Stalknecht 3: Sven

Geplaatst door: ries79 op 01-04-24

Ik kwam het huis binnen en rende met twee treden tegelijk de trap op. Ik voelde me misselijk ineens. Eenmaal boven haalde ik nog net de badkamer en sloot de deur achter me voordat ik boven de wc pot ging hangen. Ik kokhalsde en slierten wit sperma kwamen eruit. Ik heb geloof ik drie ladingen eruit gekotst. Hijgend hing ik boven de pot. Ik besloot m'n overall uit te gooien en meteen de douche in te stappen.
De stemmen beneden drongen nu pas tot me door, maar ik wilde de rest nog niet onder ogen komen. Terwijl het warme water over me heen spoelde besefte ik pas dat ik ontzettend had genoten, maar dat het ook een bizarre avond was geworden. Ik was vernederd, gedegradeerd tot een zuigslet, wiens enige doel was om zoveel mogelijk sperma binnen te krijgen. Ik begon te huilen onder de douche. Ik schudde mezelf wakker. Ik moest niet gaan janken als een baby. Ik had toch nee kunnen zeggen? En dat had ik niet gedaan, ik heb het laten gebeuren. Dan was ik maar een zuigslet geweest. Ondanks alles was het ook fijn geweest om soort van seksueel bezig te zijn met een man. En daarmee besefte ik dat ik me sterker tot mannen aangetrokken voelde dan tot vrouwen.
Ik zette de douche uit en droogde me af. Ik pakte de overall op, onzeker wat ik ermee kon doen. Misschien kon ik hem uithangen aan de deur van m'n kamer, om een beetje te luchten? Schouderophalend liep ik de badkamer uit, naakt, met de overall onder m'n arm en schrok toen Hannes naar boven kwam lopen. Ik hield onverhoopt de overall voor m'n edele delen en schuifelde richting mijn kamer.

Hannes merkte me op toen hij op de overloop stapte.
"Hee, knul. Zo, jij durft, haha. Wilde je net douchen, of...?"

"Ehh, nee, ik ben net klaar. Ik was onderweg naar mijn kamer, ik was vergeten kleding te pakken. Ik..." Godver. Ik voelde me rood worden als een biet.

"Hee, hee, rustig aan, jongen." Hannes kwam naar me toe lopen. Zijn overall hing bijna helemaal open, waardoor zijn lijf zichtbaar was. Hij rook nog naar de stal, en naar sperma.
"Maak je niet te druk, lieve knul. Je hebt het heel goed gedaan, daarstraks. Het spijt me als ik wat hard over ben gekomen. Dat gebeurt soms met me, dan ga ik helemaal op in die rol van strenge baas/meester. Het heeft niets met jou te maken, of met je werk, of wat dan ook. Vond je het fijn?"

Hannes legde zijn handen op m'n naakte schouders, maar niets in zijn houding drukte uit dat hij opnieuw geil was of me hier ter plekke nog eens wilde overheersen. Nee, hij kwam juist over als een bezorgde vader of oom, die zijn zoon of neef kwam troosten. Mijn zenuwen, die door mijn lijf gierden, bedaarden wat.

"Ik... Ik had het wel even moeilijk. Daarstraks, en zonet. Maar..." Ik keek hem recht in de ogen aan. "Ik vond het lekker. Ik kan niet anders zeggen. Of ik opgewonden werd van het hele onderwerpings gebeuren... daar ben ik nog niet helemaal over uit. Maar ik sta er ook niet onwelwillend tegenover. Het...het werd me zojuist net even iets te veel. Het was een lange dag, veel indrukken, veel geleerd... en dan dat er nog even bij. Ik heb misschien wel even nodig."

Hannes glimlachte. "Dat mag, knul. Ga je maar aankleden, Tinus is bezig met het avondeten. Ik ga ook nog even lekker douchen." Hij likte z'n lippen even en hinkte heen en weer op z'n hielen. "Ik wil dat je iets weet, Joris. Je hebt een godverdomd lekker lijf, en ik je maakt me botergeil. Ik zou je bijna vragen om met mij in de douche te komen, maar... Ik denk dat je wel even genoeg hebt gehad voor één dag. Maar ooit... ooit ga je een keer met me onder de douche, lekkere knul."

