Parking de Vonken

Geplaatst door: naakte-slaaf op 10-04-24

Parking de Vonken


Het is kutweer, het regent en waait hard, maar ik rij toch nog even naar parking De Walden, ik ben extreem geil en heb zin. Op de parking is geen enkele auto te zien behalve twee Poolse busjes. Ik stap uit en kleed me naast de auto helemaal uit, mijn nette kleren leg ik achterin en uit mijn achterbak pak ik mijn halsketting. Zo naakt met een ketting om mijn nek ben ik weer de naakte slaaf. Ik stap weer in en rij het rondje naar de andere kant, parking De Vonken aan de A7 waar meer auto’s staan. Het is opgehouden met regenen, het klaart ook wat op, maar als ik naakt uitstap voel ik wel de kou. Ik vind dat een geil gevoel en het windt me op om naakt te zijn in slecht weer en de mannen die ik pijp warm gekleed zijn. Ik krijg vaak de vraag: “Heb je het niet koud..” Ik voel me dan juist extra slaafs.


Ik loop naakt wat heen en weer, maar niemand komt zijn auto uit, dus ik stap weer in. Na een tijdje klopt er iemand op mijn ruit en ik stap uit. Een grote jonge kerel, jaar of 30, zijn pik uit zijn broek. “Laat je je neuken?” Ik voel een diepe rilling in mijn onderbuik. “Zeker laat ik me neuken.” Ik pak uit mijn achterbak een flesje glijmiddel en smeer mijn kut in terwijl hij mijn tepels bewerkt en aan zijn lul staat te trekken. Ik buk me en neem zijn pik in  mijn mond, maar hij duwt me al snel weg en als ik me omdraai en over de motorkap ga liggen hoor ik hem kreunend klaar komen. Hij spuit op het asfalt, zonde van dat heerlijke warme zaad! Hij knoopt zijn broek dicht, mompelt sorry en smeert hem.


Teleurgesteld blijf ik achter, maar dan zie ik dat we een toeschouwer hadden die voorzichtig dichterbij komt. Een donkere Surinaamse man, niet groot maar breed met een forse lul uit zijn broek. Hij begint voorzichtig, lachend om mijn naaktheid knijpt hij in mijn tepels. Dat maakt mij altijd nog geiler dan ik al ben. Pak me bij mijn tepels en druk me omlaag op mijn knieën en ik doe alles wat je wil. Ik pijp zijn pik en voel hoe hij groeit in mijn mond tot een keiharde forse pik. Wow.


Dan vraagt hij: “Heb je een condoom?” Ik laat me het liefst bare neuken en heb geen condooms bij me. “Ik zoek even in mijn auto naar een condoom…” Hij loopt weg naar zijn auto en ik ben benieuwd of hij terug komt. Terwijl hij weg is smeer ik mijn kut nog even goed in. Dan komt hij terug met een condoom. Ik pijp hem eerst nog weer even superstijf waarna hij me voorover op de motorkap legt. De pik is dik, dus hij penetreert me voorzichtig, neukt me langzaam open tot ik de hele pik diep naar binnen voel glijden. Hij neuriet en zingt zachtjes tijdens het neuken. We worden af en toe onderbroken als er een auto de parking op rijdt en ons vol met de koplampen beschijnt.


Na de tweede keer doet hij de condoom af, het voelt beter en glijdt makkelijker, ik vind het ook veel geiler om echt volgespoten te worden. Telkens als hij me opnieuw penetreert gaat het makkelijker. Dan komt hij echt op gang. Het stoten wordt dieper en raakt mijn diepere ingewanden, een geil en soms wat pijnlijk gevoel dat betekent dat hij diepe stoten geeft. Dan pakt hij mijn heupen stevig vast en stoot helemaal in me, waarna hij stopt, zzijn paal diep in me. Lachend komt hij klaar. Ik ben zelf ook snaarstijf en pak mijn pik. Terwijl ik mij aftrek knoopt hij zijn broek dicht. Hij kijkt lachend toe hoe ik spuitend klaar kom en vertrekt. UIt mijn achterbak pak ik een handdoek om mezelf schoon te vegen. Ik kleed me weer aan en vertrek. Een supergeile ontmoeting…

2902 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.