Stalknecht 5: Het Examen

Geplaatst door: ries79 op 10-04-24

Die avond was de sfeer heel gemoedelijk, bijna jolig zelfs. Iedereen liep te lachen, en was vrolijk. Er heerste nul komma nul spanning, zelfs niet tussen Ben en Sven. Bij de voorbereidingen voor het avondeten liepen ze Tinus te helpen en tussendoor pakten ze hun kans om elkaar even lekker te kussen. Vluchtig, maar toch vurig. Ik zat in de woonkamer nog na te gloeien van die middag. Marco zat te luisteren naar Hannes, die iets zat te vertellen,  terwijl er een zacht muziekje opstond. Ik kon me er niet op focussen, want ik voelde me veel te soezelig. Zelfs het gesprek ontging me. Alle geluiden waren een soort gezoem op de achtergrond, terwijl m'n ogen dichtvielen. Gelukkig zat ik op de bank. Toen ik langzaam in slaap begon te vallen hoorde ik vaag gelach.

Ik droomde. Het was fijn. Er weerklonk muziek, exotische klanken, met een onweerstaanbare melodie. Mijn lichaam begon uit zichzelf mee te bewegen terwijl ik door een soort van gang liep. Diffuus licht, alles in zachte tinten. En toen was ik er ineens. Ik zou je niet kunnen vertellen hoe alles eruit zag - deze hele droom was vaag. Iedereen was er: Sven en Ben, Marco, Tinus en...Hannes. Maar... iedereen was naakt. En ze zagen er ook niet helemaal uit als in het echt, maar toch herkende ik ze:

Mollige Tinus zat als een varken op vier poten, met een halsband om en een ketting eraan die terugliep naar een soort van troon. Daar zat Hannes op. Die was volledig in leer gekleed, en had een rode tint, met gelige ogen. Duivel hoorntjes op z'n hoofd, dat nu helemaal kaal was. Hij had een geitesik, en lachte.

Marco lag in het midden van de ruimte, met handen en voeten gebonden aan de vloer. Op hem, aan beide kanten, zaten Ben en Sven, die geil met elkaar bezig waren. Sven zat op Marco's pik en ging op en neer, terwijl Ben op Marco's gezicht zat, en dus waarschijnlijk van onderen werd gelikt.

Sven had een wittige tint, en er leek wit stof van hem af te komen. Ben daarentegen had een blauwgrijze waas over zich heen, en leek in en uit focus te komen. Waar hij andere lichamen raakte, werd hij goed zichtbaar. Daartussen waren wazige vlekken, wolkachtig.

Hannes de duivel liet zijn zweep knallen, Marco aansporend om harder en harder te gaan. Dit ging zo even door, gekreun alom, totdat de gele duivelsogen op mij werden gericht, en toen -

Toen werd ik wakker gekust. Hannes zat gehurkt naast de bank. Ik zag alles in liggende positie - ik moest om zijn gevallen tijdens het in slaap vallen. De kamer was gehuld in zacht licht, er waren enkele lampen uit gedaan. Ik hoorde geluiden uit de keuken.

"Kom je, schone slaper? We gaan eten."

Ik knikte, maar trok Hannes naar me toe en kuste hem nogmaals. Onze tongen vonden elkaar en het was heerlijk om dit weer te voelen. Toen trok Hannes zich terug en trok me omhoog. We bleven even in omhelzing staan.
"Hmmm...ik zou jou nu het liefst willen opeten, maar dat zou zonde zijn van al dat lekkere eten dat Tinus heeft staan klaarmaken."

Hij liet me voorgaan, maar ik voelde hem vlak achter me, zijn lichaam, nu gekleed in een makkelijke broek en een ruime blouse. Toch voelde ik z'n harde pik tegen me aan drukken en mijn lijf tintelde opnieuw van opwinding. Met m'n rechterhand raakte ik hem even aan, waardoor Hannes begon te grommen. Hij hield me tegen voordat we de keuken inliepen en trok me dicht tegen hem aan. Ik hoorde hem dicht bij m'n oor hijgen, en hij fluisterde:  
"Potverdrie, knul. Hou je avond vrij. Je bent van mij vanavond. Geile donder." Hij stak zijn hand in m'n broek, terwijl hij met z'n tong langs m'n nek likte. Toen hij m'n pik pakte kreunde ik bijna.

Het duurde veel te kort. Hannes had me een voorproefje gegeven. Ik verlangde naar meer, véél meer. Aan het begin van deze vreemde reis was ik nog bang geweest. Maar nu was ik er klaar voor.


Toen we eindelijk de keuken inliepen volgde er een licht gejuich, gevolgd door een "hè hè, daar zijn ze eindelijk"  van Ben. Ik zag dat de zitplekken waren veranderd. Hannes liep mee naar waar Ben de laatste tijd had gezeten, aan het hoofd van de tafel. Ben zat links van hem, met Tinus daarnaast. Rechts van Hannes was mijn plekje, en naast mij zat Sven. Marco mocht zelf kiezen en ging naast Tinus zitten. Natuurlijk was er geen echte vaste indeling, iedereen ging meestal gewoon ergens zitten, behalve Hannes of Ben. Die zaten meestal aan de korte kanten van de tafel. Maar nu... het familie gevoel werd versterkt. We zaten dichter bij elkaar, en het klinkt misschien gek, maar waar ik wat stiller was dan gewoonlijk, was het nu een drukte en kabaal van jewelste. Iedereen sprak op vrolijke, luide toon met elkaar.
Er stond vanalles op tafel: Gebraden vlees, aardappels, groenten, rijst... En er was wijn, bier en limonade of water te over. Het leek wel een feestmaal.
Ik boog naar Sven, nadat ik wat vlees en groenten had gepakt.
"Zeg...niet om het een of ander, maar waar is dit feestmaal goed voor?"

