1000 en 1 Nacht

Geplaatst door: ries79 op 23-03-24

Noot vooraf: Dit verhaal is fictief, maar gebaseerd op echte personen.
=========

Ik kwam in contact met een Arabisch type. In de 30, zag er goed uit: licht sportief gebouwd, lichte ogen en mediterraans getint. En belangrijker, hij was lekker behaard. We praatten wat en hij meldde dat ie van geile chats hield. Kwam goed uit, ik ook. Zodoende geilden we elkaar op voor een paar avonden, maar ik merkte bij mezelf al dat ik hem écht lekker vond. Hij had al vermeld dat ie een ontzettend spermageile bottom was, en uit onze geile chats bleek dat ook al.
We besloten om een keer daadwerkelijk af te spreken.

Ik toog naar Den Haag, waar ie woonde en we ontmoetten elkaar rondom het CS. Ik had expres overdag afgesproken op een zaterdagmiddag, want je kon niet voorzichtig genoeg zijn met die online gasten, maar hij was de real deal. Zowaar in het echie nog knapper dan online zelfs. God wat een beauty van een Arabier.
Hij kleedde zich casual chic, met een sportieve inslag (denk: sneakers, leren jack, petje op, strakke spijkerbroek en goed zittend t-shirt). Ik kon ondanks de kleding zien dat ie echt een tering lekker lijf had, en ik likte m'n lippen af toen ik hem kwam begroeten.

"Hoi. en: Wauw. Wat ben jij onwijs lekker."
Hij moest lachen, en maakte een compliment terug. Hij stelde zich voor als Mo. Ik gaf hem ook mijn naam.
"Ik zou je hier en nu al vol willen tongen, maar... net iets teveel pottenkijkers hier. Wil je de stad eerst nog in, of skippen we dat en gaan we meteen naar jouw huis?"

"Aangezien we hetzelfde denken, lijkt t me beter dat we maar meteen naar mijn huis gaan. Waarom onze tijd verdoen, toch?"
Hij had een héél licht Arabisch accent, maar sprak verder prima Nederlands. Dat maakte hem des te aantrekkelijker.

We pakten een tram en moesten een klein stukje rijden voordat we bij zijn wijk waren. Vanaf de halte was t een klein stukje lopen naar zijn appartement. Onderweg daarheen babbelden we wat, vroegen elkaar wat persoonlijke zaken (die toch belangrijk waren), maar hij had de deur van de flat nog niet achter hem dichtgedaan of ik pinde hem tegen de muur en begon hem te zoenen. Ik kon me simpelweg niet bedwingen - de hele weg hierheen kon ik alleen maar naar die sensuele lippen van hem kijken en in stilte begeren, maar nu we eenmaal wat meer prive waren zag ik mijn kans schoon.

Hij kuste gretig terug, al duurde de kus niet lang. Hij leidde me drie verdiepingen op, naar zijn appartement.
Het was een knus flatje, al was t niet bijzonder ingericht. Een bankstel, een standaard behangetje en een kleine, doch efficiente keuken.

"Doe je jas lekker uit, schat. Wil je misschien wat drinken?"

"Ja. Jou." zei ik terwijl ik m'n jas uittrok. "Doe anders maar een watertje. Heb wel beetje droge mond."

Hij knikte en liep, nadat ie zijn eigen jas en schoenen had uitgedaan, richting keuken. Ik wist t niet zeker, maar deed voor t gemak ook maar m'n schoenen uit en liep achter hem aan. Hij bleek bezig met een waterkoker. Was ie nou thee aan t zetten? Ach, t boeide me ook niet en ik ging achter hem staan en vouwde mijn armen voorzichtig om z'n lichaam. Ik voelde hoe hij lekker stevig was, sportief gespierd, maar niet keihard als iemand die elke dag in de sportschool moet staan. Ik kuste hem zachtjes in z'n nek en snoof zijn geur op. Hij had een luchtje op wat ik niet bij naam zou kunnen noemen, maar het rook goddelijk. Ik duwde mezelf nog wat steviger tegen hem aan en voelde m'n pik groeien in m'n broek.

Hij kreunde zachtjes, en ik hoorde hem de waterkoker neer zetten, waarna ie z'n hoofd achterover boog, tegen het mijne aan terwijl ik zijn nek bleef kussen. Ik bewoog mijn heupen naar voren, zodat ie m'n bobbel nog beter zou voelen. Mijn handen schoven inmiddels langs z'n t-shirt naar beneden, de ruimte in tussen z'n shirt en z'n broek.

