Pashokje

Geplaatst door: rock-roll op 22-03-24

Ik was 18 en had een vriend van enkele jaren ouder die me graag neukte op riskante plaatsen.

We gingen naar een grote, bekende kleding winkel waar hij me wilde neuken in een pashokje. Het idee alleen wond me danig op en toen we de winkel betraden had ik al een stijve verborgen in mijn short.
We keken wat rond tot we een leeg pashokje zagen. Op zijn instructies ging ik als eerste het hokje in, trok het gordijntje toe, trapte mijn schoeisel uit, opende mijn short, mijn stijve wipte fier uit mijn broek tevoorschijn, ik stroopte mijn short uit, trok mijn shirtje uit en  wachtte vol ongeduld tot hij ook zou binnen komen.
Het leek een eeuwigheid te duren voor het gordijntje open getrokken werd en hij binnen stapte.
Hij begon met mijn billen te kneden en streelde dan mijn romp, masseerde mijn tepels en knabbelde aan mijn oor. Ik werd nog veel geiler en mijn ademhaling ging ook veel rapper. Nadat hij me zo een tijdje gek aan het maken was trok hij me dicht tegen zijn geklede lijf aan, wreef zijn kruis tegen mijn kontje waar ik een heerlijke bobbel in ontdekte.

Ik hoorde klanten voorbij lopen en in de pashokjes naast het onze hoorde ik hoe mensen kledij uit en aan deden. Ik mocht geen geluid maken maar kon niet helpen dat ik wel hoorbaar ademhaalde.
Eindelijk haalde mijn vriend zijn lul uit zijn broek en wreef die, plagerig over mijn kontje. Ik moest  mijn best doen om geen geluid te maken, ik die anders luid en duidelijk laat merken hoe lekker ik zoiets vind.
Een kleverige eikel gleed langs mijn bilspleet omlaag, duwde dan tegen mijn balzakje, ik trok mijn billen uiteen en die heerlijke eikel duwde tegen mijn genotsgrot. Hij drong binnen, mijn heupen greep hij beet en langzaam duwde hij zijn paal, dieper en dieper in mijn kontje.
Hij begon me heerlijk te berijden en hij was daar pas mee bezig toen ik voelde dat ik zou spuiten. Mijn vriend leek aan te voelen dat ik zou klaarkomen en propte een grote zak doek in mijn hand. Net op tijd kon ik mijn sperma opvangen. Trillend en rillend leegde ik mijn ballen in de zakdoek.
Mijn vriend had stil gehouden toen ik aan het spuiten was en begon me nu weer lekker te neuken. Wat had ik een moeite om geen geluid te maken, want het was zo lekker , zo opwindend en zo riskant.
Rapper en rapper ramde hij zijn paal in mijn kontje. Mijn pik was nog steeds hard en wipte vrolijk mee met mijn vriend 's stoten. 

Ik werd hard tegen hem aangetrokken en voelde zijn sperma mijn kontje vullen.
Dicht tegen hem aangetrokken bekwamen we van onze riskante onderneming. Hij streelde mijn rug, trok zich dan uit me terug, reinigde zich met een natdoekje, reinigde dan ook nog mijn kontgaatje, nam de zakdoek aan, trok het gordijntje war open en stapte uit het hokje.
Ik richtte me op, rekte me uit, streelde mijn naakte lijf wat en trok mijn kledij weer aan en ging dan ook uit het hokje.
Breed glimlachend verlieten we de zaak.
Wat vind ik het heerlijk om zo iets te doen en wist toen al dat ik nog veel meer van die dingen zou doen. 

2864 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.