Ik moest wachten.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 29-03-24

Is waar gebeurd alleen andere namen.

---------------------------------------------------------

Hier Michael waarom weer vrijgezel ben is mogelijk dom verhaal ? Had verkering met man van mijn leeftijd dacht hoofd prijs uit loterij. We hadden goede sex maar er ontbrak iets aan. Hij wilde pas zijn maagdelijkheid  verliezen tijdens de huwelijks nacht. Wie mij kent weet heb weinig geduld met twijfelaars. En ben van samen wonen niet trouwen.  Even geduld vertel het verhaal heus wel. We gaan terug hoe elkaar hebben ontmoet en meer !

Heb Henk dus via een kennis ontmoet die dacht Henk mijn type was. Klopte maar ik ben een vrolijke frans nou Henk was dat niet. Hij zag alles meer zakelijk niks mis mee hoor maar liefde is geen product.  Hij was wel onteigend zelfde avond voelde ik onder de tafel zijn voet richting mijn pik gaan. Hij zag hartstochtige sex als elkaar uit kleden elk stukje huid likken of strelen. Toen had het signaal moeten zien was verliefd.  Hij likte mijn eikel enthousiast eerst maar zijn gezicht betrok. Nooit klachten gehad over of mij daar wel waste. Hij deed zijn best maar het likken was zo over. Henk wilde zeker minder dan ik kan zeggen.

Echt intiem zou nooit worden hoewel anders kan zien. Tot die avond hij mij voor blok zette hadden we sex maar leek verplichting. Hij wilde niet dat in hem kwam met condoom maar andersom wel. Glijmiddel en condoom lagen die bewuste avond klaar. Hij ramde hem er in stoot na stoot. Ik had pijn en was niet van lust alleen voelde is iets fout. Na poosje kwam hij kroop van mij ging douchen. Hij was aan gekleed toen de wil je trouwen vraag kwam. Ik zei nee hij greep de koffer die naar schijnt al klaar stond. Was gelukkig mijn huis dus Henk had genoeg van mij. Het verhaal is samen voeging van mijn mislukte dates en iemand zijn verhaal. Die  ondervond botsing van karakter dus.

2536 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.