En toen kuste Hannes me, vol op de lippen. "Tot straks, Joris." En liep de badkamer in. Hij liet de deur open, wetend dat ik zou kijken. Hij deed z'n overall uit en ik kon zijn stevige, forse kont zien. Hij liet me zijn hele lijf zien terwijl hij met zijn rug naar me toe stond, totdat: "Genoeg gezien, jongen. Opzouten."
En dat deed ik. Grijnzend.

Even later ging ik aangekleed en wel naar beneden. Ik liep vanuit de hal naar de huiskamer en door naar de keuken en werd begroet met een oorverdovend applaus! Iedereen, behalve Sven, feliciteerde me. Ik snapte er niks van, maar Tinus zei dat ik kon gaan zitten. Toen ik zat, en Tinus bezig was met het eten neerzetten, legde Ben , die tegenover me zat, uit dat ze trots waren op me dat ik de eerste 'kennismaking' met Chef Hannes had overleefd.

"Gelukkig ben je niet zo'n jankerd als Svennetje hier, die begon na zijn eerste keer meteen te zeuren en te janken als een baby. Alsof ie nog nooit eerder een pik had gezogen, he, Sven?"

Sven gaf hem een vuile blik, en volgens mij meende hij hem ook. Toen keerde hij zich naar mij.

"Zo, en hoeveel ladingen van zijn witte geil heeft ie bij jou naar binnen weten te pompen? Je bent immers het nieuwe speeltje van de 'baas'...je hebt er vast weinig van gebakken, als ik je zo zie."

Ben zei wat van Sven's valse opmerkingen, maar ik suste Ben. Ik kon mijn eigen battles vechten.

"Als je het echt wil weten, het waren er drie. En voor jou informatie, ik mag dan jonger zijn, ik denk dat ik meer aankan dan zo'n schlemieltje als jij. Wie weet heeft de Chef wel nog iets meer in petto voor me vanavond!"

Het was ontzettende bluf, maar als we shade gingen throwen, dan kon ik er ook nog wel wat van. Sven kreeg een rooie kop.

"Jij vuile tyfuskut! Dat je nou 2 ladingen meer dan ik heb kunnen slikken, wil nog niet zeggen dat je de golden boy bent. Blonde doos!"

Nu greep Ben wel in.

"OKAY! Zo is het genoeg, allebei! We gaan nu netjes aan tafel eten, en ik wil hier geen verder woord over horen. Begrepen?"

Ik knikte, en Sven ook, na wat aanmoediging. We ontweken elkaars blik tijdens de maaltijd. Hannes kwam wat later naar beneden, maar aan zijn gezicht kon ik zien dat hij de spanning aan tafel voelde. Hij leek iets te willen zeggen, maar veranderde van gedachten en ging zitten.
Sven was het eerste klaar met eten, schoof zijn stoel naar achteren en wilde weglopen, maar Ben pakte zijn arm en hield hem staande.

"En waar denk jij heen te gaan?"

"Even een luchtje scheppen. Ik krijg het hier benauwd."

Ze staarden naar elkaar, en even vermoedde ik dat Ben het staargevecht ging winnen, maar toen liet hij hem los.
"Goed dan. Ga maar."

De spanning was om te snijden, en zelfs de anderen zaten met verbazing te kijken. Op de een of andere manier zat het me niet lekker. Ik liet een restje eten staan en stond op.
Dit keer was het Hannes die verbaasd opkeek.
"Wat ga je doen, Joris?"

"Ik ga ook even een luchtje scheppen. En... even kijken hoe het met Sven gaat."

Hannes keek me doordringend aan, maar hij knikte en ik liep verder. Ben riep me na:
"Hij staat waarschijnlijk achterom."

