Stalknecht 2 : De Eerste Keer

Geplaatst door: ries79 op 30-03-24

De volgende ochtend werd er hard op m'n deur gebonkt. Toen ik niet snel genoeg opendeed, werd hij opengedaan door Ben.

"Goeiemorgen knul, tijd om op te staan. Laat me je er niet uit komen trekken!"

Ik kreunde wat, maar maakte wel aanstalten om op te staan. Ik schudde m'n hoofd, ik had heel vast geslapen. Ik keek op m'n wekker, die ik vergeten had aan te zetten. 06:00! Shit, ik had nog maar een uurtje. Ik griste wat bij elkaar - een shortje met een shirtje en liep de badkamer in om me op te frissen. Ik hoorde beneden al stemmen en zag Ben de trap af lopen. Hij had mij ook gezien en knikte. Ik poetste snel m'n tanden en gooide een washandje over m'n lijf met de Franse slag. Echt douchen kon vanavond wel.

Ik rook gebakken ei en spek en rende nadat ik me had aangekleed de trap af. Ben en Tinus waren in de keuken, Marco en Sven waren buiten met Hannes al aan het voorbereiden hoorde ik van Ben. Tinus schoof me een bord met brood met gebakken ei met spek erop voor en ik viel het aan. Ik leek wel uitgehongerd.

"Doe maar rustig aan knul, je hebt de tijd. Ik neem je vandaag onder mijn hoede. Alvast een heads up: Aan het einde van de dag wil Hannes met je doornemen hoe het is gegaan. Hij doet dit tijdens zijn naloop-ronde, dus dan zie je ook de rest van de boerderij."

Ik knikte terwijl ik at. Ik had geen haast meer, maar het was zó lekker. Tinus was een tovenaar met eten. Ik bekeek Ben nu ik toch bezig was. Zoals ik eerder al zei, leek hij me in de 40. Grijs aan de slapen, grijs in z'n nette baard. Hij was gekleed in een wit overhemd en een soepele spijkerbroek. Hij leek totaal niet het type om te werken op een boerderij! Ik zou hem eerder in een kantoor verwachten. Tinus... Tinus had een buik, maar ook een stel goeie billen. Gladgeschoren, maar met een jaren 80 snor. Hij droeg een afgeleefde vale spijkerbroek en een simpel, oud t-shirtje. En het witte schort weer om. Maar wat het meest duidelijk werd, dat ik gisteravond niet had gezien, waren zijn maniertjes. Tinus was overduidelijk homo, en dat zette zijn uitspraken van gisteravond in een ander daglicht.

Ik kreeg niet veel tijd om er over na te denken, want Ben nam me mee. Ik trok in de gang even snel m'n sneakers aan, en toen gingen we naar buiten. Ben legde veel dingen uit, maar had van Hannes instructie gekregen om me aan het werk te zetten in de hooistal. Ik zou niet alleen zijn: Marco zou mijn begeleider daar zijn.
Het was nog vroeg, en de zon was nog niet hoog aan de hemel maar toch was het al vrij warm, en in de hooistal was het bloedheet. Het hooi isoleerde goed en dat zorgde dat de warmte in de stal bleef hangen, dus werkten ze vaak met de deuren open. Marco , die in een donkerblauwe overall liep, had de zijne een stukje opengeritst. Marco was een mooie jonge vent van begin 30, met zwart golvend haar en een donker stoppelbaardje. Mooie donkere ogen, en wat ik kon zien in die overall was een gespierd , donkerbehaard bovenlichaam. Marco had dus amper wat aan in die overall. Ik moest mezelf afwenden om niet weer een stijve te krijgen, maar Ben was er ook nog en die liep naar Marco om instructies door te geven. Godver, Ben had ook een ontzettend lekker lichaam. Soepele spieren bewogen onder de witte blouse, dat strak zat ingestopt in de spijkerbroek die lekker om z'n kontje zat. Ik stapte heel even naar buiten om een luchtje te scheppen, want pffff... ik had een koude douche nodig!

Plotseling voelde ik Bens hand op m'n schouder.
"Alles wel goed met je? Je was er ineens vandoor. Je probeert er niet nu al onder uit te komen, toch?"

Ik schudde m'n hoofd. "Alles prima. Ik had gewoon even frisse lucht nodig. Wat kan ik doen?"