In verwachting van iets ging Mo sneller ademen, maar ik vond de rand van z'n t-shirt en schoof m'n handen eronder. Ik wilde dat lekkere lijf, dat heerlijk stevige, sportieve lijf voelen. Inmiddels hadden zijn lippen de mijne gevonden en kreunde hij in de kus terwijl mijn handen over z'n borstkas wreven en zijn tepels vonden.
Hij stopte en werkte zich los van mij om zich om te draaien. Hij liet mij z'n t-shirt uittrekken en dat heerlijke lijf was zalig. Korte donkere haartjes zaten overal op dat lichaam en terwijl hij het shirt over z'n hoofd trok kuste ik dat lijf. Ik begon bij z'n tepels, eerst zachtjes sabbelen, daarna zachtjes bijten en vervolgens nog een beetje likken. Het bijten had het meeste effect, en dus deed ik t nog een paar keer.
Ik wilde net met m'n tong langs zijn lijf naar beneden glijden toen hij mijn gezicht met beide handen vastpakte en het naar boven bracht, zodat zijn lippen de mijne weer vonden en zijn tong en de mijne weer konden verstrengelen.

Verdomme wat was deze gozer geil -  maar ik ook! Hoe meer we zoenden hoe geiler we leken te worden.
Mo merkte het ook en trok me mee door het huis. Hij bracht me naar de slaapkamer, waar hij zijn broek begon los te maken. Toen zijn broek naar beneden gleed kwam er een string tevoorschijn die amper z'n grote pik in bedwang kon houden.
Hij twijfelde of hij hem uit zou doen, en net voor hij de beslissing nam liep ik op hem af en begon hem weer te zoenen. Met m'n ene hand hield ik zijn hoofd vast, mijn andere dwaalde af langs zijn lijf naar beneden, de string in.
Mo kreunde toen ik zijn pik vastgreep en hem uit de string haalde, hij brak de kus zelfs af om hortend en stotend adem te halen.
 "Oh...Oh.... alsjeblieft, niet doen... Ik wil nog niet klaar komen Daddy!"

Dit was niet de eerste keer dat hij me Daddy had genoemd - tijdens onze chats was ik zijn "Daddy" en hij mijn geile Arabische sletje. In onze chats ging het er soms harder aan toe dan nu, maar we kenden elkaar maar net en ik wilde er voor zorgen dat we er allebei van zouden genieten.
Ik glimlachte naar Mo.
"Goed zo, mijn heerlijke sletje. Trek dat ding dan maar uit en toon daddy je zalige kutje."

Ik begon me ook deels uit te kleden, maar toen ik hem helemaal naakt zag, begon m'n broek gewoon pijn te doen, dus maakte ik hem alvast los. Het voelde alsof ik vrijer kon ademen ineens, totdat sletje op bed ging zitten en mij wenkte. Zijn pik stak recht vooruit, gehuld in een bosje zwart schaamhaar. Zoals de meeste Arabieren was hij ook besneden, dus z'n eikel glom van geilheid.
Ik liep op Mo af en hij trok mijn broek naar beneden alvorens zijn lippen tegen m'n - enigszins vochtig beginnende te worden - witte onderbroek te leggen. Ik zag hoe hij de geur opsnoof, en hij keek me even aan.
GODVER - die lichte ogen, die smekende blik - het had genoeg kunnen zijn om ervoor te zorgen dat ik hier en nu stante pede klaar zou komen.
Ik kreunde. "Oh, god...ja, doe het sletje. Pak die pik, zuig er aan."

"Alles voor mijn daddy. Hij moet goed nat zijn voordat ie mijn kutje in kan glijden."

Hij trok de onderbroek naar beneden. Ik stapte uit beide broeken, terwijl zijn hand mijn dikke lul vasthield. Hij liet zijn tong erlangs glijden en ik moest er álles aan doen om het in bedwang te houden... ik klapte zowat.
Toen Mo uiteindelijk mijn eikel in z'n geile zuigmond nam ben ik volgens mij uit m'n lichaam getreden. Wat een hemels gevoel was dat. Zijn lippen zó sensueel en zacht, zijn tong een ruwe lap die elk plekje een optater van genot gaf. En dan het zalige, trekkende gevoel van een mond die zaad wil....

Ik legde mijn handen op Mo's hoofd en duwde hem van me af. Ik boog me naar hem toe en kuste hem teder, maar vol passie. Ik proefde mijn geil op z'n lippen en z'n tong en mijn pik stond nu echt op springen.
"Mooi gedaan liefje. Maar nu wil ik je kutje. Ik klap zowat en sta klaar om mijn zaad te lozen."