Toen ik omkeek, zag ik Ben met smekende, dankbare ogen kijken. Hij had het begrepen en vond het lief.
Ik liep via de gang richting de achterdeur. Toen ik buiten kwam, stond Sven daar inderdaad, tegen de muur aan te roken. Hij keek op toen hij de deur hoorde.

"Oh, ben jij het. Wat moet je, pisnicht?"

"Iets aardiger kan ook wel. Ik wilde me verontschuldigen. Ik reageerde nogal vals, en dat doe ik normaal niet. Dat was niet netjes. Sorry."
Ik staarde hem aan, wachtend op een antwoord, maar hij wilde me niet aankijken. Pas toen ik 'sorry' zei, keek hij pas op. Hij drukte zijn sigaret uit op de grond.

"Okee. Excuses aanvaard. Ik moet eigenlijk ook sorry zeggen. Ik ben niet zo vals als ik lijk. Ik doe wel stoer, maar..."

"Is al goed."

"Nee. Ik meen het. Van hun allemaal ben jij de laatste die ik verwachtte door die deur te komen. Eerder Marco, of Tinus...maybe Ben. Maar jij? Jij kent me niet eens. Waarom ben je me achterna gekomen?"

Ik ging naast Sven staan, leunend tegen de muur. Het was een warme avond, en ik had een mouwloos topje en een korte short aan, maar opeens voelde ik een koude rilling.
"Ik weet het niet. Het voelde niet goed. Wat, geen idee, maar het zat me niet lekker hoe het ging aan tafel. Dit... dit is de eerste keer dat ik echt zo'n spanning voelde. En er broeit iets tussen jou en Ben."

"Dat merkte je dus, he? Ha, misschien is het ook wel overduidelijk. Wil je een peuk?"

Ik schudde nee, ik had een hekel aan roken. Maar het kon me niet schelen of Sven er wel een opstak. Hij nam een teug en stak van wal.

"Toen ik hier voor het eerst kwam was ik net zo bleu als jij. Amper 20 jaar oud, nul komma nul levenservaring en hoppa, meteen in het diepe op deze boerderij. Ik kwam uit de stad, wat moest ik nou hier? Maar het was of dit, of thuiszitten. En God, ik wilde allesbehalve dát. Mijn ma is supersaai en ontzettend irritant. Mijn pa is een kwaaie dronk. Die twee vechten elkaar de pan uit dagelijks. En dan zou ik daar tussen moeten gaan zitten? Dacht het niet. Anyway, sindsdien zit ik hier. Ik ga je niet vermoeien met de details, dat doen de anderen wel voor me. Ik kwam dus hier en ik moest wennen. Aan het werk, de omgeving, afhankelijk zijn... en het gebrek aan vrijheid. Ik was al een jaar uit de kast, voor mezelf dan. Ik ging dat mooi niet aan mijn ouders' neuzen hangen. De een zou alleen maar gaan zeuren, de ander zou me alle hoeken van het huis hebben laten zien. Fuck that.
Nee, ik heb in het geheim gedate. Beetje online met mannen afgesproken enzo. Meeste willen alleen maar seks. Ik vond dat prima, destijds. Het was een escape, weet je. Een vlucht uit de heel situatie. En ik heb dat helemaal alleen gedaan. Was t soms ook ellendig? Ja, tuurlijk! Het was niet altijd feest. Sommige mannen zijn beesten.
Anyway... ik heb mezelf moeten redden toen, en dat is goed gegaan. Maar echt met het leven dealen? Nee...ik kan me redden in een seks situatie. Daar ben ik in thuis. Maar leven met anderen? Dat... dat vind ik nog steeds lastig.
Dus...het hele gebeuren met Hannes is fout afgelopen. Ik was daar niet klaar voor, ik wilde geen persoon die mij zei van dit mag wel en dit mag niet. Het is mijn lul, ik doe wat ik wil. Ik ben niemands eigendom.... tenminste....
Dat was zo, totdat ik aan Ben werd toebedeeld. Als Hannes je zat is, maar dan écht goed zat, geeft ie je weg. Aan zijn harem. In dit geval dus Ben. En eerlijk gezegd? Het was moeilijk, maar het is...nee, HIJ is het beste wat me is overkomen."

