Hete nacht in het park 2

Geplaatst door: rock-roll op 21-03-24

Daar stond ik mijn billen strelend en de 2 naderende kerels brutaal aankijkend.

"Zo, Pierre het lijkt dat het sletje ons nodig heeft. Is het niet zo, teefje?" zei de een grijnzend naderend, terwijl zijn gulp open ritsen en er een mooie harde pik uit tevoorschijn toverend.
" O ja neem me maar." bracht ik zwaar ademend uit.
Hij nam mijn, snel, weer groeiende lul beet, glimlachte, draaide me om, duwde mijn romp voorover en duwde zijn eikel dan tegen mijn gaatje. 
Mijn gaatje was nog gesmeerd door het vele sperma van mijn vorige berijder zodat hij makkelijk in me kwam. Terwijl hij zijn stijve verder in me duwde hoorde ik zijn makker iemand bellen.
"Hallo, Julien? Pierre hier. Zin om een teefje te neuken? Goed, waar ben je? OK tot direct."

De man in me begon me lekker te neuken en ik kreunde, zuchtte en steunde van genot. Ik liet het duidelijk horen dat ik het heel erg leuk vond wat de kerel ook opwond. Me hete slet, hoer, teef en nog meer van dat fraais noemend begon hij me steeds harder te berijden tot dat ik mijn evenwicht dreigde te verliezen. Hij nam mijn heupen beet en leidde me naar de lantaarnpaal waar ik steun tegen zocht. Hij dreef het tempo daarna steeds verder op, hield dan even diep in me stil en trok zich daarna uit me terug. 
Even later voelde ik zijn kompaan tegen mijn gaatje duwen en terwijl hij langzaam zijn paal diep in me duwde kwam die Julien aangewandeld. Pierre begon me lekker te neuken en ik zag hoe alles gefilmd werd, wat ik bijzonder opwindend vond.
Ergens, op een of andere  gayporno site ben ik dus te bewonderen terwijl de 3 heren me, afwisselend, neuken.
Ik had al lang weer een stijve die vrolijk mee wipte op het ritme van de kompanen hun stoten.
Die Pierre streelde mijn rug en flanken terwijl hij me bereed en dat vond ik bijzonder heerlijk nog steeds noemde de kerels me hun, hete teef, hoer en slet en ook dat vond ik heerlijk opwindend.
Opeens verdween ook Pierre zijn paal uit me onmiddellijk opgevolgd door Julien zijn lekkere lul. Hij was van een heel andere soort meteen ramde hij zijn paal diep in me en begon me dan hard te berijden, best dat ik die paal had om steun bij te zoeken want soms moest ik alle kracht bijzetten om me staande te houden, zo hevig waren zijn stoten, maar ik vond het ook heel lekker om zijn kruis tegen mijn billen te voelen en horen kletsen en niet te vergeten die paal die leek me te willen rammen tot in mijn keel. In een woord gezegd ik genoot er erg van en spoorde hem; kreunend, steunend en zuchtend aan om me hard te neuken.
Ik dacht die Julien zal zich nooit kunnen inhouden en zo meteen zal hij zijn ballen in me legen. Maar nee hoor even ruw als hij  in me was binnen gedrongen even plots was hij er weer uit.
De eerste kerel nam meteen zijn plaats en begon me minder ruw maar toch lekker te berijden;

Ik genoot van elke seconde dat de mannen in me bezig waren, elkaar aflossend en me zo een hele tijd lang neukten.
Mijn paal wipte mee en ik kon niet meer dan een paar druppels eruit laten druppen, mijn ballen waren leeg, maar toch bleef ik een stijve behouden. Gelukkig kwam geen van de mannen op het idee om me af te trekken, want dat zou wel eens een pijnlijke gebeurtenis voor me kunnen worden, maar rukken en rukken en niets uit mijn stijve te krijgen. 
Vooral als Julien me onder handen nam wipte mijn lul zo hard mee dat hij telkens tegen mijn buik kletste.
Hoeveel keer de kerels elkaar aflosten kan ik niet zeggen, hoelang ze ne neukten weet ik ook niet. Ik weet enkel dat ik het heerlijk vond.
Terwijl ze in me bezig waren kwamen nog verschillende mannen aangewandeld maar ze lieten niet toe dat ook zij me mochten neuken. Ik was net hun prooi en enkel zij mochten me gebruiken. Wel merkte ik op dat een paar mannen zich afrukten terwijl ik lekker geneukt werd.
Uiteindelijk konden de mannen zich ook niet meer inhouden en de een na de ander spoten ze hun hete zaad diep in me.
Toen ze allen me hadden gevuld en ik nog nahijgend tegen de paal stond te leunen kreeg ik van elk nog een vriendelijk klapje op mijn billen en noemden ze me ten afscheid hun lekkere teefje, geil hoertje en heerlijk sletje.
Wat was dat lekker geweest.

Ik ontdekte dat ik geen natte doekjes had mee gebracht en vond het eigenlijk best leuk om besmeurd met sperma naar huis te wandelen.
Ik bond mijn doekjes weer om en ging op zoek naar mijn verborgen kledij. Ik moest een tijd zoeken want ik wist niet meer precies waar ik ze had achter gelaten.
Het was echter zo leuk om in mijn lendendoekjes gehuld rond te wandelen dat ik besloot om mijn shortje en shirtje in een bundeltje te rollen en zo naar mijn flatje te wandelen. 
Het is echt heerlijk om zo rond te wandelen en mijn eikel met elke stap tegen het lapje te voelen schuren.
Er kwamen auto's aangereden maar ik liep onbekommerd en uitdagend verder, me absoluut nergens willen verbergen. Sommigen toeterden, anderen negeerden me, sommigen maakten apengeluiden, noemden me Tarzoon of Tarzan en ik vond het allemaal erg leuk. Mijn pik werd een stukje groter toen ik een man zag aankomen.
"Wel, wel." zei hij nader komend.
Zijn hand lichtte het lapje op en hij lachte luid toen hij mijn groeiende lul ontwaarde.
Hij vroeg of ik soms wenste te worden geneukt en toen ik ja antwoorde duwde hij me tegen de ijzeren afsluiting van het park, lichte het lapje op, vingerde mijn nog zoppige gaatje, duwde dan zijn eikel ertegenaan en ramde zijn paal diep in me. Haastig en ruw neukte hij me dan langs de kant van de weg waar ik weet niet hoeveel mensen het zagen.
Het was erg op windend maar duurde echter maar kort want al rap spoot hij me weer vol en verdween dan even vlug.
Ik wandelde rustig verder en mijn lul werd langzaam weer minder hard en werd weer verborgen door het lapje.

Toen ik mijn flat bijna bereikt had kwam ik nog een man tegen die ik vriendelijk een goede nacht wenste. Wat gemompel en gegrom was mijn antwoord.
Wat later zei hij dat ik een vuile flikker was. Ik barste in lachen uit. Hij moest eens weten.
Ik kwam zonder verder incidenten thuis, nam een douche, ging op mijn bed liggen de nacht overdenkend. 

2155 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.