Jong en....

Geplaatst door: wally1 op 03-04-24

Ook ik ben jonger geweest, 18 en zo. Op een fraaie dag was ik naar de Ardennen gegaan, voor een paar dagen genieten na militaire dienst. (ja dat bestond toen nog). Ik besloot eens lekker te gaan wandelen en deed dat ook, maar moest op een moment constateren dat ik toch wel een beetje de weg kwijt was. Stond dat paaltje nou een stukje terug en had ik die gemist? Na een aardig stukje klauteren keek ik rond, nam een flinke slok water uit mijn drinkfles en constateerde dat ik inderdaad de weg kwijt was. Na een klein stukje hoger gelopen te zijn meende ik iets te horen, ik liep in de richting van het geluid, wat makkelijk te horen was want het was hier enorm stil. Ineens zag ik een klein hutje, 'een jagershutje', schoot het door me heen. Ik liep erheen en eromheen, waar ik een man zag staan. Hoewel, staan was niet helemaal het juiste woord, hij wiebelde wat en hij maakte de geluiden die ik hoorde. Ik kuchte zachtjes, de man schrok zichtbaar en draaide zich abrupt om, zodat ik goed zicht had op een stijve pik, die hij aan het afrukken was. 'sorry', mompelde ik, 'ik ben de weg kwijtgeraakt en zag toen dit hutje'. De man, nu enigszins bekomen van de schrik, was volgens mij iets tussen de 40 en 50 jaar, vriendelijk gezicht, wat nu wat rood was. Hij grinnikte en zei dat het niet zo erg was, en dat dit later wel zou komen, wijzend op zijn mooie rechtopstaande pik. Ik bloosde hevig, maar bleef ernaar kijken. 'Je mag anders ook wel een beetje helpen hoor', zei hij lachend, 'jij immers hebt me gestoord bij iets leuks'. Ik weet niet wat me bezielde, maar ik liep naar hem toe en zei zachtjes dat dit goed was. Hij glimlachte breed en nodigde me uit naast hem te komen zitten op een boomstronk die voor dat doel voor de ingang van het hutje lag. Ik deed wat hij vroeg en zette me neer, om vervolgens met een gilletje weer omhoog te veren. De man had zijn hand net voordat ik ging zitten op de stronk neergelegd en kneep snel in mn kont.

Hij grinnikte en vroeg me het nog eens te doen, maar dan langzamer. Ik had het warm, bloosde nog altijd maar wilde deze man ook plezieren, al wist ik niet waarom. Ik ging zitten en voelde een hand onder mn kontje, een nu friemelende hand, want me beslist niet tegenstond. Integendeel...en dat merkte hij heel goed. 'toemaar', zei hij zachtjes, omdat ik maar bleef kijken naar zijn pik, 'raak hem gerust maar aan hoor, alles mag'.... Langzaam reikte ik met mijn hand naar zijn pik, terwijl de hand onder mn kont nu steviger ging bewegen, Dat voelde goed, en hij zag het. 'sta eens op jongen', zei hij nu zacht, en was erg tevreden dat ik dat direct deed. Hij ging nu voor me staan en maakte rustig een knoopje van mijn korte broek los en keek me aan. 'doen we de rits ook', vroeg hij. Ik keek naar hem en deed dit nu zelf, zodat mn korte broek naar beneden gleed en hij zag dat ook ik nu aardig nerveus was. 'mooi, heel mooi hoor', mompelde hij nu. Ik besloot de sprong te wagen en trok zonder aarzelen mn onderbroek ook uit, zodat ook mijn pik naar voren sprong, al was deze wel kleiner dan die leuke paal van hem. Hij keek en zette een hand om mijn pik heen, die hij nu zachtjes begon te masseren. Ik knorde, gromde en jammerde zachtjes, tot hij ineens stopte. 'jaha, anders ben je zo klaar jongen van me'. Hij pakte me zachtjes bij mijn schouders en draaide me om, waarna hij achter me neerknielde en mn billen uit elkaar trok. Ineens voelde ik zijn tong tegen mijn aarsje drukken en kon een kreun niet onderdrukken. Hij ging nu rustig rimmen, smakkend en wel, terwijl ik mezelf langzaam voelde gaan lekken. Ik wiebelde met mijn onderlijf en drukte mezelf naar achteren, wat me uiteindelijk het heerlijke gevoel van een in mijn kontgat binnendringende tong opleverde.

