Stalknecht 4: Veldwerk

Geplaatst door: ries79 op 02-04-24

Ik liep van het huis bijna onnadenkend richting hooistal. Het voorval betreffende Sven liet me niet los, en ik vroeg me af of ik me hier wel op m'n plek zou voelen. Tot nu toe was het en achtbaan aan emoties: van intens genot tot bezwaard gemoed... het ging alle kanten op. Ik ging zo op in m'n gedachten dat ik Hannes niet hoorde roepen. Het was pas toen ik zijn hand op m'n schouder voelde dat ik opkeek.

"Hey knul. Was je in gedachten verzonken? Ik riep je meerdere keren."

"Oh, ja, sorry. Het gedoe met Sven hield me een beetje bezig. Maar dat komt wel goed."

Hannes knikte en glimlachte toen.
"Dat geloof ik ook wel. Hij en Ben zijn dikke mik, dus het valt uiteindelijk allemaal wel mee. Maar, ik kan me voorstellen dat het voor jou heftig was om mee te maken."

Ik wilde protesteren dat het allemaal wel meeviel, maar Hannes viel me in de rede.
"Nee, ik doel niet op het gedoe in die badkamer. Ik zinspeel op daarnet, in de eetkamer. Het voelde wat officieel, nietwaar? Ik wil je geruststellen dat dit heus niet altijd zo gebeurd. Normaliter nemen we persoonlijk iemand terzijde - ik, of Ben, of Tinus. En dan praten we het uit, of zorgen we ervoor dat iemand even goed luistert. Helaas was dat dit keer niet mogelijk. We moesten improviseren...en Ben heeft er een handje van om het zakelijk te houden. Hoewel dat teniet werd gedaan door hemzelf, door daar in die short te staan, maar goed, dat terzijde. Ik wilde even checken of je het allemaal we kan handelen?"
Ik knikte. Het was een hoop gedoe wat ik nog niet helemaal goed begreep, maar ik redde me wel. Ik was geen slappeling die bij het minste of geringste terugrende naar mama.
"Ik red me wel, Me- Hannes. Als ik nu lekker aan het werk kan, dan zakt het allemaal wel weer weg."

"Daarover gesproken, ik zie dat je naar de hooistal wilde lopen, maar wat zou je ervan vinden om ons op het veld te komen helpen? Marco en ik kunnen wel een derde paar handen gebruiken. Sven kan straks de hooistal wel voor z'n rekening nemen, dat heeft ie wel vaker gedaan."

Ik ging graag op Hannes' aanbod in. Elke kans om iets nieuws te leren was welkom.

"Iets verderop staan laarzen - trek maar een paar aan, die ga je nodig hebben."

Nadat ik de laarzen had aangetrokken volgde ik Hannes naar het veld. Dat bleek een stukje verderop te liggen, net iets buiten het zicht van de boerderij. Marco was daar al bezig, ook gekleed in een donkerblauwe overall.

"Marco! Kijk eens wie ik meegenomen heb? Joris gaat ons versterken hier op het veld vandaag. Laat hem even zien hoe het werkt, en dan kunnen jullie voorlopig even samenwerken. Misschien dat je na de pauze op eigen houtje wat kan doen? Nou ja, zie maar. Doe je best, knul."

Dat zou ik zeker doen. Marco liet me zien wat er gebeuren moest. Waar het op neer kwam is dat we het hooi wat op het veld stond, afsneden en in stapels legden. Deze zouden later door Hannes of wie dan ook met de grijpwagen worden opgetild en naar de hooistal gebracht, alwaar het weer op een andere stapel werd gelegd. Ik bezag het als het zoveelste domme klusje en keek een beetje beteuterd, waardoor Marco moest lachen.

"Haha, sorry knul, maar zolang je geen rijbewijs hebt zijn dit de klusjes die je kan doen. Veel van het werk op het veld word gedaan met verrijbare machines, of met grijpwagens of trucks en dergelijke. Ik kan er ook niks aan doen. Beschouw het maar als een goeie workout - krijg je sterke spieren van!"
Hij gaf een klap op m'n rug en ik lachte maar een beetje mee. Het voelde toch nog steeds als flauwekul werk. Desondanks lukte het me om binnen het tijdsbestek van een anderhalf uur de slag te pakken te krijgen. Het was uiteindelijk nog best leuk werk, een stuk actiever dan in de hooistal. Er kwam meer loopwerk bij kijken, en ook wat sjouwwerk. Die stapels hooi waren zeker niet licht!