"Marco neemt je onder zijn hoede. Hij gaat je uitleggen wat we doen in de stal enzo. Het is zwaar werk, maar zo'n sterke, jonge knul als jij kan dat wel hebben, toch?" Ben knipoogde naar me en ik voelde m'n pik weer groeien. Holy shit. Als dit zo doorging werd het een hééle lange zomer.

Ik knikte en Ben gaf me een schouderklop. Ik keek hem achterna terwijl hij het huis weer binnenging. Vreemd genoeg voelde het ook alsof ik bekeken werd. Net zo'n gevoel als toen Hannes en ik in het huis stonden, gisteravond. Ik keek om me heen, maar zag niemand.
Ik liep terug de stal in en Marco wenkte me.

"Hier heb je een hooivork! Heb je er wel eens mee gewerkt?" Hij reikte me een hooivork aan en ik knikte.
"Ja, een aantal jaren terug heb ik ook bij een varkensboer gewerkt, die gebruikte ze om stront te scheppen, haha."

"Haha, dat was vast geen pretje, kan ik me voorstellen. Goed, we gaan het hooi uit die ene grote stapel overgooien met de vork naar de stapels hier bij de wand. Het is vrij dom werk, maar het moet gebeuren. Aan het eind van de middag gaat Ben of Hannes met de grijper eropaf en schept het hooi op en brengt t dan over naar een grote truck. Deze vervoert het dan naar een andere fabriek waar het geperst word. Zo heb je ook een idee waar we t voor doen. Nou, laat maar zien of je t kunt. Oh ja, trek maar even wel een overall aan, voordat dat hooi overal komt te zitten!"

Marco wees waar de overalls hingen en ik zocht er een uit. Toen die aan was stak ik helemaal de moord - god wat waren die dingen warm! Maar ja, ik had ze wel vaker aangehad in het verleden, dus ik moest niet klagen. Ik begon aan m'n taak en hoewel t eerst weer even wennen was, en na aanwijzingen van Marco (hou de vork zo, beweeg zo, je kent dat wel) kreeg ik de slag te pakken en ging t bijna vanzelf.

Rond een uur of 1 's middags staakten we t werk en liepen we naar buiten, waar Tinus aan kwam lopen met een dienblad: erop lagen verschillende sandwiches en belegde broodjes. Ool had hij een thermoskan koffie mee. Ik nam een belegd broodje met ham en een beker koffie. Hmmmm, wat smaakte dat weer goed en het voelde goed om onze energie weer aan te vullen.

De mannen hadden allemaal hun overalls half losgemaakt: Sven was een vrij slanke jonge gozer, vrijwel onbehaard. Marco had een heerlijk bovenlijf waar m'n pik van steigerde, en ook lekkere gespierde armen. Ik kon me voorstellen dat als je dit werk lang deed je vanzelf zulke armspieren kreeg. Hannes zelf had zijn overall nog dicht, maar ik kon zien dat hij zweette. Ik vermoedde dat ook hij een behaard lijf had, gezien ook de schaduw van een baard op z'n gezicht, maar zeker weten deed ik dat nog niet. Zelf had ik ook de overall los gemaakt.
Hannes stond nog wat met Tinus te praten, toen ik een tweede beker koffie kwam halen. Hannes keek op en glimlachte.

"Hoe gaat het knul? Lukt t een beetje?"

Ik knikte, terwijl ik net een slok nam.
"Ja, het gaat aardig. Het is vrij zwaar, maar daar kan ik wel tegen."

"Ja, ja... ja dat geloof ik graag. Ik denk dat jij heel wat kan hebben. Je bent al vrij gespierd van jezelf, nietwaar?"

Het was een ietwat vreemde vraag, maar op dat moment dacht ik er niet bij na. Ik nam nog een slok koffie.
"Ach, ik mag niet klagen. Met al dat boerderij werk heb ik toch een aardige work out gehad over de jaren. Maar hiernaast zwem ik ook regelmatig. Dus, ja, je kan zeggen dat ik redelijk gespierd ben voor mijn leeftijd."

Hannes had een vreemde blik in zijn ogen. Ik kon het niet thuisbrengen.
"Nou, als je het te warm krijgt trek je gewoon maar wat uit hoor. Zoals je ziet hebben de andere heren ook vrij weinig onder deze overalls aan. We zweten als otters in die krengen, maar beter dat deze dingen vuil worden dan je eigen kleding."

