Hete nacht in het park

Geplaatst door: rock-roll op 20-03-24

Afgelopen zomer verbleef ik al een tijdje in Brussel voor een opleiding en stond al een poosje droog. Toevallig vernam van een park, zo'n 20 minuten wandelen van mijn flatje, waar homo's  op zoek waren naar seks.

Het was vrijdag en erg heet, deze nacht zou ik mijn geluk beproeven en op zoek gaan naar 1 of meerdere kerels die mijn gaatje wilden vullen. Het werd avond, het koelde amper af en ik had er erg veel zin in. Rond 22uur nam ik een grondige douche, mijn gaatje niet vergetend, ik reeg mezelf eerst nog eens op mijn 16cm lange dildo en rukte me gretig af.
Zo rond middernacht trok ik mijn 2 lendendoekjes aan( een driehoekig lapje zacht leder dat mijn piemel verborg en eentje dat mijn reet verborg). Daarover trok ik een shortje aan, een shirtje en espadrilles. Ik hing ook een pseudo medicijn zakje om mijn hals waar ik mijn huissleutel kon opbergen.
Het was een groot park en ik had goed onthouden waar je de meeste mannen kon vinden.
Eenmaal in het park zocht ik plekje waar ik mijn shortje en shirtje kon verbergen. Dat eenmaal gevonden trok ik ze uit, nam nog een flesje glijmiddel mee en stapte terug op het pad.
Het was heerlijk om zo rond te wandelen, mijn pik al voor een kwart hard en lekker tegen het leder aanschurkend met iedere stap die ik zette.
Ik kwam tot bij een kruising, nam het linkse paadje en had tot nu toe niemand tegen gekomen. Geen nood echter want ik naderde nu het gebied waar mannen op jacht waren naar seks en ik zou een willige prooi zijn.

Ik naderde een T splitsing en hoorde voetstappen naderen. Ik maakte dat ik de naderende man op de splitsing zou ontmoeten onder het licht van een lantaarn.
Het was een oudere man en ik wenste hem vriendelijk een goede nacht. Hij beantwoorde mijn groet en hield dan vlak voor me stil; Zonder verder iets te zeggen begon hij mijn gespierde borst te strelen en kneden. Ik zuchtte luid van genot en opwinding. Toen hij me aanraakte ging mijn pik meteen ook fier vooruit wijzen. De man grijnsde toen hij dat zag en met een hand mijn tepel knedend kneedde de andere meteen mijn balzakje. Ik sloot mijn ogen, liet hem begaan terwijl ik nu luid een het zuchten, kreunen en steunen was.
Hij zag de knoop die mijn doekjes rond mijn middel knoopte, liet mijn tepel los en trok de knoop los zodat ik nu naakt voor hem stond.
Hij ging dan achter me staan, nam mijn heupen beet en begon zijn onderlijf tegen mijn billen te wrijven. Meteen duwde ik mijn kontje wat achteruit en de man ging lekker door met me erg geil te maken. Terwijl zijn kruis tegen mijn kont schuurde voelde ik een steeds harder en groter worden bobbel in zijn broek.
Hij liet me los en wat later voelde ik zijn harde lul over mijn billen wrijven. Ik reikte hem het glijmiddel aan en boog nog wat verder voorover. Hij nam me weer vast bij mijn heupen, het glijmiddel in zijn hand, en leidde me naar de lantaarnpaal waar ik steun tegen moest zoeken, ver voorover gebogen en mijn voeten wijd gespreid, hij was een stuk kleiner dan ik.
Hij begon mijn kontgaatje in te smeren, er rond en erin. Ik kreunde vergenoegd toen zijn vinger binnendrong. Even later gleed een glibberige eikel langs mijn balzakje omhoog en duwde tegen mijn mannenkutje.
Heerlijk om een eikel tegen mijn gaatje te voelen duwen net voor het binnendringen.

Hij nam me hoog met mijn benen vast en duwde zijn eikel binnen. Ik gaf een kreetje want het was de grootste lul die ik ooit voelde binnendringen.
Met kleine stootjes voelde ik hoe hij verder en steeds verder in me doordrong. Het was een fantastisch gevoel om een lul zo diep in me te voelen.
Dan begon hij me langzaam te berijden, mijn stijve wipte lekker mee. Rapper en rapper, harder en harder neukte hij me en ik moest me werkelijk goed tegen de paal steunen onder zijn geweld maar ik vond het heerlijk.
Ik lette op niets meer behalve op die grote lul die me zo lekker neukte.
Hij hield stil diep in me en je kon enkel onze gejaagde ademhaling horen, dan begon hij opnieuw.
Hij dreef het tempo weer traag op en terwijl hij aan het versnellen was begon ik te spuiten, mijn sperma vloog in het rond, mijn benen bespattend en ik vond het zalig.
Weer hield hij diep in me stil en nu streelde hij mijn rug.
Langzaam begon me opnieuw te berijden en gaf me klappen op mijn billen, die volgens mij erg luid klonken. Na een paar klappen greep hij nu mijn schouders beet en ging steeds woester in me tekeer tot hij met een laatste woeste stoot klaar kwam. Ik voelde zijn hete sperma uit zijn eikel spuiten en hij spoot een ferme hoeveelheid diep in me.
We stonden hijgend in elkaar verstrengeld voor hij zich uit met terug trok.
Langzaam richtte ik me op, streelde mijn lijf, mijn billen in het bijzonder. De kerel gaf me nog een vriendelijk klapje op mijn kontje en vertrok. Pas dan zag ik dat 2 mannen op me af kwamen.
Ik bleef mijn billen strelen en keek uitdagend in hun richting.
Grijnzend kwamen ze naar me toe en ik vertel later wel hoe het verder verliep. Ik kan alvast verklappen dat ik erg goed aan mijn trekken kwam.
Tot later?  

3208 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.