Neuken langs de openbare weg

Geplaatst door: rock-roll op 23-03-24

Mijn vriend en ik wandelen 's nachts langs een druk bereden openbare weg. Het is zomer en erg warm en ik heb enkel een paar flip-flops en een Nike atletiek shortje waarvan de binnen slip is uit geknipt.

Mijn vriend laat zijn hand in mijn broekje glijden en zijn middelvinger glijd langs mijn bilspleet omlaag wat mij meteen een stijve bezorgd. Zijn hand glijd verder tot zijn vinger tegen mijn gaatje duwt en er na een lichte aarzeling binnendringt. Ik slaak een kreetje, mijn stijve priemt door het korte pijpje van mijn broekje. Mijn vriend ziet het, glimlacht en duwt mijn shotje over mijn billen omlaag. We wandelen zo een tijdje verder met zijn vinger in mijn kot en mijn pik fier vooruit priemend. Sommige voorbij rijdende auto's toeteren, ik vind dat erg opwindend en duw mijn broekje tot over mijn stijve omlaag zodat die nu vrijelijk mee slingert bij elke stap. Mijn vriend glimlacht nog breder en neemt mijn paal in zijn vrije hand ondertussen mijn gaatje naarstig verder vingerend. Dan laat hij mijn stijve los, neemt mijn kin beet, draait mijn hoofd naar hem toe en kust me vol op mijn mond. Hij glimlacht dan nog een stuk breder en duwt dan met beide handen mijn shotje omlaag. Nog meer getoeter, hij knielt neer en trekt mijn broekje uit. Ik ben nu lekker naakt en hij staat terug op.

Zijn hand rust weer op mijn billen en zijn middenvinger penetreert me opnieuw Ik vind het heerlijk om in mijn nakie naast hem te wandelen langs die drukke weg en mijn stijve wipt op en neer en heen en weer. Nu klinken er soms verwensingen maar meestal blijft het  bij enkel luid getoeter. Mijn ademhaling gaat nu heel gejaagd. We wandelen een tunnel in en daar laat hij me tegen de rand van de naastliggende weg leunen als we op borsthoogte ervan zijn.. Hij gaat achter me staan opent zijn short en wat later duwt zijn eikel tegen mijn gaatje. Ik duw mijn kont achteruit en storen ons niet aan het getoeter en opmerkingen. Voorzichtig duwt hij zijn eikel in mijn droge gaatje en met heel kleine stootjes brengt hij die steeds verder in. Ik kreun soms wat van pijn vermengd met genot. O zo langzaam verdwijnt zijn lekkere paal in mijn strakke kontje. Zo nu en dan hoor ik beledigingen en verwensingen naar ons hoofd geslingerd worden wat ons beiden geweldig opwind. Dan zit zijn stijve volledig in me en begint hij me heerlijk te neuken langs de kant van de weg. Ik ben nu bloedgeil en voel al wat druppen uit mijn stijve. Mijn vriend begint nu het tempo langzaam op te drijven en kreunend begin ik te spuiten.. Mijn vriend houd dan stil diep in me alvorens dan langzaam opnieuw te beginnen. Hij moet ook erg opgewonden zijn want in plaats van weer stil te houden en weer te beginnen komt hij met een luide grom diep in me klaar. Na een paar tellen trekt hij zich uit me terug waarop we verder de tunnel in wandelen, ik nog steeds in mijn nakie.
We wandelen de tunnel uit waar we worden opgewacht door 2 kerels die naast hun geparkeerde auto ons staan op te wachten. We weten even niet wat doen maar besluiten dan toch maar verder te wandelen.
"Awel jongens, laten jullie ons ook in de pret meedoen?"
"Ach, waarom ook niet niet." zegt mijn vriend, draait daarop mijn rug naar hen toe en laat me voorover buigen.

"Zijn gaatje is al lekker gesmeerd en dus klaar voor gebruik."
De 2 kerels grinniken en ik voel de eerste lul al tegen mijn kontje duwen.. Zijn stijve glijd een stuk makkelijker binnen en ik kreun van genot wanneer ik  zijn paal diep in me voel verdwijnen. Mijn vriend kijkt glimlachend toe hoe ik word geneukt. We staan nu wel wat van de openbare weg maar je kan ons toch nog steeds goed zien. De kerel berijd me wild en laat dan plots zijn vriend zijn plaats innemen.. Ook die kerel gaat nogal wild in me tekeer om dan weer de beurt aan zijn vriend over te laten. Mijn lul is weer hard en wipt woest mee op het ritme van hun stoten. Bij de volgende wissel kom ik weer geweldig klaar. Er word nogmaals gewisseld en dit maal word ik weer vol gespoten met heet sperma. Er volgt nog een wissel die ook eindigt met een flinke sperma lozing.
"Saluut jongens en bedankt."
Mijn dijen zijn besmeurd met sperma, mijn vriend lacht, geeft me een flinke klap op mijn billen, neemt mijn hand vast en leid me zo naar zijn flat, mijn shortje in zijn achterzak.Ik vind het zalig om in mijn blootje langs de straten te wandelen en voor we bij zijn flat komen duwt hij met tegen de metalen afsluiting van een park, trekt mijn kont achteruit en weer neemt hij me. Ditmaal neemt hij er zijn tijd voor en kan ik ten volle van zijn harde lul genieten. Er komen wat voorbijgangers voorbij waarvan sommigen ons gewoon negeren maar een paar filmen ons op hun smartphones.
Heerlijk opwindend en er zullen hier en daar wel filmpjes van ons opduiken.
Hij spuit, jongens wat spuit hij. 
Daarna wandelen we ongestoord tot bij hem thuis.

3071 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.