Bischierigebeveiliger

Geplaatst door: geile-beveiliger op 10-03-24

Zoals jullie in mijn eerdere verhalen hebben kunnen lezen krijgt mijn bi gevoel soms een beetje de overhand.

Zo nu en dan eens heerlijk op een chat kijken wat ik er tegenkom.

Nu zat ik weer eens op een heerlijke chat en kwam in gesprek met een jongen waar het heerlijk mee klikte.

We raakte gezellig in gesprek en het ging al snel over ervaringen en wensen.

Hij was nog jong en ik met mijn 54 jaar tja vind die aandacht heerlijk.

Hij vertelde dat hij al wel eens een man had gepijpt en ik gaf al aan dat ik dat nog niet had mee gemaakt door een man.

Hij lachte en gaf aan ben je lekker geschapen dan ik zei nou naar mijn idee klein maar goed als hij verwend word geniet ik er wel zeker van.

MMmm kwam er op mijn scherm en gaf hem aan nou vertel eens hoe je dat zou aanpakken dan.


Eerst wat aaien zodat hij lekker stijf word en dan eerst lekker je kopje lekker likken en heerlijk nat zuigen en zo langzaam steeds dieper tot ik hem deeptroat in mijn keeltje voel geeft hij aan.

Nou mijn pik werd alleen bij de gedachte al heerlijk stijf.

Nu vind ik het heerlijk om een ring achter mijn ballen te doen dit omdat ik door suikerziekte niet altijd mijn erectie goed kan houden maar het komt ook heerlijker klaar vind ik.

Intussen zat ik natuurlijk heerlijk met mijn pik te spelen en hij gaf aan dat hij hier ook hard van werd en of ik mijn cam wilde aanzetten , ik zei natuurlijk als je dat lekker vind.

Hij zat ook heerlijk met zijn echt heerlijke pik te spelen hij was wat groter dan de mijne maar mijne is wat dikker dus dacht ik vraag eens wat hij allemaal zou willen.


Hij zei al vrij snel ik wil die heerlijke pik van je zo hard en stijf maken en zo nat mogelijk dat je me heerlijk zou kunnen neuken.

Ik kreeg het er heet van had mijn cam op mijn pik gericht en werd zo geil dat ik een heerlijke snuif poppers nam en zo geil werd dat ik moest trekken en heerlijk klaar kwam , hij zag het zaad vallen en gaf aan HHHHAaaaaa zonde dat had ik liever in mijn mondje gehad.

Ik moest lachen en zei dat ik dat ook wel fijn had gevonden terwijl in mijn achterhoofd het idee vorm kreeg door dat ik nog hellemaal geen ervaring heb gehad met een man voor zover ik weet dan wie weet eens in donkere kamer in de parenclub vroeger.

Intussen zag ik dat hij zijn kontje zat te verwennen en vroeg of hij zo geil was , hij zei nou ja best wel als ik je pik zo zie spuiten dat had ik ook best graag heerlijk in mij gehad en ik zag hem beginnen met schokken terwijl hij zich trok en zijn kontje zat te verwennen ik werd weer super geil.

En vroeg hem zullen we samen ons kontje verwennen met de fantasie dat we elkaar heerlijk verwende en evt heerlijk neukte.

Ik nam wat heerlijk glijmiddel en smeerde mijn kontje in die ik al wel vaker had verwend zelfs met een redelijke tot flinke dildo en werd heerlijk glad en zag hem een heerlijke dildo pakken en gaf hem aan wacht even die heb ik ook dus ik pak een dildo van denk 35 a 40 cm lang en van plusminus 2 tot 3 cm dik en ik draai me om en ga er voorzichtig op zitten met een heerlijke snuif popper nog eens zodat hij goed ontspand en op camera is goed te zien dat hij lekker makkelijk naar binnen glijd en ik begin er op te rijden en het voelt heerlijk en er word mij gevragen zo dat heb je vaker gedaan he weet je ook al hoe groot er evt inpast ik zeg hem ja dat weet ik ongeveer wel en zie dat hij intussen ook heerlijk op zijn dildo zit en zich begint te trekken en het duurt niet lang voor hij heerlijk spuit.

Hij spuit meer dan ik maar ja is ook een stuk jonger weet niet of het daar aan ligt maar vind het heerlijk, en zeg wacht even tegen hem dan pak ik mijn andere dildo even dit is naar mijn idee een flinke 4,5 cm dik en ik laat hem zien en hij roept wat past die.


Ik zeg ja en laat de andere eruit glijden en trek mijn kontje lekker open zodat mijn gaatje goed zichtbaar is en smeer wat extra glijmiddel en ga door de geilheid gelijk heerlijk op de dildo zitten en laat hem zo gelijk naar binnen glijden de hele 40 cm diep en ik zie op het scherm dat dit wat met mijn cam buddy doet want hij begint weer te trekken want hij word er hard van en voor ik hem een bericht kan sturen zie ik hem weer klaar komen.

Hier word ik zo geil van dat ik begin te rijden op mijn dildo en krijg ineens erg veel berichten want ik blijk de camera voor iedereen open te hebben staan.

Ik ga steeds meer en sneller rijden en voel een orgasme aankomen door de vele leuke en geile berichten die ik krijg word ik zo geil dat ik steeds sneller en zodiep mogelijk met mijn dildo mijn kontje zit te pompen en jjJAAAAA  aaaaaaahhhh ik kom heerlijk klaar niet alleen sperma maar ook deeld uit blaas of prostate hij is zo heftig dat ik niet meer op mijn benen kan staan en van de stoel afval terwijl ik mijn orgasme onderga.

Ik ben zo geil dat ik het op mijn hand opvang en heerlijk met mijn mondje opzuig en doorslik heerlijk dit.

Ik krijg zo veel berichtjes dat ik het niet meer bij kan houden en het orgasme was zo heftig dat ik er voor vandaag een eind aan brei op de chat ik probeer iedereen nog te bedanken.

En intussen denk ik het word echt tijd eens een echte pik in mijn kontje te ontvangen en een pik eens heerlijk te verwennen 

 

Ik hoop nu we weer naar het juiste weer gaan dat ik eindelijk eens heerlijk buiten met iemand of meerdere kan afspreken en mijn fantasie kan waarmaken en durf te maken.

2991 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.