Daar kon ik weinig tegenin brengen, maar ik zou het ter harte nemen. Ik knikte en liep naar Marco, die wat met Sven had staan praten. Het zag er vrij eenzijdig uit, Sven leek niet echt het praterige type. Marco had ook zijn lunch op en toen ik bij hem was vroeg ie aan mij of we weer konden beginnen. Ik zei ja en we liepen samen de hooistal weer in.
Nu het middaguur was gepasseerd was t een oven hierbinnen. Ik zweette al terwijl ik amper iets gedaan had, en besloot om mijn shirt maar gewoon uit te trekken. Ik wilde niet flauwvallen van de hitte. Marco was al begonnen, maar keek heel even opzij terwijl ik m'n shirt uittrok. Toen hij mij zag kijken grijnsde hij. Ik glimlachte terug, nog niet helemaal zeker van mijn plek hier op deze boerderij. Het was ook wennen om in een groep te komen met alleen maar mannen.

Ik begon weer met de hooivork, het geestdodende werk te doen. Toch, niet veel later, bleef het gevoel aan me knagen. Ik besloot het recht op de man af te vragen.

"Marco?"

"Ja, gozer?"

"Waarom zijn hier alleen maar mannen op deze boerderij?"

Marco dacht even na, terwijl zijn hooivork op en neer ging. "Tja. Da's een goeie vraag. Je zou t eigenlijk aan Hannes zelf moeten vragen, maar... Ik weet dat Hannes, net na de scheiding, hulp nodig had op de boerderij. Zoals je hebt gemerkt is dat best fysiek zwaar werk. Dus is het logisch dat hij mannen ervoor vraagt. Maar we zijn hier niet allemaal rond hetzelfde tijdstip gekomen hoor. Toen ik hier kwam waren Ben en Tinus er al. Sven is weer na mij gekomen. En we hebben het hier ook allemaal naar ons zin, dus waarom weggaan?"

Dat klonk op zich logisch. "Maar... Tinus is de kok, bestiert het huishouden een beetje. Dat had een vrouw toch ook gekund?"

"Ik denk het wel, knul. Maar misschien had Hannes zoiets... na de scheiding... dat ie geen andere vrouw meer in huis wilde? Zoals ik zei, dat moet je aan Hannes vragen. Als je het écht belangrijk vind, natuurlijk."

Marco's blik was niet te peilen. Alsof hij wilde zeggen: tel 1 en 1 bij elkaar op, jongen. Maar mijn optelsom kwam niet uit. Nog niet. Ik had niet genoeg informatie. Ik besloot m'n brein er verder niet over te breken en deed het werk zonder verdere vragen. Tot een paar uur later Marco aangaf dat het genoeg was voor vandaag. Hij nam me nog even terzijde nadat we de vorken netjes hadden opgeborgen. Nu hij zo dichtbij stond was de geur van zijn zweet duidelijk merkbaar. Zijn behaarde borstkas glom ervan. Zijn hoofdhaar zat aan zijn hoofd geplakt. Ik vermoedde dat dat bij mij ook zo was.
"Ik snap dat je vragen hebt, Joris. Die had ik ook toen ik hier kwam. Mijn advies, en dit raad ik je ten zeerste aan: Doe alles wat Hannes je vraagt. Geen gezeik. Geen tegenspraak. Dan komt alles vanzelf goed. Je hoeft niet van hem te houden, of zelfs aardig te vinden. Maar als je doet wat hij van je vraagt, heb je daarna geen enkele zorgen meer. Beloofd."

Hij liep richting de deur. "Oh, ja... ik zal Hannes roepen voor de laatste ronde. Blijf jij maar hier wachten."

Oh ja. Ik was het al helemaal vergeten. Hannes zou met mij de laatste ronde doen, de laatste check. Ik ging bij de deur staan, er was een windje op komen steken buiten, dat lekker afkoelde. Even genieten met m'n ogen dicht.
Ik rook de geur van het hooi, het zat sinds vanochtend al in m'n neusgaten. De wind bracht geuren van het land mee: mest, bomen, aarde... een rijk palet van de geuren van de omgeving.
Het duurde niet lang totdat Hannes aan kwam sjokken.

"Zo, hehe. Het zit er weer op voor vandaag. Hoi Joris. Hoe is je dag gegaan tot dusver?"