Sven nam weer een haal van zijn peuk. Ik kon alleen maar met open mond naar hem kijken. Ik had geen idee. Totaal geen idee. Het verklaarde wel veel, maar ik zat nog met veel vragen.

"Wauw."

"Sorry. Het is veel, he? Ik met m'n grote mond ook altijd. Luister, het is heel simpel. Die lui daarbinnen zullen me afschilderen als een verwend kutjoch dat z'n bek moet houden en doen wat hem wordt gezegd enzo. Maar nu weet je in ieder geval de waarheid."

"Maar... ik dacht dat je jaloers was op mij, omdat ik de nieuweling ben? En hoe zit dat met Ben? Jullie relatie is niet...normaal, voorzover ik het begrijp."

"Jaloers? Tja, misschien wel. Onder Ben leer ik veel. Veel wat ik eerst, toen ik hier aankwam, niet wist. Maar Hannes neemt niet snel iemand weer terug. Is ie uitgekeken dan moet ie je ook niet meer. Tenminste, zo voelt het. En als ik jou dan hoor, of hem hoor over jou.... tja, dan doet dat soms wel even pijn. Maar echt jaloers... nee. Ik weet hoe Hannes in elkaar steekt, en wat hij van je vraagt... ik zou dat niet kunnen. Ik heb een mate van vrijheid nodig! En Ben... Hij is een geweldige man. We botsen ontzettend, maar hij geeft ook zoveel liefde. En vooral...vertrouwen."

"Toen ik daar wegging... Ben had een blik in zijn ogen. Hij begreep wat ik ging doen, en hij vond dat goed. Hij leek bezorgd en ook dankbaar."

"Bezorgd, echt? Dan geeft ie blijkbaar toch meer om me dan ik in feite dacht."

"Je moet niet met z'n gevoelens spelen, joh. Volgens mij doet hij dat andersom ook niet."

Nog een teug van zijn peuk. "Dank je. Maar even wat anders: hoe zit dat met jou en Hannes? Hoe ging t, de eerste keer?"

"Ehh...wel goed, denk ik? Het was wel even wennen. Van amper seks naar volledig onderworpen worden. En dan zuigen... jemig. Ergens."

Ik wilde verdergaan, maar de achterdeur ging plots open. Ben stapte erdoor.

"Sorry, Joris, ik wilde niet storen. Maar ik wil graag even met Sven praten, als dat mag?"

Ik keek even naar Sven, die knikte. "Ja, geen probleem. Zie je later, Sven."

Ik bleef binnen nog even wachten, maar besloot toen hen de privacy te geven die ze verdienden. Ik liep de gang door en de trap op. Het werd al laat en ik kreeg slaap. Het was een behoorlijk lange dag geweest, en het was morgen weer vroeg op.
Eenmaal op m'n kamer hing ik de overall op een knaapje. De natte plek leek al iets te zijn opgedroogd, maar toch hing ik hem aan de buitenkant van de deur om even te luchten. Ik trok m'n kleren uit en liep naar het raam toe wat zich in mijn kamer bevond. Ik kon het achterom net niet zien. Toen kroop ik m'n bedje in en zette de wekker op 5 uuren sloot m'n ogen. Het duurde niet lang voor ik een diepe slaap wegzonk.

De volgende ochtend zoemde m'n wekker me wakker. Ietwat groggy wreef ik in m'n ogen en stond ik op. Ik geeuwde nog wat en deed de deur open. Ik hoorde nog niks. Ik was naakt, want ik sliep zonder kleren, en hoewel ik me wat geruster begon te voelen over naakt zijn tussen deze mannen, was t nog geen tweede natuur. Ik rook aan de overall: die rook een stuk beter dan gister. Niet meer naar geil, maar alleen nog naar hooi. Ik pakte het haakje, haalde de overall er van af en sloop naar de badkamer. Helaas kraakte de vloer als een malle. Net toen ik de badkamer in wilde duiken ging de deur naar Ben's slaapkamer open. Maar het was niet Ben die eruit kwam. Het was Sven, met een slaperige kop, en behalve een strakke slip ook vrijwel naakt.

