Ja, meneer

Geplaatst door: lurker op 19-03-24

Ik krijg rond het middaguur een privé-bericht van Gerard "Meerdere fijne fantasieën heb jij, kom vanavond om 20:00 bij me langs! Straat en plaats is … ..., huisnummer volgt", meteen gevolgd door nog een bericht "Niet dat je ergens toe verplicht bent, al wil ik wel minimaal dat je me komt aftrekken, liever pijpen. En ik verwacht dat je een paar uur blijft”.

Ik lees dit bericht, kijk naar Gerards profiel en iets trekt me in hem aan. Dus type ik als reactie eerst "Ja, meneer" en twijfel zowel over het sturen als dat ik de tekst soms weghaal en een langere reactie type, maar die haal ik dan ook steeds weer weg om er weer "Ja, meneer!" neer te zetten. Soms zonder uitroepteken, maar meestal met.

Uiteindelijk verstuur ik de twee woorden met uitroepteken en ik stap ik in de auto, met als bestemming de straat waar Gerard woont, want ik kan dan nog net op tijd zijn.


Daar aangekomen parkeer ik mijn auto en ik log nog even in op deze site. Ik zie dat Gerard nog een bericht heeft gestuurd en vraagt om mijn mobiele nummer omdat hij eigenlijk alleen van plan is open te doen als hij contact kan opnemen, mocht ik iets later zijn. Of ik moet precies om 20:00 aanbellen bij nummer 18, dan gelooft ie het ook. Ik wil mijn mobiele nummer eigenlijk niet geven en zie dat het 19:58 is, dus ik overleg nog even kort met mezelf of ik dit echt ga doen, maar ik besluit dat er niks kan gebeuren wat ik niet wil en dus stap ik uit, doe de auto op slot en loop richting nummer 18. Op mijn telefoon zie ik dat ik nog 30 seconden heb.


Ik loop naar de voordeur, ga er voor staan en wacht dan nog enkele tellen met aanbellen, maar als ik dat eenmaal doe, zwaait de deur meteen open en zegt Gerard "Kom binnen!", dus dat doe ik. Ik word gevraagd mijn jas op te hangen op de kapstok en ook mijn schoenen in de hal achter te laten en ook dat doe ik, daarna neemt Gerard me mee naar de woonkamer. Hij neemt plaats op de bank en ik ga op een stoel zitten, waarna we kort in gesprek gaan. Net als ik me op mijn gemak begin te voelen staat Gerard op met een kussen in zijn hand en deze legt hij naast de tafel op de grond neer, direct voor zijn voeten. Demonstratief doet Gerard alvast de riem van zijn broek los en aangezien ik op de stoel ben blijven zitten, kijkt hij naar mij en zegt "Kom je nog, of niet?".


De gebiedende toon laat mij vrijwel direct opstaan uit de stoel, ik loop naar het kussen en ga met mijn knieën op het kussen voor Gerard op de grond zitten. Hij heeft inmiddels zowel zijn broek als zijn onderbroek al rond zijn enkels liggen, dus zijn stijve hangt vlak voor mijn gezicht. Ik pak deze voorzichtig vast en voel eens goed hoe deze aanvoelt, maar Gerard heeft er niet zo veel mee, dus hij gebiedt al snel "Aftrekken!" en ik zeg, terwijl ik hem enigszins ondeugend aankijk, voor het eerst "Ja, meneer" tegen hem en ik begin zijn piemel af te trekken. Gerard denkt aan mijn blik gezien te hebben dat er meer in zit, dus hij laat er geen gras over groeien en zegt, wederom gebiedend "Liever pijpen". Ik voel me daarop erg opgelaten, en dat heeft meerdere redenen tegelijk, maar na nog een paar keer trekken open ik inderdaad mijn mond en beweeg ik deze naar Gerards stijve toe.


Als ik zijn piemel in mijn mond neem, net begin met bewegen en bedenk dat ik dit wel leuk vind om te doen, zegt Gerard "Goed zo, slet" en ik verbaas me in eerste instantie over zijn woordgebruik, maar ik verbaas me er nog meer over dat ik zijn woordgebruik eigenlijk wel gepast vind en dus volgt er amper een hapering en ga ik door met waarmee ik bezig ben. Ik pijp Gerard net zo lang totdat hij in mijn mond klaarkomt en als hij even later zijn piemel terugtrekt en "Slikken!" zegt, slik ik meteen door, om vervolgens uit mezelf mijn lege mond te tonen. Daarop zegt Gerard wederom "Goed zo, slet" en ik besef dat ik me inderdaad zo gedraag. Gerard ziet bij mij dat besef doordringen en zegt dus meteen "Opstaan en uitkleden, al je kleding leg je op de stoel waar je net zat". Als ik ook dat gehoorzaam uitvoer, zie ik dat Gerard zich juist weer heeft aangekleed. Ik moet me omdraaien om hem mijn kont te tonen. Gerard komt achter me staan en grijpt me meerdere keren achter elkaar bij mijn billen, wat mij opwindt. Hij fluistert vervolgens vlak naast mijn oor "Ik wil je neuken. Mag dat?”. Ik moet even slikken, maar zeg dan door de opwinding “Ja, meneer”.