"Goed. Ik heb de slag van het hooivorken te pakken gekregen, en volgens mij hebben Marco en ik aardig wat werk verzet."

"Mooi, mooi. Ga maar even voor, dan kijk ik even met je mee."

Hannes liep achter me aan de stal in en toen ik hem liet zien wat we zoal hadden verplaatst, was Hannes zichtbaar onder de indruk. "Zo, zo, dat is inderdaad niet slecht. Je hebt goed gewerkt jongen." Hij was achter me gaan staan en gaf me een schouderklop, toen liet ie zijn hand op m'n schouder rusten.
"Dat verdient wel een beloning."

Ik draaide me naar hem om, verwachtend dat Hannes nog iets zou zeggen. Maar in plaats daarvan zette hij een stapje naar achteren en ritste zijn overall open tot net onder zijn buik.
"Je hebt naar me zitten loeren, jongeman. Doe maar niet of dat niet zo was, ik heb het gezien. De anderen hebben het gezien. En dat mag. Wat vind je ervan...wat vind je van mijn lijf?"

Ik was eerst geschokt - maar waarom precies kon ik niet zeggen. Het feit dat hij zomaar zijn lijf toonde? Of dat hij wist - nee, dat iedereen wist dat ik naar hem gekeken had? Blijkbaar wachtte ik te lang. Hannes werd ongeduldig.
"Nou? Ben je je tong verloren, jongen? Verspil mijn tijd niet. Kom naar me toe en voel maar."

Ik deed wat hij me vroeg. Ik had immers naar Marco geluisterd. Al was dit niet helemaal wat ik verwacht had.
Hannes had inderdaad, zoals ik had gezien, een forse buik. Zijn borstkas was al wat ingezakt, maar nog vrij stevig, en hij was goed behaard - dat nu tegen zijn lijf lag geplakt door het zweet. Toen ik hem aanraakte voelde ik hoe vochtig hij was.
"Hou je van lekker nat, jochie? Wind dat je op? Papa heeft nog wel iets wat nat is."

Hannes pakte mijn hand, duwde deze tegen zijn lijf aan en leidde het naar beneden, langs zijn lijf. Met zijn andere hand ritste hij de overall een stukje verder open...en mijn hand werd naar zijn grote, ferme pik geleid. Ik begon sneller te ademen. Hannes lachte niet, maar bleef stoïcijns kijken. In zijn ogen lag een donker vuur.
"Daar is ie dan, pikkie. Een mooi, lekkere, dikke mannenpik. Voel maar hoe hij lekker in je hand ligt, hoe heerlijk die plakt. Papa wil dat je iets voor hem doet, Joris. Kan je raden wat?"

Ik schudde van nee.
"Wat? Ik hoor je niet."

Ik slikte. "Nee. Ik weet niet wat je wilt, Hannes."

Terwijl hij met zijn ene hand mijn hand om zijn pik hield, greep hij met zijn andere hand mijn hoofd vast.
"Ik weet niet wat je wilt, Hannes. Op dit moment bent ik geen Hannes voor je, pik. Noem me maar Meneer. En ik zal je laten zien wat Meneer wil."

Hij liet mijn hand los, maar greep nu met beide handen mijn hoofd en duwde het langzaam naar beneden. Ik moest op mijn knieën gaan zitten omdat hij steeds verder duwde. Zover, totdat zijn pik voor mij gezicht bungelde.
"Begrijp je wat Meneer wil, pik? Begin je al iets door te krijgen? Meneer wil dat je hem even lekker goed pijpt, Joris."

Ik huiverde. Ik had niet kunnen denken dat, toen ik me inschreef voor deze boerderij, dit een onderdeel van de werkzaamheden zou zijn.
"Wat als... er iemand binnenkomt?"

"Er komt niemand binnen. Vertrouw op het woord van Meneer. Begin."

Hij stootte zijn pik naar voren, recht tegen mijn lippen aan. Ik...Ik wilde tegenstribbelen maar zijn handen duwden op mijn hoofd en ik kon geen kant op. En diep van binnen wilde ik ook niet weg. Dit was waar ik mijn hele leven naar verlangd had. Een sterke man, een geile pik en lekker zuigen. En méér.