Hijgend onderging ik deze sensatie, en voelde af en toe een hand om mijn pik heen. plotseling voelde ik dat ik werd omgedraaid. Hij keek me indringend aan en vroeg met een wat schorre stem of ik verder durfde te gaan. Ik keek hem aan en knikte langzaam van ja. Voorzichtig trok hij me me mee naar de achterkant van de hut, waar een flinke houten tafel stond, ook van boomstammetjes gemaakt, maar met de bovenkant vlak gemaakt. Hij spreidde een kleed over de tafel heen en zette me rustig erop, keek me kalm aan en duwde me langzaam achterover. Hij tilde mijn benen op en plaatste die met mijn knietjes gebogen omboog naast mijn onderlijf, zodat ik nu volledig weerloos en open lag. Opnieuw knielde hij voor me neer en begon opnieuw te rimmen, maar nu kwam er een vinger in mijn kontje bij. Hij knorde tevreden, en stond op en boog zich over me heen. 'Weet je het zeker jongen'?, vroeg hij met een wat schorre stem. Ik bloosde opnieuw hevig maar antwoordde zachtjes dat het goed was, terwijl ik voorzichtig zijn nu keiharde pik aanraakte. Hij ging bij de tafelrand staan en heel voorzichtig voelde ik een stukje van een pik in me komen. Ik snakte naar adem en reikte mijn armen naar hem uit, 'ik wil je vasthouden, alsjeblieft'?. Hij boog zich direct voorover, zodat ik mijn armen EN mijn benen om hem heen kon slaan. Blij verrast stootte hij voorzichtig een stukje verder in me, en de diepe zucht die ik slaakte gaf hem de bevestiging. Hij kroop nu helemaal tegen me aan, zodat mijn harde pik nu tegen zijn buik drukte. 'ben je er klaar voor?', gromde hij zachtjes in mijn oor, en op mijn bevestigende knikje duwde hij zich verder naar binnen, langzaam maar zeker dieper in mijn nu wijder openstaande grotje.

Ik greep hem beet, sloeg mijn armen en benen stevig om hem heen en gromde zachtjes, ondertussen op mijn onderlip bijtend. 'Doe ik je pijn'?, mompelde hij terwijl hij me dit zag doen. Ik keek hem van heel dichtbij aan en schudde zachtjes mijn hoofd. 'Doe het, alsjeblief, doe het' hijgde ik zachtjes en porde mijn hielen tegen hem aan alsof hij een hengst was die zijn merrie bereed. En uiteindelijk was dat ook zo, het idee dat ik genomen worden zorgde ervoor dat ik nietsziend als een hoer lag te hijgen en te jammeren, terwijl de stoten nu in tempo en diepte toenamen. Hij zat nu volledig in mn lijf, te voelen aan het kletsen van buik tegen buik en harde pik, harder ging hij, harder. En ik piepte en jammerde, maar uiteindelijk smeekte ik hem om meer en harder. 'Is goed schat, dat krijg je', kreunde hij nu en drukte nu zijn mond op de mijne. Ik werd nu helemaal week, zoende heftig terug en voelde de tong die mn kontje had geopend nu diep in mijn mond draaien. Heftig tongden we nu, terwijl hij nu flink doorstootte in mijn openstaande kutje. Ik draaide, bokte, gromde en jammerde, hij trok zijn mond los en vroeg of hij kon spuiten.....Ik was nu ver heen en wilde nu inderdaad volgespoten worden, hield hem heel stevig vast en vroeg er om.... 'doe het', zei ik met een snik in mijn stem, 'doe het!'...... ik greep zijn hoofd en hield die stevig vast, terwijl ik hem diep in zijn ogen keek, terwijl hij nu luid grommend begon te spuiten. Ik voelde de stralen diep in mn lijf pompen en wilde gillen, maar drukte in plaats daarvan mijn mond zo stevig mogelijk als ik kon op de zijne, zo onze geluiden zoveel mogelijk smorend. Kronkelend bewoog hij zich op me, spuitend en komend als een beest. Ik voelde nu zaad langs mn benen druipen, terwijl hij zich losmaakte. Zonder een woord te zeggen sloot hij zijn mond nu om mijn pik heen en zoog, zoog, maar heel even was het nodig.... toen kwam ik gillend, krijsend klaar........ jankend.........

4042 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 36)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.