Dat hoefde ik het sletje geen tweede keer te zeggen. Binnen een tel lag ie op z'n knieën met z'n kont in de lucht.
Mijn  pik stond te trillen van genot. Mo was al zó lekker, maar dat kontje van hem - compleet hoger niveau geil. Niet te groot, maar stevig en rond, zelfs nog met een beetje bounce. Lekker behaard ook, maar het heerlijkst was nog wel z'n kutje. Met beide handen spreidde ik z'n billen uiteen en daar lag t hoor: de geheime opening voor geil. Bedekt met een laagje donker haar, dat net zo rook als zijn lijf: exotisch. Ik masseerde eerst met een vingertje het gat, waardoor het sletje al begon te kreunen. Dat werd nog harder toen met m;n tong erlangs ging... mán wat was dit zalig. En dat gekreun erbij, een 'daddy' hier, een 'daddy'daar... hij smeekte me gewoon om hem te neuken.
Ik duwde m'n tong dieper erin en nu rook ik de onderliggende geuren van zijn geil, wat me nog meer opwond.
Ik masseerde nogmaals met een vinger en stak hem er toen in. Sletje kwam zowat klaar van de schok, het voorvocht droop uit z'n pik. Tweede vinger erbij en oh... oooh, wat kreunde het sletje lekker hierdoor. Het leek bijna wel een gehuil, een gekerm.

"Okay sletje. Tijd voor het echte werk. Kreun maar lekker voor je daddy, dan spuit ie eerder. Hier komt ie."

"ja, daddy, oh, ja daddy graag, stop die heerlijke pik in m'n geile kutje!" nog meer gekreun toen m'n pik langs z'n gaatje wreef en Mo huilde echt toen m'n eikel de opening binnenging...heel langzaam en voorzichtig, want ik had gemerkt dat zijn kutje best strak was, maar ook omdat er in mij blijkbaar ook een soort sadistische dom-daddy zat die dit geil vond: een slet lekker tergen met genot.
Mo's benen begonnen te trillen net toen ik er doorheen was. Hij slaakte een gil en zakte zowat in de kussens op het bed, waar ik hem zachtjes in hoorde snikken.
Ik duwde m'n pik door, wat een harder gekerm voortbracht, totdat ik er helemaal in zat en over Mo heen kon buigen.
"Gaat het wel, sletje? Alles in orde daar?"

Mo draaide z'n hoofd half om, hijgend. Zijn ogen waren vochtig, maar op z'n lippen lag een glimlach.
"Ja...ja, alles is goed. Maak je maar geen zorgen, ik ben gewoon een schreeuwer als ik geneukt word. Haha. En ik ben vrij strak! Dus ik voel t des te meer."

"gelukkig maar lekker ding. Ik wil je natuurlijk geen pijn doen. Tenminste, niet veel. Het moet nog wel leuk blijven, he?"

"No worries daddy. Ik moet wel zeggen, wat een heerlijke grote pik heb je. Voelt echt heel goed in m'n kutje!"

Ik gaf hem een kus op z'n rug, masseerde die een beetje en wreef over z'n billen, die heerlijke bouncende billen. Ik voelde m'n pik steigeren in het sletje en begon te stoten. Zachtjes, om mee te beginnen, maar al snel hoorde ik Mo  "harder!" roepen, dus versnelde ik. Trok m'n pik zowat terug tot het gaatje, vervolgens weer diep erin... steeds meer tot dat het zo soepel werd dat ik erin en eruit kon glippen, en hard en diep kon stoten.

Toen dat eenmaal aan de gang was, was er ook geen houden meer aan. We kreunden als gekken, totdat ik, helemaal bezweet inmiddels, grommend klaarkwam in het strakke kutje van mijn Arabische sletje. Toen ik m'n pik eruit haalde droop het sperma er net uit. Ik gebruikte een vinger en pushte die naar binnen bij hem, vochtig van het sperma, waarbij hij heel geil kreunde.

Ik ging naast hem liggen. We lagen allebei enorm te hijgen. Ik voelde een vochtige plek, blijkbaar was mijn sletje ook heerlijk klaargekomen.
Toen hij me zag trok hij me naar zich toe en we zoenden. Niet gehaast, niet van geilheid maar heerlijk teder en rustig. Ik trok hem bovenop me en genoot van onze plakkende lijven tegen elkaar. En van die heerlijke lippen en die zalige tong.

We gingen ons opfrissen en tijdens de douche zoenden we nog meer. We konden geen genoeg van elkaar krijgen.

We dronken nog wat naderhand, maar toen ging ik weer op huis aan. We hielden contact en sindsdien zijn er vele avonden en nachten geweest dat we het nog eens dunnetjes over hebben gedaan.... zo vaak zelfs dat we op een gegeven moment ook trio's en meer hebben geprobeerd. Maar 1 op 1 bleef toch het geilste. Hij is met recht mijn Arabische Slet uit 1001 Nacht.

2105 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.