Ik nam zijn pik in m'n mond. Een weeige, zilte smaak in het begin. Toen... toen de aardse smaak van een heerlijke pik. Ik was nog niet zo ervaren in het zuigen van pikken, en het kostte me moeite om de volle breedte en lengte in me op te nemen. Mijn kokhals reflex begon - maar Hannes... Meneer stopte niet. Hij wachtte even toen hij merkte dat ik er moeite mee had, trok iets terug, om vervolgens weer naar binnen te glijden. Nu kwam hij al verder dan daarnet...enzovoorts... totdat ik zijn hele pik in m'n mond en keel had. Ik kreunde.

"Oh, ja, pik. Ja, ga door. Kreun maar. Maak Meneer maar helemaal gek met die geile kuttenmond van je. Zuigen en slikken, biggetje!"

Hannes begon nu echt te stoten, nu hij doorhad dat ik zijn pik volledig in me kon nemen. Hij huiverde bij elke stoot, zo opgewonden werd hij ervan. Ik haalde zoveel mogelijk adem door m'n neus... iets anders kon simpelweg niet! En god... die pik.... wat een geil geval. Dat ie zo vochtig was heeft zeker geholpen bij het zuigen, en ondanks de weinige ervaring die ik had, kreeg ik ook hier al snel het onder de knie. Hannes had nu mijn haar met nog maar 1 hand vast. Waar zijn andere hand was, geen idee.
We kreunden nu allebei, ik wat gemoffeld, Hannes luid en duidelijk. Zijn stem vulde de hele stal.
Toen begon Hannes te trillen... en er volgde een explosie van vocht in mijn keel - ik moest er bijna van kotsen, maar dat kon niet dus werd het slikken. Hannes kwam kreunend klaar in mijn mond en keel.
Hij trok zich terug, langzaam en ik haalde opgelucht adem toen hij er helemaal uit was. Met zijn pik sloeg hij tegen mijn gezicht, om vervolgens met zijn duim een cirkeltje langs mijn wang te maken en deze in mijn mond te stoppen, waardoor nog meer van zijn vochtige, witte geil in mijn mond zat.

"Dat vond je lekker he, pikkie?"

Ik knikte. Ik vond het heerlijk.
"Hmm... ja... ik weet het niet. Ik twijfel nog. Misschien moeten we het nog een keer doen. Wat vind jij?"

Ik geloofde mijn oren niet. Nog een keer? Deze man was nét klaargekomen en wilde nu meteen NOG een keer? Ik zat op m'n knieën na te hijgen en voelde dat het langzaam weer een beetje beter ging, maar wie hield ik voor de gek? Ik was een pikzuigende slet geworden en ik vond het geweldig. Ik wilde Hannes koste wat het kost begeren en tevreden stellen. Dus daar ging ik, met mijn hoofd fier omhoog en mijn mondje wijd open, m'n tong naar buiten, wachtend op die geile pik.

De boer lachte en kwam weer voor me staan. Dit keer wachtte ik niet op hem. Ik sloot mijn natte lippen rond zijn eikel en schoof vervolgens door over zijn schacht, kreunend toen zijn volle, harde lengte mijn keel in schoof.
"Ooooh, goed zo slaafje. Dat is het betere werk. Godver wat zuig jij lekker, slet!"

Ik zoog hard en het duurde nu minder lang voor Hannes opnieuw klaarkwam in mijn mond en keel. Ik hoorde hoe hij tegen een van de stallen leunde. Toen voelde ik nattigheid op me. Meneer stond gewoon op me te pissen! Ik walgde ervan, maar tegelijkertijd genoot ik van het spel. Deze avond was ik zijn gewillige slaaf.
Het pissen duurde niet lang, en ik schudde het vocht van me af op z'n hondjes. Toen stond ik op en keek naar Hannes. Deze had zijn overall weer dichtgeritst, en ter hoogte van zijn pik verscheen een kleine donkere plek.

"Dat heb je goed gedaan knul. Ik kan mensen goed inschatten en ik had het meteen door toen ik je ontmoette - jij bent gewoon een ordinaire zuigslet die graag een pik in hem heeft. Je hebt me goed gediend vanavond. Weet één ding: Vanaf nu ben je mijn slaaf en ik mag doen en laten met je wat ik wil. Tegenspraak word niet geduld en zal op passende wijze worden afgestraft. En nu ga jij je douchen, vieze smerige kut. Hups, wegwezen!"

Ik trok mijn overall dicht en zette het op een lopen. Dit ging inderdaad een hele lange zomer worden.

3917 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 43)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.