Ja, meneer 2

Geplaatst door: lurker op 25-03-24

Als ik de woonkamer weer binnen loop staat Gerard weer voor het kussen op de grond en dus denk ik daar weer op te moeten gaan zitten, maar hij zegt "Ga eerst met je gezicht van me af voor mij staan", dus dat doe ik. Hij pakt een van mijn polsen en doet daar ongevraagd een handboei om, vervolgens doet hij hetzelfde met mijn andere pols en ik laat het gebeuren. Dan draait hij me om en duwt me omlaag zodat ik alsnog op het kussen kom te zitten. Gerard haalt zijn stijve vervolgens tevoorschijn, ik open mijn mond en hij beweegt minutenlang zijn piemel heen en weer zonder voorbij mijn huig te gaan en ook zonder klaar te komen, gewoon omdat het kan. Ik pijp niet, hij neukt een beetje en ik zit daar alleen maar en heb mijn mond aan hem beschikbaar gesteld.

Dan trekt hij terug, moet ik overeind komen en op mijn rug op de bank gaan liggen en mijn hoofd achterover hangen over de leuning. Nu kan Gerard zijn piemel mijn keel in laten gaan, zonder dat mijn huig protesteert. Ik word nu met een hoger tempo in mijn mond geneukt. Maar aangezien Gerard al het werk doet en ik mijn mond alleen maar open hoef te houden, valt dit mij mee om te ondergaan, terwijl Gerard steeds vermoeider raakt. Na een tijdje probeert hij zijn opwinding te vergroten door een paar keer in mijn tepels te knijpen, maar dat helpt hem niet (genoeg).

Dus haalt hij zijn piemel terug en positioneert zijn kont boven mijn gezicht en wil hij dat ik hem ga rimmen, en dat doe ik. Na een paar minuten, gaat hij mijn mond weer neuken en komt vervolgens rechtstreeks in mijn keel klaar. Omdat mij dat het doorslikken bespaart, komt Gerard omlaag en laat hij vervolgens een paar keer speeksel uit zijn mond in de mijne lopen en als ik dat heb doorgeslikt, komt hij met zijn inmiddels weer slappe piemel bij mijn mond staan en produceert hij nog een beetje plas. Ook dat laat hij in mijn openstaande mond lopen en moet ik vervolgens doorslikken. Dan helpt hij me weer overeind en zet me weer met mijn knieën zittend op het kussen op de grond en verlaat de kamer.

Hij komt terug met een paar dildo's van verschillende grootte om, zoals hij zegt, "Mijn huig te trainen", want hij wil mijn mond "ook als neukgat kunnen gebruiken als ik zit". De ene na de andere dildo wordt getest, de ene keer kort, de andere keer lang. En het heeft effect, want als er al minstens honderd keer een dildo langs mijn huig geduwd en weer teruggetrokken is komt er geen reactie meer. Gerard pakt er nog een extra dikke, maar wel flexibele, dildo bij en als hij die voor mijn mond houdt twijfel ik wel of ik die kan hebben, maar het lukt. Als ik die dildo enkele keren succesvol naar binnen en weer naar buiten heb voelen gaan, trekt Gerard deze terug en zegt "Training succesvol afgerond!". Daarop begin ik weer te glimmen van trots, terwijl ik eigenlijk niks gedaan heb, ik ben immers alleen minutenlang gebruikt en net als ik me dat begin te beseffen en mijn mond dicht doe, komt Gerard weer met zijn stijve voor mijn mond staan. 

Uiteraard open ik mijn mond weer om Gerards stijve binnen te laten. Hij neukt me vervolgens in mijn mond, waarbij het tempo steeds verder wordt opgevoerd en ik me steeds meer een gebruiksvoorwerp voel. Dat versterkt zich als hij een tijdje mijn neus dichtknijpt, maar is nog niks in vergelijking met wat komen gaat. Gerard loopt even weg en komt terug met een hoofdmasker, dat over mijn hoofd wordt gedaan. Ik doe mijn ogen dicht bij het aandoen omdat me dat handiger lijkt, maar als Gerard klaar is besef ik dat dit masker maar één gat heeft en dat ik dus niks meer zie! Ik vind dat wel een beetje ver gaan en bedenk dat ik daar wat van wil zeggen, maar precies als ik mijn kaken uit elkaar beweeg, wordt Gerards stijve meteen weer bij mijn mond naar binnen geduwd.

Gerard neukt vervolgens op aardig tempo mijn mond, nog steeds zo nu en dan tegelijkertijd mijn neus dichtknijpend, maar het lukt hem niet zo makkelijk meer om klaar te komen en dus komt er nog een actie bij: mijn keel met één hand een beetje dichtknijpen zodat hij zijn eigen piemel daarin heen en weer voelt gaan. Ik vind dat eigenlijk te ver gaan en bedenk dat ik dat dus zo meteen wil aangeven, dat ik dit liever niet onderga.
En tegelijkertijd met het ontvangen van de derde lading sperma van Gerard in mijn keel, terwijl hij zijn hand nog om mijn keel heeft, besef ik dat ik ál het andere dat vanavond gebeurd is, dus wél oké vind om te ondergaan ...