Gerard laat mijn billen los, geeft er nog een pets op en zegt vervolgens “Je weet hoe je op bed klaar moet gaan liggen …", dus ja, als hij me vervolgens vertelt waar de slaapkamer is, loop ik daar voor hem uit naartoe en ga ik inderdaad met mijn kont omhoog bij het uiteinde op bed liggen. Gerard pakt wat glijmiddel, haalt zijn piemel weer tevoorschijn en trekt er een paar keer aan, waarna hij zijn piemel glad maakt en zijn eikel tegen mijn sterretje zet. Amper een tel later duwt hij hem naar binnen en ik slaak een kreun. Dan vraagt Gerard "Enig idee hoe laat het is?" en als ik antwoord "Geen idee, meneer" zegt hij terug "Twintig over acht en je hebt me al gepijpt en mijn sperma geslikt en nu mijn piemel in je kont". Ik laat dat even op me inwerken en dan zegt Gerard: "Dus slet, beweeg je kont over mijn piemel heen en weer, want ik hoef als oude man natuurlijk niet meer zo hard te werken, daar heb ik jou voor …" en dat doe ik vervolgens. Ik geef Gerard precies wat hij wil, dat heeft hij snel voor elkaar gekregen!


Na een tijdje komt Gerard wederom in me klaar en als hij daarna even naar mijn zich sluitende kringspier heeft gekeken zegt hij "Ga in bad zitten". Ik heb onderweg naar de slaapkamer de badkamer gezien en dus kom ik van bed, loop voor Gerard uit naar de badkamer, doe daar het licht aan en ga in bad zitten. Gerard komt naast me staan en zegt dat hij moet plassen en dat hij dat graag in mijn gezicht doet. Ik draai daarop mijn gezicht zijn kant op en Gerard haalt zijn piemel weer tevoorschijn. Net als ik denk ‘Kom maar!’ zegt Gerard "Mond open, slet" en dat doe ik dus, waarna Gerard begint met plassen en zijn straal in mijn mond richt. Ik laat de plas die in mijn mond terecht komt er gewoon weer uit lopen en Gerard reageert daarop door te zeggen "Wat een geil uitzicht, ik zet zo de douche aan, maak mijn piemel een beetje schoon en richt de straal van de douche dan op die slettenmond van je, die ik vervolgens ga neuken!".


Voor ik er erg in heb houdt Gerard een hand achter mijn hoofd, terwijl ik met zijn piemel in mijn mond zit en Gerard duwt steeds een beetje harder en dan weer zachter op mijn hoofd. Dan zegt Gerard "Eens kijken of ik die keel van je in gebruik kan nemen" en hij duwt zijn eikel voorbij de weerstand van mijn huig, waardoor ik moet overgeven. Gerard trekt zijn piemel terug en laat mij een beetje overgeven, waarna hij mijn hoofd weer vastpakt en zijn piemel weer voor mijn mond houdt voor de volgende duw naar achteren, dus ik open mijn mond weer voor hem en hij duwt zijn piemel weer ver naar binnen. Nadat dit zich een aantal keren herhaald heeft, komt er nauwelijks nog wat uit mijn maag omhoog, maar de weerstand van mijn huig zit er nog steeds. Gerard concludeert dat ie dat niet in één keer 'verholpen' krijgt en dus haalt hij zijn piemel terug en zegt "Dit zullen we nog een keer moeten herhalen later" en ik zeg, met alleen de vieze smaak van mijn eigen maagzuur in mijn mond, weer eens "Ja, meneer" terug.


Daarop mag ik me gaan douchen en er wordt gewezen naar een handdoek voor het afdrogen, daarna dien ik me in de woonkamer te melden. Ik zeg wederom "Ja, meneer" terug en zie Gerard de badkamer uitlopen. Als ik me gedoucht en afgedroogd heb en de woonkamer weer in loop zie ik dat de klok aan de muur kwart voor negen aangeeft, en ik denk 'Ik ben pas drie kwartier bij Gerard binnen en heb me nu al zo enorm als slet gedragen, vraag me af wat er nog meer gaat gebeuren vanavond …'

3636 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.