Hete nacht in het park 3

Geplaatst door: rock-roll op 23-03-24

Ik ging de zaterdagnacht terug naar het park en had maar 2 kerels gevonden die me een beurt gaven.

De volgende vrijdagnacht zou ik het weer proberen, maar een andere route volgen en ik had inkopen gedaan namelijk een buttplug met een mooie donkere staart. Na terug een grondige douche stak ik de plug in mijn gaatje, trok een shortje aan en had wa t problemen met de staart want die dreigde  van onder mijn shirtje te hangen. Na wat gefriemel kreeg ik de staart onder controle, trok espadrilles aan en begaf me op weg, mijn sleutel kon ik mooi verbergen in een geschikt verbergplaatsje dat ik gevonden had. Ik moest dus enkel voor mijn flesje glijmiddel zorgen.
In het park aangekomen trok ik alles, behalve de plug, uit en wandelde lekker in mijn blootje op het pad. De staart zwiepte lekker mee op het ritme van mijn stappen alsook mijn piemel en die werd al vlug een flink stuk groter. Al na een paar stappen had ik een halve mast. Het was ongelofelijk lekker om zo op de paadjes te wandelen en ook erg opwindend.

Bij de plaats gekomen waar ik vorige week zo heerlijk geneukt werd, sloeg ik het rechtse pad in en bij een bruggetje ging ik op de reling gaan leunen want ik hoorde stappen naderen. Ik ging nog wat meer in het licht staan zodat ik duidelijk te zien zou zijn. Een man kwam in zicht, zag me en bleef even staan, ik draaide mijn kont naar hem toe om hem mijn mooie staart te tonen. Ik hoorde hem weer naderen en hij hield achter me stil.
"Erg goed mijn schatje." zei hij en gaf me klapjes op mijn billen.
Ik kreunde van plezier waarop de man mijn lijf begon te strelen, ik werd bloedgeil en liet dat duidelijk merken ook.
"Geil, schatje?"
"Geweldig." kreunde ik.
"Daar moeten we dan iets aan doen, hé?"
Hij trok me tegen zich aan en wreef met zijn kruis, hard, tegen mijn kontje.
Ik had nu al lang een beenharde lul.
Even later voelde ik zijn harde lul over mijn billen glijden en ik reikte hem het glijmiddel aan. Ik hoorde hem grinniken , hij nam het glijmiddel aan en trok de plug uit mijn gaatje. Wat later gleed een glibberige paal langs mijn kontje, ik boog wat verder voorover, trok mijn billen uiteen en presenteerde hem mijn genotgrot.
Een hand greep me hoog op mijn dijen beet, een eikel duwde tegen mijn mannenkut en ik kreunde luid en voldaan toen die binnendrong. Zijn tweede hand greep me ook hoog op mijn dijen beet, ik zocht steun op de brug reling en voelde hoe zijn lekkere harde lul steeds dieper in me binnendrong tot ik zijn blote huid tegen mijn billen voelde. Hij hield even stil en begon me dan krachtig te berijden. Ik liet luid en duidelijk horen dat ik het erg lekker vond.
Steeds rapper en harder begon hij me te neuken, zijn onderlijf kletste hard en luid tegen mijn kontje en al vlug kwam er een nieuwsgierige man opdagen. meteen ritste die zijn broek open en viste zijn lul uit zijn onderbroek.
Mijn neuker gaf me een geweldig harde stoot, hield in me stil en zag dan ook de andere man. Hij trok zich daarop uit me terug en ik zag de tweede man naderbij komen. Mijn gaatje was nog glibberig van het overvloedige glijmiddel dat de eerste kerel had gebruikt en de tweede man zijn stijve drong dan ook  vrij makkelijk binnen. Weer begon een kerel heerlijk in me te pompen en ook nu liet luid blijken dat ik het heerlijk vond.

Dat moest wel nieuwsgierigen lokken en dat was ook mijn bedoeling. en al vlug zag ik nog 2 mannen naderen. Bij het zien hoe ik geneukt werd kwamen ook vlug harde pikken uit broeken tevoorschijn. 
De kerel die in me bezig was zag de anderen ook klaar staan met hun wapen in aanslag en stond bereidwillig zijn plaats af aan een van hen.
Een derde paal drong dan ook vlug binnen en ik voelde hoe ik onherroepelijk aan het spuiten zou slaan wat dan ook gebeurde en mijn sperma vloog lekker in het rond.
Terwijl ik zo heerlijk aan het klaarkomen was werd ik aan een vierde paal geregen en ook die drong lekker diep in me.
De mannen zorgden er wel voor dat ze me meerdere beurten konden geven wat ik maar al te graag had. IK weet niet juist wie me aan het neuken was toen ik weer een flinke kwak sperma voelde naar buiten spuitenen de heren gingen lekker verder met me te berijden.
Toen ze aan hun vierde beurt toe kwamen spoten 3 van de 4 hun lading diep in me, waardoor mijn gaatje heel erg zoppig werd.
Dan de man die me eerst had genomen me voor de vijfde keer en hij nam er zijn tijd voor.
Hij was me traag aan het neuken en ik kwam voor de derde keer die nacht. Ik wist niet dat ik zoveel sperma in me had maar blijkbaar had ik dat wel.
Mijn berijder dreef het tempo op en zijn lijf kletste harde een luid tegen mijn billen toen er weer een man werd aangetrokken door het geluid, doch mijn neuker wilde me dit keer niet delen.

Hij hield diep in me stil en begon dan weer langzaam zoals eerst. De toeschouwer begon zich dan maar af te trekken, de arme man; Van mij mocht hij me ook bestijgen maar mijn berijder dacht er dus anders over.
Hij hield nog een paar keer stil in me om dan met hernieuwde energie te herbeginnen.
Maar dan, een harde stoot, luid gekreun en ik voelde hoe zijn hete sperma me vulde.
Langzaam trok hij zich uit me terug en ik bleef, nahijgend, op de brug leunen. Terwijl ik daar stond zei de kerel:
"Hier dit is van jou." en stopte de buttplug in mijn holletje.
Hij bleef staan tot ik me oprichtte en toen ik op weg begaf naar waar ik mijn kledij had verstopt ging hij met me mee. Hij begon een praatje over alledaags dingen alsof wat er juist gebeurd was heel normaal was, ik vond dat wel leuk.
Hij wachtte terwijl ik mijn atletiek shortje, zonder binnen slip, aantrok en de staart mooi door een van de pijpjes liet hangen, ik trok mijn shirtje aan en zo wandelden we naar mijn flatje. Mijn staart slingerde lekker mee bij elke stap en niemand die we tegenkwamen zei er iets over. 
Bij mijn flat gekomen kuste hij me goede nacht en verdween.
Ik nam dan een heerlijk lange douche en had er spijt van dat ik morgen terug naar huis moest. 

1644 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.