Waarom fluister ik je naam ?

Geplaatst door: snoepjevanweek op 22-03-24

Het regent buiten  de titel vond mooi vergeet hem maar. Het is een simpel verhaal met boodschappen in verwerkt welke lees en ontdek. We hebben een fitness coach Marco licht behaard zonnebank bruin pezig lichaam. En zijn client Frits denk lange lokken wat grijze draden er door heen. Frits is gescheiden man maar binnenkort zou weer aan de man zijn. Daarom wil hij gespierder worden en slanker huurde Marco daar voor in. Marco voelde zich vies dus had verzocht even te mogen douchen. Daar begon de ellende als je zo wil noemen. Denk een douche cabine met doorzichtige glazen wand. Frits moet naar wc en neemt die in de badkamer raar maar waar. Hij bekeek Marco dus van af de wc schaamteloos haha.


Marco gaf daar niet zo om zal wel uitdagend gevonden hebben of er om gedaan. Mogelijk toonde hij graag zijn gespierde lichaam en zijn grote stijve met hangende ballen.  Frits keek zijn ogen uit had zijn toekomstige man nooit naakt gezien. Die was wel jeugdiger in gesteld dan Frits maar preuts. Frits werd er verlegen van kon niet anders en spoot zijn zaad tegen de glazen wand aan. Marco spoelde zich af en droogde zich af. Frits nam even douche leidde Marco toen naar sport zaaltje.

Marco was vrouwelijke cliënten gewent welk mogelijk ook intiem mee was. Dus hij corrigeerde Frits door hem bij de heupen te nemen. Frits vat het natuurlijk fout op en duwt zijn kont tegen Marco zijn stijve aan. Natuurlijk twijfelde Marco even wat hij moest doen. Maar wist het snel broekjes ging uit klaar voor actie ander trainings plan haha. Marco wist gelijk Frits stond droog condoom lag klaar en fles glijmiddel ook. Marco kwam cm na cm bij Frits naar binnen. Ze waren zo bezig dat niet hoorde dat voordeur open ging. Ja er kwam iemand binnen een jeugdig ogende zestiger alvast strak in het pak. Welk dus sport zaaltje betrad en Marco & Frits betrapt. Nu rijst de vraag wat gebeurd er geen trouwerij een trio laat aan jullie fantasie over. Woord tot mijn fans Bedankt voor in mij geloven ondanks alles.

1407 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.