"Goeiemorgen" fluisterde ik en Sven schrok. Hij had niet verwacht dat er al iemand anders wakker zou zijn.

"Mogge...zo hállo hé... trek een broek aan ofzo. Veel te vroeg voor die shit."

Ik grijnsde. "Ik slaap naakt, en ik kan net zo goed niks onder die overall aandoen. Ik ga even douchen."

"Mag ik meedoen?"

Ik haalde m'n schouders op. "Maakt mij niet uit. Maar geen geflikflooi."

Sven knikte en liep achter me aan. In de badkamer trok hij zijn onderbroek uit.
"Wat ben jij makkelijk, eigenlijk. Ik had daar vorig jaar echt een heisa van gemaakt, haha."

"Ik leer snel." Ik zette de douche aan, mixte de kranen voor de juiste temperatuur en stapte de cabine in. Sven volgde twee tellen later. Het was wat krap, maar ook wel knus, zeker nu ik de jonge man had leren kennen.

"Zal ik je even inzepen?" vroeg ie en spuitte wat douchegel op m'n rug voordat ie begon met masseren. Dat kon ie goed, ik voelde m'n spieren ontspannen onder zijn zachte druk. Ik kreunde zachtjes. Ik voelde hoe Sven's handen langzaam de rest van mijn rug begon in te zepen, en ik voelde de warmte van zijn handen doordringen in m'n lijf. Toen mijn zijdes, vervolgens mijn borstkas. Instinctief schoof mijn lichaam dichter tegen Sven aan, en ik voelde zijn zachte pik tegen m'n billen. Ik kreunde, en voelde toen zijn lippen tegen mijn nek. Zijn ingezeepte handen waren aan mijn pik begonnen, en masseerden mijn lul en m'n ballen.
"Whoa, man, rustig aan. Ik...zo kom ik bijna klaar!"

"En? Wat is dáár nou erg aan? Geniet er nou maar van, joh."

Genieten deed ik zeker. En een deel van mij wilde niets liever dan m'n kut tegen zijn harder wordende pik schuiven en hem in me voelen! Maar... ik had zo'n gevoel dat Hannes dat niet zo leuk zou vinden. Dus duwde ik me van hem af en draaide me om.
"Ik zei nog zo, geen geflikflooi! Verdomme Sven, jij loopt echt je lul achterna!"

"Moet je haar horen. Net kreunde ze nog van genot en nu is t madam alweer te veel moeite. Okee, doe jij dan maar es wat, kijken wat daarvan komt."

Sven ging pontificaal uitdagend staan, z'n inmiddels stijve pik fier omhoog en recht naar voren. Mijn eigen lul was inmiddels ook rechtop gaan staan. Ik likte m'n lippen. Fuck.
"Uitdaging aanvaard, slet."

Ik pakte de douchegel over en spoot wat op z'n borstkas. Hij huiverde, maar ik trok alleen een wenkbrauw op. Sven snoof, maar stak z'n borst naar voren. Wat een stel kleuters waren we eigenlijk. Ik begon de gel in te masseren en blijkbaar deed ik iets goed, want ik hoorde Sven eerst zachtjes vloeken, en toen beginnen met kreunen.
"Potver... waarom ben jij zo goed in dingen?"

Ik had net z'n hand om z'n pik, waardoor hij hard kreunde en toen trok hij me naar zich toe en zoende me vol op m'n mond. Het een leidde tot het ander, en vervolgens had ik hem tegen de douchemuur gepind en tongden we alsof we dit dagelijks deden. We zoenden en kreunden, totdat...

"Wat moet dat?! Zijn jullie gek geworden?"

Ben stond in de badkamer, vlak voor de douche, met niks anders aan dan een zwart sportbroekje. Daar zat een behoorlijke bobbel in. Hij oogde toch iets minder dominant daardoor, terwijl ie z'n handen in z'n zij had.

