Mijn eerst tgirl

Na lange hier gezocht en gechat te hebben me eerst afspraak gemaakt met een tgirl.

In de auto begon ik steeds wat zenuwachtiger te worden. 
Ik was iets te vroeg en besloot maar voor de auto te gaan staan is ook voor haar makkelijker om me te zoeken. 
De trein kwam er aan en wist me geen houding meer te houden zo zenuwachtig ik werd.
Opeens zie ik een zwaai en komt ze daar aanlopen.
Met een lange jas tot over haar knieen, mooi blond haar en een mooi glimlach komt ze me te gemoed lopen.
Ik geef haar een knuffel en we stappen de auto in. 

Een kleine 5 minuten rijden en dan zijn we bij me thuis aangekomen. In die 5 minuten tijd werd me hand al vast gepakt en onder haar jas gestopt. Ik voel al dat ze er zin in heeft en een plug ingedaan heeft.
Eenmaal binnen en de deur dicht gedaan trek ze meteen haar jas uit.
Daar staat ze dan in een lekkere lingerie setje met jarretels zakt door de knieen trek me broek omlaag en begint meteen me te pijpen.
Ik pak haar hoofd vast en begin haar mondje te neuken. Ze kreun van genoot tussen het slikken van speeksel door. Ik trek haar mee naar boven gooi haar op me bed, en zie dat ook zei hard geworden is.
Trek er plug eruit stop er 2 vingers erin en begin haar te pijpen.
Ze kreun van genoot maar net voordat ze komt stop ik.

Ik kom omhoog en stop me lul in een keer in haar. Met een kreun gilt ze het uit en begin haar meteen goed hard door te neuken. Ze kreunt en kroel van genoten en wilt het alleen maar snellere en harde. Haar harde lul in me hand die ik aftrek.
Ik hou het niet meer trek me lul uit haar en spuit haar mond helemaal vol. Niet door slikken kreun ik en spuit ik me laatste drup in haar mond.
Met haar mond vol met zaad begin ik haar te tongen tot het laatste drupje zaad samen verdeeld hebben en is het haar beurt.
Ze zet me op me rug en begint me eerst goed te rimmen. 1 vinger 2 vingers 3 vingers erin ik kreun van genoot en dan ineens met een stoot haar hard kloppende lul bij me naar binnen. Mmm wat een lekkere gevoel is dat van een tgirl.
Ze begint me langszaam steeds harder en sneller te nemen. Ik kreun van genoot en zij ook. Ze stop gaat op haar rug liggen en ik ga boven op haar lul zitten.
Dit voelt nog lekkerder ik kreun van genoot en voordat ik het door heb spuit ik me 2de lading over haar buik tieten en gezicht op dat moment spuit zij me kontje helemaal vol.
Ze kreunde zo hard dat de buren het wel moeten gehoord hebben.
Voldaan ga ik naast haar liggen zoende we nog lekker.

3131 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.