Tegen de tijd dat het middaguur aanbrak hadden zowel Marco als ik de overall half losgeritst, en het zweet gutste van onze kop. Hannes, die verderop op een graaiwagen zat, wuifde zichzelf koelte toe met het petje dat ie op had. Dit was trouwens een simpel ding - en hij had het standaard op.

Toen hoorden we Tinus roepen dat het schafttijd was en stopten we er alle drie mee. Hannes was altijd wat langzamer - of hij nam gewoon lekker z'n tijd. Marco en ik waren blij toe dat we wat konden eten en drinken. Toen ik aankwam bij het pleintje voor het huis en de stal, zag ik Sven. Hij zag er wat melancholisch uit, en ik besloot nadat ik een broodje en een glaasje water had gepakt naar hem toe te lopen.

"Hai Sven. Hoe gaat t?"

"Hee Joris. Ja, wel okee. Even alleen zijn heeft wel een beetje geholpen, ik heb het een plekje gegeven. Nu begint het grote wen-proces. Hoe is t met jou? Ik zag dat Hannes je had gekaapt voor op het veld. Is hard werken, he?"

Ik had net een hap genomen, dus ik knikte. "Ja, best wel. Maar wel lekker even in de buitenlucht. Al is t wel erg heet. Maar dat is binnen in die stal niet minder. Misschien is het daar nog wel erger!"

"Echt wel. Ik sta liever buiten. Al moet ik zeggen - met dit weer doe ik liever iets anders!"
Hij keek er nogal sluw bij en we lachten allebei om de foute grap. We stonden dus wat te ginnegappen toen Hannes naar ons toe kwam lopen, zijn oranje overall een stukje open zodat zijn borstkas zichtbaar was.

"Zo jongens, hebben jullie het een beetje naar jullie zin? Het is ook echt warm vandaag. Dat belooft wat voor het weekend. Ik heb een verrassing voor ons allemaal gepland."

Sven had meteen interesse. "Oh ja? Wat dan? Wat dan?"
Ik moest grinniken om de gespeelde kinderlijke gretigheid waarmee Sven het vroeg. We moesten alledrie lachen. Er heerste een ontzettend relaxte sfeer deze middag, zo anders dan die ochtend.

"Ik wilde eigenlijk nog even met je praten Sven. Joris, zou je ons een beetje privacy kunnen geven?"

Sven en ik keken elkaar aan, zo van 'waar gaat dit over', maar toch leek het alsof Sven meer wist dan ik. Ik haalde m'n schouders op en knikte, en liep vervolgens weg van de twee mannen. Sven en Hannes liepen samen de stal in, en ook Marco begon terug naar het veld te lopen. Ik liep ietwat lusteloos dezelfde richting op. Ik had niet zoveel zin meer in het werk... de middag voelde veel te lekker aan om te verdoen met zwaar werk op een klote veld ergens in de 'middle of nowhere'.
Ik deed m'n ogen even dicht en genoot van het warme zonnetje op m'n ontblote bovenlijf en gezicht, en de zachte bries die een klein beetje verkoeling gaf.
Plotseling voelde ik een ander lichaam tegen me aan, ook met een ontbloot bovenlijf, dat vochtig en glibberig aanvoelde van zweet, en toen lippen die de mijne beroerden. Instinctief had ik mijn armen om hem heen geslagen, zoals hij dat bij mij had gedaan. Ik opende mijn ogen en ja hoor, het was Marco. Zijn lippen voelden zalig: zacht, sensueel, teder, maar ook vol passie.
Zijn lichaam voelde perfect aan en het duurde niet lang voor we aan het tongen waren, en er lichte kreuntjes ontstonden. Toen Marco stopte om adem te halen, deed het verlangen dat door mijn lijf raasde gewoon pijn.

"Oh wauw, Joris. Ik wilde dit al zo'n lange tijd doen. Ik zag je staan en pakte m'n kans, haha. Sorry als t onverwacht was. Maar volgens mij vond je het wel lekker, nietwaar?"

Ik antwoordde door hem terug te trekken en zijn lippen opnieuw te vinden. Voor ik t wist lag ik op de grond, en Marco bovenop me. Ik voelde zijn pik door onze overalls heen, een keiharde staaf die in m'n buik prikte.
"Ooooh, godver, gozer, je bent zo lekker geil. Ik weet dat Hannes het je verboden heeft om klaar te komen, of zelfs om geneukt te worden. Maar dat betekent niet dat ik niet van je heerlijke lichaam mag genieten, en van je zalige mond. En andersom ook niet..."

