Leon Perfect.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 08-04-24

Denk bij eerste locatie aan de vergaderruimte van een kantoor. Op de achtergrond horen we vrouwachtige stem en zeker mannelijke en gekreun. Het was toen keek was Lydia niet maar onze huis fotograaf Leon Perfect met een mannelijk model. Leon zijn slip zit zeker in zijn bilnaad dat als vrouw klinkt hoe wel. Ja was Leon hij was aan rotzooien met nieuw zwem broek model. Iedereen weet dat  Leon valt op mannen wel ouder dan achttien maar jonger dan vijftig.

Wie ben ik gewoon Eric de schoonmaker hoe weet wat Leon doet had sex met hem. Hij weet wat hij wil en hoe hij het krijgt zeker waar. Leon kan ruw zijn of model blauwe plekken straks heeft. Hij kent  trucjes of camera instellingen om het te verbergen. Ze verlaten de vergader ruimte even ons verbergen gaan in de lift.

Ben er weer zag ze uit de lift komen hun kleren stonden wat open gerotzooi ging verder in de lift. Nee volg ze niet even plasje sperma op dweilen en krassen op wand bekijken wat aan kan doen. Gaan jullie maar naar de studio van Leon. Ben er weer stak mijn hoofd om hoek van de deur. Ze waren bezig met de foto sessie Leon handen gaan over model zijn lichaam. Hoor gekreun Leon zit in man zijn slip trekt hem af tot stijve heeft.

Ik ga even zwembroeken ruiken wind mij op net als nat slipjes. O nee gauw kast in ze komen de kleedkamer in. Ik hoor genoeg maar zie niks. Hoor Leon plastic van condoom af halen denk nieuwe doos. Ik luister even verder sorry zie niks Ga maar ze zijn bezig hoor het model kreunen. Leon pompt hem vol nou condoom hij houdt het veilig. Groetjes van uit de kast Erik.

2601 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.