Hij gebaarde dat ik de kraan uit moest zetten, waarna hij de deur opendeed van de cabine.
"Joris... ik weet zeker dat Hannes dit niet leuk gaat vinden. Maar...je bent hier net, en zo te zien is er amper wat gebeurd, dus dat valt mee. Maar jij, Sven.... jij weet dat hij nieuw is, en dat Hannes regels heeft. Jij weet wat ie wil van nieuwelingen. Wat dacht je?"

"Jezus man, maak je niet zo druk. We hebben alleen maar een beetje staan tongen. Ik zie Hannes hier niet, jij wel?"

Ben lachte hatelijk. "Oh, dachten jullie niet dat dit niet te horen was? Geloof me maar als ik zeg dat de hele verdieping jullie kon horen kreunen! Inclusief Hannes! Als ik jullie was zou ik maar opschieten, spoel je af en kleed je aan. Meld je beneden bij mij. Ik regel het wel met Hannes."

Ben stampte weg, waarna we allebei behoorlijk ontnuchterd waren. We spoelden ons af en droogden ons met de handdoeken die er lagen.
"Nou... dat escaleerde snel."

Sven rolde met z'n ogen. Ik likte m'n lippen bij het zien van zijn slanke, doch sterke lichaam. Het bungelen van z'n inmiddels weer slap geworden pik deed me giechelen. Na verloop van tijd deed Sven met me mee toen ie doorhad waar ik om lachte. We voelden ons ineens weer tieners die betrapt waren door hun ouders.

Toen we de badkamer uitliepen, zei Sven nog: "Je hebt mooie billen. Lekker rond en bouncy."

"Jij hebt anders ook een lekker paar hoor. Stevig."

"Mwah, ik vind ze te plat. Hmm, misschien kan ik Ben vragen om me squats ofzo te laten doen?"

"Lijkt me een goed iee. Worden ze ronder van." zei ik me een knipoog. Ik trok m'n overall aan en Sven trok een onderbroek en een mouwloos topje aan. Zijn overall hing beneden vertelde ie terwijl we de trap af liepen.

Beneden was t stil. Normaal hoorden we Tinus rommelen in de keuken, maar nu niks. We liepen door de huiskamer richting de keuken. Daar zat Hannes aan tafel en die keek nogal grim. Ben stond ernaast, nog steeds in z'n short. Hij had z'n armen voor z'n borst gevouwen, waardoor z'n biceps goed uitkwamen. Hij keek neutraal, maar serieus.

Hannes was de eerste die sprak. "Ik...ben een beetje teleurgesteld in jullie, jongens. Ik dacht toch dat ik mezelf duidelijk had gemaakt. Maar blijkbaar moet ik het nog iets verduidelijken."

Hij keerde zich naar mij. "Joris. Ik kan je niet te hard straffen hiervoor, want ik had nog niet mijn regels aan je duidelijk gemaakt. Ik had gehoopt dat je 1 en 1 bij elkaar zou optellen, maar misschien is het beter als ik het inderdaad voor je spel:
Zolang je mijn slaaf bent zul je jezelf niet aftrekken, noch zul je door enige andere actie klaarkomen. Behalve als IK het zeg dat je mag. Totdat ik je vrijlaat als slaaf, ben je compleet van mij en mag NIEMAND je neuken. Alleen IK. Nogmaals, behalve als ik toesta dat iemand anders een seksuele handeling bij je uitvoert. Is dat duidelijk?"

Ik slikte even, knikte toen. "Ja, Meneer. Het spijt me, Meneer. Het ging per ongeluk, we wilden niet..."

"Ik heb geen behoefte aan excuses. Ik heb je het nu duidelijk gemaakt. Ik hoop dat ik het niet nóg een keer hoef te doen. Je mag gaan."

Ik knikte en draaide me half om, kreeg toen een ingeving.
"Meneer? Met uw toestemming, wil ik graag blijven. Sven en ik zijn wat nader tot elkaar gekomen gisteravond, en we hebben beiden schuld aan wat er vanmorgen gebeurde. Ik wil dus op z'n minst weten wat hem boven het hoofd hangt. Als dat mag, Meneer?"

