Zaterdag

Geplaatst door: geilebttmjongen op 28-03-24

Eindelijk was er weer een zaterdag mooi weer. Tijd om weer eens een flinke wandeling te maken. Een mooi natuurgebied met een recreatieplas bied daar genoeg mogelijkheid om te wandelen. Het stukje naaktrecreatie was ik al eens overheen gelopen, niks gebeurt toen dus zag geen reden om dat nu niet te doen.
Ik merkte al wel dat het drukker was als de laatste keer. Net aan warm genoeg om uit de wind in het zonnetje naakt te zijn. Ik liep een paadje in en zag een man naar me gebaren erbij te komen. Ik negeerde dat maar kan later weer uit op hetzelfde stukje. Ik keek om me heen en twijfelde toen de man weer naar je seinde. Hij zag eruit als een vlotte verzorgde man dus ik besloot naar hem toe te gaan, we kletsen wat, ik ben niet zo preuts dus lag al snel naast hem in de zon in mn ondergoed.

En ja soms dwaalde mijn blik even af, wat totaal niet verkeerd was bij hem daar beneden. Ik begreep ook wel dat het iets uitnodigd en al snel ging het ook over sex enzo.
Ik lag op mn buik hem aan te kijken toen hij mn rug begon te strelen en mn slipje iets omhoog trok tot het tussen mn billen zat. Daar kon ik op dat moment even niks tegenin brengen. Hij begon mijn billen te strelen en na een korte, goed? Knikte ik en ging hij stilzwijgend door. Met mn hand vond ik zn ondertussen keiharde pik en speelde er wat mee terwijl hij verder tussen mn benen ging. Heerlijk rustig ging het even zo tot hij me toch wel een redelijke tik op mn billen gaf en me vroeg hem te pijpen. Ik werd steeds geiler en ging op mn knieën naast hem zitten. Hij wurmde zn hand in mn slipje en ik bukte naar hem toe. Ik merkte hoe lekker hij het vond toen ik toeliet hoe hij me dieper liet pijpen en al snel kwam hij klaar. Zo lekker maar ook wel een verrassing. Ik kleedde me daarna vrij snel weer aan en met een wie weet tot ziens hier liep ik weer verder.

3696 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.