Thuisdate voor trav

Geplaatst door: tvanne op 08-04-24

Een gewone dag, door de week. Vanochtend opgestaan en opgefrist onder de douche. Geschoren en gespoeld. Misschien vandaag een date via internet? Je weet maar nooit. Ik heb er wel zin in. En dan als trav sletje voor een lekkere man. Ik zoek in mijn kleding kast en doe panty's aan met een open kruis, een leren jurkje net over mijn billen, een stringetje en mijn zwarte laarzen. Mijn blonde haren, half lang, en cup F tietjes maken het geheel compleet. Dan wat lichte make-up en deze sissy is ready to go!

Ik zet mijn PC aan en log in op bull en Homo om te kijken wat de actie is. Mijn clitje is al hard en komt boven mijn stringetje uit. Het duurt even maar dan reageert er een man. Zijn kopje is "man in pak voor een geil sub sletje". We chatten even met elkaar en dan blijkt hij redelijk in de buurt te zitten. Hij is onderweg als vertegenwoordiger en heeft wel een uurtje vrij.
We spreken af. Na een half uurtje is hij er. 

En inderdaad, na een half uur meld hij zich en ik geef hem mijn huisnummer en doe de deur open. Altijd fijn als dates hun afspraak nakomen.  

We hebben ongeveer afgesproken hoe de date gaat. Ik open de deur en een vriendelijke vijftiger staat voor de deur, netjes in pak. Hij komt binnen en ik stel mij netjes voor. In de hal, die redelijk donker is, ga ik op mijn hurken zitten met de benen wijd. Mijn lekkere date gaat voor mij staan en ik doe de rits van zijn pantalon open en het knoopje. Dit is altijd een spannend moment. Ik heb zijn paal nog niet gezien. Zijn slipje naar beneden en een forse lul komt eruit. Hij is halfzacht en hangt lekker naar beneden. Hij ruikt lekker fris en ik zie een druppel voorvocht uit zijn forse eikel komen. Dit is een heerlijke lul! 
Volgens afspraak neem ik zijn lul tussen mijn lippen en begin hem rustig af te zuigen. Mijn date beweegt zijn heupen en begint zo mij te facefucken. Ik voel zijn lul hard worden in mijn mond. Dan haalt hij zijn nu harde lul uit mijn mond en ik loop heupwiegend naar de kamer . 

Hij komt achter mij aan en gebied mij bij de tafel te gaan staan met mijn handen erop en kontje achteruit. Hij schuift het rokje omhoog en begint mijn billen te betasten. Hij slaat mijn bilnaad niet over en voelt naar mijn, nu harde clit. Dat maakt hem extra geil. Zijn vingers gaan nu richting mijn kutje en hij masseert deze. Heerlijk, een ervaren man. Dan drukt hij zijn lul tussen mijn billen en begint er tegen aan te rijden. zijn hand pakt mijn clit en trekt deze af. "kom naar het matrasje" gebied hij mij en ik ga uitdagend op mijn zij liggen. Hij trekt de rest van zijn kleren uit en komt naast mij liggen. Onze tongen vinden elkaar en we kussen elkaar gepassioneerd terwijl onze handen elkaars body verkennen. Dan ga ik in 69 houding naast hem liggen en we zuigen elkaars pikken. mmm super geil zijn we nu en hij duwt mij op mijn rug en doet mijn benen uit elkaar. hij pakt zijn lul en duwt deze plagend tegen mijn kontje. Dan doet hij een condoom om,  doet er glijmiddel op drukt zijn lul door mijn sluitspier. Hij drukt rustig door en vult mij met zijn heerlijke lul. hij neukt me nu. zo'n grote pik is wel even wennen maar dat gaat snel en hij neukt zo lekker dat het niet pijnlijk is. Dan gaat hij achter mij liggen en schuift zijn lul van achteren in me. Weer neukt hij me een poosje en ik voel hem mij heerlijk opvullen. "Nu je kont hoog en je rug laag" zegt hij en weer voel ik zijn pik binnen dringen in mijn geile kont. Hij neukt me nu harder op zijn hondjes en ik voel en hoor dat hij bijna klaarkomt. Dan trekt zijn lul uit mijn kontje en doet de condoom af. Ik draai mij om en neem zjn natte pik in mijn mond. Mijn heerlijke neuker pakt mijn hoofd vast en duwt zijn pik diep in mijn mond. "Slik mijn zaad sletje!" roept hij. Zijn sperma stralen schiet in mijn keel en ik kan niet anders doe dan het in te slikken. "Lik nu mijn lul schoon" Dat doe ik maar al te graag terwijl ik met mijn handen zijn billen masseer. Heerlijk. We genieten nog even na en dan trekt hij zijn kleren weer aan. "volgende keer neem ik een lekkere homo collega mee, die wil je ook gebruiken als zijn slet". mm natuurlijk mag dat. We nemen met een zoen en knuffel afscheid. Ik kan niet wachten tot de volgende date! 

2021 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.