Gerard lijkt haast te weten dat ik iets van zijn hand om mijn keel wil zeggen, want hij haalt deze snel los en complimenteert mij opeens uitgebreid terwijl zijn piemel nog in mijn mond zit: het is hem de laatste jaren niet vaak meer gelukt om vier keer klaar te komen op één avond en nu wel en dat bij onze eerste ontmoeting! Hij is zó blij dat ik hem deze avond laat meemaken. Hij gaat nog even zo door en al die loftuitingen maken mij zo trots dat ik helemaal weer rustig wordt en ontspan. Gerard zegt vervolgens "We hebben nog tijd, dus misschien lukt een vijfde keer zelfs ook nog, zullen we dat proberen? Het zou een recórd zijn!" en dan haalt hij zijn piemel weer uit mijn mond. Uiteraard zeg ik op dat moment weer "Ja, meneer" en meteen daarna krijg ik een gag om, dus ik kan de sfeer niet bederven door nog meer te zeggen of zelfs te vragen hoe laat het eigenlijk is, want inmiddels heb ik daar geen idee meer van.

Ik hoor Gerard weglopen en vrij lang zit ik daar op dat kussen op de grond en gebeurt er niks, ik kan alleen maar wachten op onze "recordpoging" dus dat doe ik.

Waarschijnlijk is dit onderdeel van Gerards plan, want als ik hem  na lange tijd (een half uur? Drie kwartier? Misschien wel een uur ...) eindelijk weer hoor aan komen lopen richt ik mijn gezicht op en draai in de richting van waar ik vermoed dat hij staat en daarbij ongetwijfeld op hem overkom alsof ik niet kan wáchten weer door hem gebruikt te worden. Hij stelt me niet teleur, de gag wordt afgedaan en meteen wordt zijn stijve piemel weer in mijn mond gedaan en hij pakt vervolgens met beide handen mijn hoofd vast om mijn mond vol overgave zo hard en diep mogelijk te neuken. Zo hardhandig ben ik nog niet behandeld vandaag en toch komt er na enkele minuten weer het dichtknijpen van mijn neus bij en niet veel later ook een hand om mijn keel. Als hij dan nog steeds niet klaarkomt doet hij nu beide handen om mijn keel om nog beter te voelen hoe zijn piemel in mijn keel beweegt en daar heb ik nog wat meer moeite mee. Gelukkig komt hij nu na drie stoten klaar, waarna hij zijn sperma voor de vierde keer rechtstreeks in mijn keel spuit.

Vervolgens word ik met beide handen opzij gegooid en als ik met mijn hoofd op het hoogpolig tapijt lig, dient zich weer iets aan bij mijn mond wat ik inmiddels uit gewoonte binnen laat. Ik besef vrij snel dat ik een grote teen van Gerard in mijn mond heb en dus zuig ik daar maar een beetje op alsof het een duim is. Gerard zegt "Goed zo slet, ik ben vijf keer in je klaargekomen, jij mag blijven vannacht! Kijken we morgen of we dat record nog kunnen verbeteren!" en ik denk bij mezelf 'Blijven? Ik wist dat het de bedoeling was dat ik een paar uur bleef, maar die zullen toch wel voorbij zijn nu?'. Tegelijk besef ik ook dat ik met handboeien om niet weg kan en dat het misschien niet zo slim is geweest om Gerard aan het begin van de avond te vertellen dat ik het niet erg zou vinden als het laat werd, omdat ik morgen vrij ben. Dus ja, als Gerard wil dat ik vannacht blijf en we morgen een poging doen hem zes keer (in me) te laten klaarkomen, dan zal dat wel gaan gebeuren.
Denk ik.

En als ik mij dat besef haalt Gerard zijn teen uit mijn mond, helpt me overeind, doet het hoofdmasker weer af en word ik meegenomen naar de logeerkamer, waar mijn handboeien aan een ketting aan de muur worden vastgemaakt waardoor ik wel wat bewegingsvrijheid heb, maar alleen binnen de kamer. Er staat een po naast het bed voor als ik moet plassen en een glas water op het nachtkastje met een rietje. Gerard loopt naar de deur, met zijn hand bij de lichtknop, kijkt mij aan en zegt "Slaap lekker slet" en uit gewoonte zeg ik "Ja, meneer" terug, voordat hij het licht uit en de deur dicht doet. Waarna ik op bed ga liggen en er nog een heleboel gedachten door mijn hoofd gaan voordat ik na lange tijd in slaap val.

2551 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.