Hannes dacht na, keek toen naar Ben. Die knikte kort, maar in zijn ogen zag ik, toen hij mij kant uitkeek, een vleem van begrip en...dankbaarheid? Het was er heel kort, toen keek hij weer serieus.

"Sven, jongen. Lieve Sven. Ik zit hier niet om vonnis over jou uit te spreken. Je bent immers niet míjn slaaf. Toch moet ik je op het hart drukken dat Joris, tot nader order, verboden terrein is. Kan ik erop vertrouwen dat je hier gehoor aan geeft?"

"Ja Meneer. Het spijt me, meneer. Het zal niet nogmaals gebeuren."

"Dan is het woord nu aan je Meester. Ik zie jullie zo buiten."

Het viel me nu pas op dat Hannes een oranje overall aan had. Terwijl de rest van ons blauwe overalls aan hadden, gaf Hannes hiermee een overduidelijk signaal: Hij was de baas.
Toen Hannes langsliep gaf hij me een stiekeme knipoog en glimlachte hij. Blijkbaar was hij niet écht heel boos over het gebeurde, maar moest hij wel de schijn ophouden.

Ben werd een stuk minder serieus toen Hannes weg was. Hij kwam voor Sven staan, en opeens voelde ik me teveel. Alsof ik deelgenoot werd van iets dat héél prive was.

"Sven. Lieverd. Kijk me aan, alsjeblieft."

Sven had al die tijd naar de grond gestaard. Toen hij opkeek en hun blikken elkaar kruisten, sprongen de tranen in zijn ogen.
"Ik...ik hoef toch niet weg? Alsjeblieft, Ben! Alsjeblieft! Ik... Ik... Ik kan niet naar huis terug. Ik wil niet!"

Ben omarmde hem, en Sven schokschouderde in zijn omhelzing. Nu wist ik zeker dat Sven van Ben hield. Of Ben dat ook zo voelde voor Sven, zou nu blijken.

"Lieverd. Je weet...dat ik van je hou. Ik wil je ook niet kwijt. Maar... Ik moet je wel straffen. Anders gaat het hier mis. Daarom..." Ben pauseerde even.
Hij veegde iets uit z'n ogen en snoof. "Ik ga je niet wegsturen. Dat kan ik niet. Maar...je mag 5 dagen lang niet neuken."

Sven maakte zich los uit de omhelzing. "Wat...wat zeg je nou? Geen seks? 5 dagen lang? Ook wij niet?"

Ben schudde zijn hoofd, maar hield Sven stevig vast bij z'n schouders.
"Ik vind het ook kut. Geloof me, ik wil niets liever dan je elke nacht in bed hebben en lekker met je vrijen. Maar er moet een grens getrokken worden. Luister, als dit je lukt... dan beloof ik je dat ik je daarna zo immens lekker neuk dat je dit misschien wel vaker wil doen! Geloof me, ik sta waarschijnlijk ook ontzettend droog tegen die tijd - mits Hannes geen gekke plannen heeft."

Ik kwam bij hen staan, omdat ik zag dat Sven's wereld aan het instorten was. "Hee, gozer. Als het moet, help ik je er doorheen. Vind je dat OK?"

Ben greep mijn schouder en kneep erin. Sven pakte mijn hand. Hij keek op in Ben's ogen. "Ik accepteer de straf, Meester. Dit word heel moeilijk voor me, maar ik ga de uitdaging aan."

Er kwam een ondeugende blik in Ben's ogen. "Het betekent trouwens niet dat we niet kunnen tongen, lieve schat. En God wat wil je nu graag tongen."
Wat Ben zei gebeurde. De oudere man pakte met beide handen Sven's hoofd en kuste hem. Sven omhelsde hem en kuste terug.

Dit was voor mij het moment om een andere bezigheid te gaan zoeken, dus liep ik naar buiten, het stralende ochtendlicht in.

Word Vervolgd

2903 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 33)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.