Binnen de kortste keren lagen we naakt tussen het graan. Onttrokken aan spiedende ogen genoten we van elkaars lichaam en van elkaars lippen, mond en tong. Ik vond met mijn handen Marco's billen en hij kreunde toen ik mijn vingers erin drukte - zijn pik trilde van opgebouwde spanning. Marco hijgde van genot.

"Oh... oh, alsjeblieft ja, zuig me leeg... mag dat?"

"Hannes heeft gezegd dat ik niet geneukt mag worden, of klaarkomen. Maar hij heeft niks gezegd over iemand anders."

Marco ging liggen, en ik moest van hem bovenop gaan liggen, met mijn gezicht boven zijn pik.
"Oh, geile knul, ik ga je prachtige kutje likken. Geef je t wel aan als je voelt alsof je klaar gaat komen? Want dan stop ik. Ik wil Hannes niet voor het hoofd stoten."

Ik knikte. Het enige waar ik aan dacht is om die prachtige, keiharde, forse lul naar binnen te werken. Hij was zó mooi, ik kon er uren naar kijken. Maar mijn mond was gulziger.
Ik likte langs zijn eikel, ondeugend, aftastend. Tegelijkertijd voelde ik Marco's tong mijn gaatje likken. We kreunden tegelijkertijd. Toen nam ik zijn eikel in m'n mond, het was klaar met teasen - ik wilde die pik in me! En hij paste heerlijk in m'n mond - ik voelde Marco trillen telkens als mijn lippen langs zijn toompje gleden - en ik begon pas met pijpen! Ik kreunde hard toen Marco dieper met z'n tong ging en ik moest even adem happen.

"Ga ik te ver?" klonk het achter me.
"Een beetje maar." antwoordde ik. "Maar ga alsjeblieft door!"

Marco lachte. "Graag! je hebt een zalige kut." Toen begon het likken weer. Ik vocht tegen de extase. Tot nu toe lukte het. Terug naar Marco's heerlijke lul.
Nu ik gewend was aan zijn eikel, begon ik dieper te zuigen. Steeds een stukje verder langs zijn schacht. Hij had niet de dikte van Hannes - dat was een monsterpik! Maar Marco's pik was perfect: niet te dik, niet te groot maar wel groot genoeg, echt een lekker formaat. Hij kwam net voorbij het kokhals punt toen ik met mijn lippen de basis aanraakte. Zijn vochtige, warme schaamhaar rook heerlijk: niet te weeig, niet te sterk, maar echt lekker. Aards en mannelijk. Kruidig.
Marco stopte met likken en hapte naar adem. Zijn hele lijf trilde toen ik langzaam, kort op en neer ging met zijn lul in me. Ik voelde z'n pik trillen...

Er werd een hand op m'n hoofd gelegd - en bekende laarzen, met een oranje overall erboven stonden voor me, aan Marco's voeten. Ik keek op, en daar stond Hannes met een brede grijns en een harde blik in zijn ogen.
"Ga door, stoute jongen. Je bent er nu bijna."

De aanblik van Hannes naakte lichaam en grote pik deed me bijna klaarkomen, maar ik wist het tegen te houden. Marco daarentegen kwam keihard kreunend klaar, en zijn sperma vulde m'n keel. Hannes duwde me naar beneden en liet zijn eigen pik tegen mijn gezicht aan hangen. Ik moest hard slikken om Marco's geil in me op te nemen.
Toen Hannes vermoedde dat het klaar was trok hij me langzaam aan m'n haar van Marco's pik af. Ik ademde zwaar, maar de volgende pik diende zich al snel aan. Die van Hannes was half-hard, maar ik voelde terwijl hij m'n keel in gleed dat ie aldoor harder werd.
"Dit is je beloning, knul. Of je straf. Maar net hoe je het bekijkt. Geniet er dus maar van. En kijk me aan terwijl je me zuigt."

Dat deed ik en waar ik eerst hard had gekreund begon ik al snel het ritme te vinden... Hannes' pik was bekend terrein. Ik wist inmiddels precies waar ik hem moest zuigen om hem nóg geiler te maken. Inmiddels voelde ik Marco grommend van genot mijn kutje weer likken. Golven van extase gingen door me heen. Ik wilde m'n ogen sluiten maar kleine trekjes aan m'n haar door Hannes weerhielden me daarvan.
Hannes schudde nee. Ik mocht nog steeds niet klaarkomen. Ik wist nog steeds niet echt waarom, maar ik moest m'n uiterste best doen nu. Het gevoel van extase was zó sterk, Hannes' pik te lekker en Marco's tong te goed. Ik kreunde hard, en sloeg met een hand op de grond, of Marco's been of iets.... om maar aan te geven dat iemand moest stoppen - NU! of ik zou keihard klaar komen.

