Stranddagje

Het was een mooie dag in september 2023 en ik was alleen thuis dus ik dag kom ik wandel naar het naaktstrand. 

Daar liep ik dan in mijn zwemshort en rugzak met parasol voorbij de vele strandtenten richting het naaktstrand. 
Na een lange wandeling voorbij paal 68 te zijn gekomen was het steeds rustiger geworden in dit gedeelte van het lange Zandvoorts strand. 

Er was tussen de laatste tent en die ervoor een rustig gedeelte met hier en daar een verdwaalde strandganger die ook lekker naakt wilde liggen genieten. 

Ik liep naar de duinrand en zag een mooi plekje voor me op 10 meter afstand van een andere man die zijn krant zat te lezen in de schaduw van de duinpan. 
Ik legde mijn handdoek neer en stak mijn parasol op trok mijn boxershort uit en ging liggen ik voelde dat mijn buurman naar mij keek en keek stiekem even terug achter mijn zonnebril Zow ik zag een grote stijve pik toen hij zijn krant omhoog deed.  Terwijl hij mij aankeek trok hij aan zijn erectie langzaam op en neer . 
Ik keek snel weg van hem misschien had hij mij niet zien kijken of wel ? 
Ik keek over het strand naar de zee terwijl er een man verderop mijn kant uit keek en naar mij zwaaide ik kon hem niet maar zwaaide terug waarop hij naar mij toe kwam lopen. 
Hoi zei hij , ow jij bent het niet zij hij direct , sorry ik heb mij vergist zei hij terwijl hij op een meter van mij afstond in zijn blootje zijn pik was half stijf zag ik . Nou geeft niet hoor zei ik ik vergis me ook wel eens kom gerust even naast me zitten zei ik wat hij ook meteen deed zijn been tegen mijn been zo dicht bij, nou ja okee . 
Hij heette Henk en had een caravan op het circuit met zijn vriend al jaren lang, en hij wandelde graag over het strand zei hij en mijn vriend blijft liever bij de caravan. 

Ik vertelde dat ik de eerste keer hier was terwijl mijn vrouw naar de sauna was. 
Nou je bent mooi bruin helemaal zei hij en liet zijn hand op mijn bovenbeen rusten en begon mij te strelen richting mijn lies . Ik liet het begaan want ik was al opgewonden van zijn halfharde piemel . 
Hij vertelde dat de man die 10 meter van mij afzakt uit Noordwijk kwam rond de tachtig jaar was en hier altijd met mooi weer was, ow zei ik terwijl ik die kant opkeek hij was zich nu langzaam aan het aftrekken zijn pik was zeker 18 cm en hard mmmm. 

Ik voelde dat mijn pik inmiddels ook hard overeind stond en Henk had zijn hoofd op mijn dijbeen gelegd en begon mij te pijpen ik vond het heerlijk en begon te kreunen zodat hij het hoorde en vol overgave verder ging ik draaide mijn heupen richting zijn mond en begon hem in zijn mond te neuken Hij kreunde nu ook van genot ik voelde mij pik dikker worden en al snel kwam mijn warme sperma naar boven en ik spoot 4,5 ladingen in zijn keel die hij gulzig inslikte mmmmm heerlijk smaak jij zij hij . 
Ik was zo in mijn roes dat ik niet had gemerkt dat de oudere man ook naast mij was komen zitten op zijn knieën nu met zij grote pik voor mijn mond kom zei hij nu ben ik aan de beurt en drukte zij harde eikel tegen mij mond die ik wijd open deed van schrik hij hield mijn hoofd met 2 handen vast ik kon geen kant meer uit terwijl hij mijn mond neukte en Henk mijn al weer hard geworden pik pijpte . Wow wat een heerlijke vlow ging er door mij heen dit had ik deze middag nooit verwacht. 
Ik voelde dat ik weer ging klaarkomen en tegelijkertijd voelde ik warme stralen dikke sperma in mijn mond en keel spuiten wel 8 stralen wouw en zijn pik bleef maar hard in en uitgaan in mijn mond Supergeil was het door twee mannen genomen te worden. 
We hebben daarna nog met elkaar gepraat over geile dingen en spraken uit Hopen dit meer te mogen doen met elkaar helaas bleef dat uit want het weer sloeg om en het strand weer was voor bij . 

Ik hoop jullie in 2024 weer te zien !!

4497 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 37)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.