Sal en de 2 mannen in het bos

Geplaatst door: bootwanker op 10-04-24

Het was al dagen regenachtig geweest en nu had Sal toch maar besloten om er eens op uit te gaan. Hij had zijn lange gele rubberen regenjas aangetrokken en zijn gele rubberlaarzen. Met de auto was hij een eindje gaan rijden naar een leuk natuurgebied. Hij was er een keer eerder geweest, maar dat was al een poosje geleden. Het was maar goed dat hij laarzen had aangetrokken. Het was erg blubberig op de paden en er lagen veel plassen. Sal hield ervan om dan door de plassen en de blubber te stampen met zijn laarzen. Hij had dan ook helemaal niet vernomen dat er 2 mannen hem van achteren genaderd waren. Ineens hoorde hij een stem achter zich. “Zo geile pissboy, dat ziet er lekker uit. Volgens mij moet je inmiddels nodig pissen na al dat gestamp in de plassen en blubber” Sal keek verbijsterd achterom en zag de 2 mannen grijnzend naar hem kijken. Hij keek het stel met wijd open ogen aan. Ze waren gekleed in rubberlaarzen, een rubber tuinbroek en daarover een rubber regenjas. Het was duidelijk wat deze mannen van hem wilden. Hij had alleen niet zo gerekend op zo’n spontane ontmoeting en was even van de wijs gebracht. Beide mannen bleven hem grijnzend aankijken. En inderdaad, hij moest zo langzamerhand wel een keer pissen en voelde dat het ook wel erg nodig was om zijn blaas te legen.


Hij keek eens om zich heen, maar behalve deze 2 mannen was er niemand in de wijde omtrek te bekennen. Een van beide mannen ging op zijn knieën voor hem zitten en deed zijn jas open en trok de bovenkant van zijn rubberen tuinbroek wat naar voren. Daar hoefde geen enkele uitleg bij voor Sal. Hij zag bij beide mannen inmiddels een dikke bult door de tuinbroek naar voren priemen. Hij reed even met een laars tegen de man zijn pik aan die op zijn knieën voor hem zat. De man kreunde geil en keek vol verlangen naar Sal zijn kruis. Sal haalde zijn pik tevoorschijn en na wat startproblemen piste hij met ferme straal bij de man zijn tuinbroek in. Beide mannen speelden geil met hun pik en lieten die door hun rubber tuinbroek glibberen. “Nou, nou Bert, heb jij even geluk dat we deze man tegenkwamen” Sal moest inderdaad heel nodig want er kwam een haast oneindige straal uit zijn pik. “Ow John, ik kom hier haast klaar van. Wat een geile pissboy is dit” “Nog niet Bert, ik wil eerst nog even zien hoe je deze man bedankt en hem klaar pijpt” En zonder te vragen nam Bert de pik van Sal in zijn mond en begon hem gretig te zuigen en likken. John had inmiddels zijn pik ook tevoorschijn gehaald en zei dat hij ook nodig moest. Hij piste aan de achterkant bij Bert zijn rubberen tuinbroek in en keek kreunend toe hoe Bert gretig Sal zijn pik aflikte en bewerkte. Bert liet ondertussen zijn pik door zijn volgepiste rubberen tuinbroek glibberen terwijl hij kreunend Sal pijpte. Sal kwam binnen de kortste keren klaar in Bert zijn mond terwijl deze kreunde dat hij ook klaarkwam. John keek even toe hoe Sal en Bert bijtrokken en zei toen dat het nu zijn beurt was. Bert trok zijn volgepiste laarzen uit en liet de pis van beide mannen langzaam bij John zijn rubberen tuinbroek inlopen terwijl John zijn pik door de natte rubberen tuinbroek liet glibberen. “Ow ja Bert. Ga door. Ik kom bijna” En net toen Bert beide laarzen had laten leeglopen kwam John kreunend klaar. De drie mannen waren helemaal verrukt en verbaasd over deze geile ontmoeting.

Ze vroegen Sal of hij ook wilde komen op hun pissparty. Er zouden een grote groep mannen komen die allemaal geil werden van rubber en pisspelletjes. Sal zei dat hij graag zou komen en kreeg het adres en de datum en tijd.


1613 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.