Jammer dan voor je !

Geplaatst door: snoepjevanweek op 10-03-24

Dit is fictie baseert op dates ik had in verleden. Sorry als iemand pijn doet met verhaal. Ben Michael een zestiger kalende grijs harig. Er zijn mannen geweest waar aantal dates mee had. De situatie om schrijf je best met je liet mij alleen waar ging je heel. Locatie een een gezinswoning in normale wijk met plek voor klein zwembad met terras. Het was hartje zomer denk 32 graden buiten als verhaal begint. We lagen op het terras op ons lucht bedje wat te rotzooien met elkaar. Ik voelde en zag onrust in zijn ogen. Het zweet op zijn lippen kwam niet alleen van de hitte. Hij bekende mij te dumpen om terug naar zijn vrouw te gaan. Wilde zijn huwelijk een tweede kans geven.


Natuurlijk had ik verdriet naief van mij dat zo blind was. De signalen waren er dat hij mij bedroog. Vond ik het erg dat hij vertrok ja dat zijn huwelijk tweede kans gaf nee. Ik bedoel met signalen wasten zijn slips zaten soms haartjes in welk niet van mij waren. We hadden vaak genoeg sex om te weten dat niet donker blond of rood harig ben. Werd te heet buiten we gingen naar binnen. Hij wilde troost sex waarom begreep later pas. Normaal genoot ik van zijn vingers in mij of zijn tong in mijn oor nu niet.  Het deed mij niks nu ik wist hij mij verliet gelukkig voor een vrouw. Hij vingerde mij van spanning was ik te nauw.

Ik kreunde hij was lang niet in mij geweest natuurlijk deed hij met anderen. Had zijn zaad verspilt in anderen ja bleek deed met hun zonder condoom. Nou met mij altijd met condoom dat was ook een signaal. Hij stootte en stootte terwijl ik er bij lag. Het deed mij niks troost sex was zijn oplossing niet de mijne. Leek meer of hij de bus moest halen nou die komt niet. Hij kwam klaar en verder niks ik lag daar hij ging douchen. De deur bel klonk hoorde haar stem ze kwam hem op halen. Ik bleef alleen achter in bed en in het huis. Al is droevig verhaal denk is ontdeugend  ook.

3049 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.