij is hetero. Hij is ook vastgebonden zei ik, hij kan geen kanten op en zal moeten ondergaan dan.

Die dag, zoals afgesproken, gingen we richting de kleedruimte naast het veld. Het was al zeker een uur nadat de match voorbij was. Zoals Filip zei stond hij onder de douche, ik zag zijn haar in staartje over de muur en hoorde het water kletteren. Zijn kledij lag naast zijn sporttas op de bank. Jan en Mike bleven aan de deur nog. Ik zei dat ik wel teken gaf. Ik kwam dichterbij, met de blinddoek in m’n hand. Ik naderde hem, op zijn brede schouders viel het water, dat langs zijn rug tussen zijn bilspleet gleed en langs zijn voetballersbenen de grond raakte. Hij had zijn handen op zijn gezicht en keek naar de douchekop, zodat het water zijn gezicht en baard spoelde. Ineens gingen zijn handen opzij en zag ik mijn kans om de blinddoek om te doen, intussen waren Jan en Mike al aan de muren van de douchecabine. Filip begon een erectie te krijgen zag ik, en zei Ow Gina. Ik riep grijp hem en bind hem. Filip en Mike gilden zijn armen stevig vast en knoopten dezen, en dan zijn benen. Filip kreeg ineens een steenharde erectie en zei wat hoe, verbaasd. Ik zei hem, nu beslis ik en doe je wat ik zeg.

Jan en Mike drukten Filip op zijn knieën op de grond. Zuigen slet zei ik hem, en duwde mijn lid in zijn mond. Jan en Mike waren ook zichtbaar opgewonden. Nu sta recht en toon je aan ons. Draai maar even rond. Like en Jan hadden hun broek ook al gelost en hun erecte lid stak uit hun broek. Filip, met zijn blinddoek zag nog steeds niets en begreep het niet volledig. Mike en Jan streelden zijn naakte lichaam en rukten hard aan het grote lid van Filip. Filip plooide hierdoor door deels door de knieën. Ik gaf hem een corrigerende tik. Slaag op zijn billen en ballen, waarna Jan 2 vingers in de strakke kont van Filip duwde. Deze sprong even op. Ja laat me zijn slettenkutje eens zien zei ik tegen Jan en Mike. Ze draaiden Filip met zijn billen naar mij, duwden zijn hoofd omlaag en trokken zijn benen open. Ik spuugde op zijn gaatje en stak zelf enkele vingers in. Mooi vochtig en warm. Hou hem goed vast zei ik, en ik duwde mijn pik in zijn kontje, Filip kreunde elke keer ik stootte. Jan snokte nog eens een paar keer hevig. Nu maken jullie dat maar even af zei ik tegen Jan en Mike. Mike stak zijn lul in Filip en Jan trok Filip zijn mond over zijn harde pik. Ik kneep intussen in Filip zijn ballen en gaf hem slaag met de riem die ik naast zijn broek vond. Filip kermde, maar de lul van Jan hield het geluid tegen. Mike was klaargekomen en Jan ook. Ik zei Jan door te rukken bij Filip tot die kwam, we legden hem op zijn rug. Zijn lul stond nog steeds straalhard, Jan snikte echt, Filip kronkelde en ik spoot mijn lading op Filip zijn gezicht, daarna gingen we alle 3 snel door en lieten Filip daar achter. 

Bij Jan en Mike thuis vertelden we nog na over de ongelofelijke gebeurtenis, Mike gaf nog wat foto s en filmpjes ook liggen te nemen, zodat ze erna nog van konden nagenieten en op masturberen. Het leek zo surreeel. 

Een week later kreeg ik een bericht, van Filip, …ik heb nog nooit zoiets geils mee gemaakt in mijn leven of dromen…

(Denk je dat dit helemaal fictie is???toch niet volledig, ik ben dominatrix en heb mijn lekkere subs…wie weet ben jij de volgende gelukkige Mike of Jan…stuur me gerust een berichtje …de werkelijkheid is vaak stukken beter dan de fantasie…) 

4939 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.