"Hannes... ik geloof dat ze bijna klaarkomt. Wat wil je dat ik doe?"

"Kom mijn kut maar likken, pikkemans. Dat kun je als de beste, en ik mag wel klaarkomen."

Hannes gaf met een tikje aan dat ik even pauze mocht nemen... zodat Marco onder me vandaan kon kruipen en zich achter Hannes kon positioneren. Ik zag hem zichtbaar genieten van Hannes' bilpartij en begon al snel aan zijn gaatje. Ik hoorde hem kreunen. Ik keek Hannes ongelovig aan.

"Het is waar, lieverd. Marco likt kutjes als de beste. Vind die heerlijk. En jij zuigt lekker, dus kom, waar wacht je op? Papa heeft nog een paar ladingen in hem."

Ik nam zijn pik weer in me en het voelde opnieuw zalig. Mijn kutje was helemaal vochtig door Marco's tong en mijn lichaam voelde anders...minder gespannen. Het zuigen ging ook veel beter, en ik nam ook veel sneller Hannes' pik volledig in m'n mond en keel. Ik besloot hetzelfde trucje toe te passen als dat ik bij Marco had gebruikt, en dat had effect. Hannes gromde als een beest. Ik voelde me ook geen mens, en de geluiden die wij drieën voortbrachten klonken ook niet menselijk. We waren beesten, die zich helemaal tegoed deden aan elkaar.
Het duurde dit keer minder lang voordat Hannes kreunend klaarkwam. En toen nog eens. En nog eens. De laatste lading spoot ie helemaal over me heen, omdat ik echt adem moest halen. Mijn hele gezicht zat onder, en ik zag dat Marco ook nog een keer was klaargekomen, want de grond onder Hannes was bedekt met witte geil.

Hannes ging er precies op zitten, en schoof z'n reet er doorheen.

"Hmmm, godver wat geil Marco. En jij...kom hier, spermaslaaf." Zowel Hannes als Marco begonnen zijn geil op te likken - van mijn gezicht en mijn bovenlijf. Hannes was degene die me als eerste kuste, met een mond vol geil, net als ik. Toen volgde Marco. Hannes omarmde me terwijl hij en Marco elkaar zoenden. Ik hijgde van de inspanning... mijn god, waar was ik in beland? Van iemand die weinig seks had gehad voordien, naar iemand die zojuist in een allemachtig geil trio was beland met een dominante top en nog een kutgeile vent. Hannes gaf met een hoofdknik aan Marco aan dat die op moest rotten. Hij begreep de hint, maar haalde een hand door mijn met sperma doorweekte haar om aan (onnodig) aan te geven dat het heerlijk was.
Ik was doodop, maar Hannes duwde me zachtjes tegen de grond en kroop helemaal naakt bovenop me. Zijn zware lijf drukte me de grond in, maar het voelde heerlijk. Hij kuste me vluchtig, keek me toen in m'n ogen.

"Wat moet ik toch met jou, slaafje? Eerst overtreed je de regels, om vervolgens me weer versteld te doen staan met wat je allemaal wel niet met me doet." We zoenden weer, ditmaal met meer tong, en de smaak van sperma kolkte door mijn mond heen.
"Hmmm....wat ben je toch een lekker geil joch. Het zal niet lang meer duren voor ik je kutje in ga breken. Hou daar alvast rekening mee. Ik wilde wachten tot het einde van de week, maar jij bent zó geil... en de rest merkt het ook - Marco is nooit zo direct als het op seks aankomt, maar dat hij de eerste stap zette naar jou toe... wauw, knul. Dat wil wat zeggen. En Sven ook... jij hebt blijkbaar dat effect op ons. Je bent ons geile sletje aan het worden... nog twee te gaan voordat het echte werk begint, haha!"

Ik lachte een beetje mee, maar ik was te uitgeput om iets te zeggen. De middag begon al richting avond te kruipen en Hannes stond (moeizaam) op, waarna hij mij omhoog trok. We pakten onze overalls op, maar trokken ze niet aan. Gebroederlijk liepen we terug naar het huis, naakt, met onze pikken bungelend tussen onze benen. Ik voelde me ontzettend voldaan, en ik was niet eens klaar gekomen! Ik begon deze mannen steeds meer als familie te zien in plaats van onbekenden die alleen maar wilden neuken. En dat gevoel tintelde door m'n lijf. Nog twee te gaan, inderdaad...

Word Vervolgd

2707 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 33)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.