Sven keek me aan alsof hij dacht: die is gek. "Serieus? Heb je het niet door? Dit is allemaal door jou mogelijk. Omdat jij het zo goed doet bij Hannes, pakt Tinus echt uit. En hij probeert je te paaien, zodat je hem een keer neukt, natuurlijk."

Onwillekeurig keek ik richting Tinus, en hij zat me glimlachend aan te staren, met een blik van 'pak maar, er is genoeg...' dat nu ook een vreemde dubbelzinnige lading kreeg. Ik vond Tinus dus totaal niet aantrekkelijk. Hij was niet lelijk ofzo, maar gewoon niet echt mijn type, al had ik nog geen idee wat dan wel mijn type was en überhaupt, deed dat er eigenlijk wel toe? Tussen deze mannen? Ik schudde de gedachte van me af en viel aan. Opeens merkte ik dat ik honger had.
Even later schoot me te binnen dat ik Hannes met Sven de stal had zien binnengaan.
"Hee, Sven... wat moest Hannes van je, vanmiddag?"

"Dat hou ik nog even voor me, knul. Vertel ik je later misschien, met minder toehoor."

Ik zag Hannes loeren naar ons onderonsje.
"Nieuwsgierig aagje, he? Pas maar op, curiosity killed the cat."

Ik keek naar hem, en hoe gulzig hij at van het braadvlees en hompen aardappel. Ik keek om me heen en zag hen allemaal schransen. Ik voelde me plots misselijk worden. Ik nam een slok water. Dat hielp even. Ik probeerde opnieuw te eten, maar na een paar happen groente kwam de misselijkheid terug. Ik stond op, verontschuldigde me en liep via de woonkamer naar de wc beneden.
Ik probeerde te kotsen, maar er kwam weinig uit. Ik begon te trillen en opeens moest ik huilen. Écht huilen, niet zomaar wat gesnik. De tranen liepen over m'n wangen. Ik ging op de vloer van de wc zitten. Ik snapte er niks meer van. Ik ging van totale euforie naar immense verdrietigheid, en een gevoel van ontheemd zijn nam bezit van me. Ik voelde me vervreemd van mezelf, en voelde me intens alleen tussen deze vreemde mannen. Maar tegelijkertijd hunkerde ik naar hun armen om me heen, hun aanwezigheid rond me. Misschien was het een nawee van de vreemde droom. Of een bij-effect van sperma doorslikken. Weet ik het. Uiteindelijk kwam er iemand kijken. Het was Hannes zelf.
Een deel van me wilde voor hem wegduiken. Het andere deel was zó dankbaar dat hij het was.

"Hee, Joris, lieverd. Wat is er? Je bleef zo lang weg, ik dacht ik kom even kijken hoe het met je is."

Hij ging naast me zitten op de stenen vloer.
"Ach, jongen, heb je gehuild? Waarom? Moest je overgeven?

Ik schudde m'n hoofd. Mijn stem was schor toen ik sprak.
"Nee, ik heb niet gekotst. En ja, ik heb gehuild. Ik weet niet eens waarom. Ik snap er zelf ook niks van. Ik voelde me juist goed, toen ineens misselijk, en nu voel ik vanalles en ik kan er niet wijs uit worden!"

"Kom hier, jongen. Kom maar bij papa."
Dat deed ik. Ik kroop in z'n armen, en om de een of andere reden moest ik weer huilen. Hannes liet me, totdat het ophield en ik nahikkend in zijn omhelzing lag, daar op die kleine wc met die stenen vloer. Een ouwe lul en een jonge blom, en het boeide me allemaal voor geen meter. Hier was iemand die van me hield. Die voor me wilde zorgen, ondanks dat het geen familie was...en toch was geworden. Deels misschien wel omdat ik zijn seksspeeltje was, maar weet je, ik was er langzamerhand van gaan genieten. Het spel, de aandacht...dan weer ruw, dan weer liefdevol, maar het was er. En ik genoot ervan met volle teugen. Misschien had het ook anders kunnen gaan. Misschien had ik meer als Sven moeten zijn, m'n grenzen aangeven en moeilijk te vangen zijn. Maar dan had ik hier niet gezeten. Dan was ik na twee dagen waarschijnlijk alweer terug naar huis gegaan, zonder doel, zonder idee van wat er van me kon worden. Nu had ik dat wel: het plezieren van deze man, hem alle lust en liefde geven die ik in me had - en dan nog meer. Ik wist dat er een dag zou komen dat ook ik vervangen zou worden door een nieuwe. Dat zat er dik in, met de manier hoe Hannes zijn liefde deelde. Maar ik zou dan in ieder geval mijn liefde ook weer door gaan geven.

Ik knipperde met m'n ogen. De tranen waren opgehouden. Ik hikte en snikte niet meer. Hannes wreef over m'n rug, en ik werd warm van binnen. Ik keek op in zijn harde bruine, liefdevolle ogen. Ik verschoof en ging op zijn schoot zitten en kuste hem. En Hannes kuste terug. Ik voelde hem hard worden onder me en duwde mijn tong diep bij hem naar binnen. Hij kreunde en greep met zijn hand mijn haar vast. Hij duwde zijn lendenen naar boven, zodat de bobbel tegen mijn gaatje aan duwde.

Hannes brak los met een zucht.
"Niet hier! God, knul, ik WIL je, maar niet hier, op deze kutvloer en in deze kut wc! FUCK!"

Hij vloekte hard, en inmiddels hoorden we voetstappen onze kant uit komen. Het gezicht van Ben kwam om de hoek kijken.
"Alles wel Ok hierbinnen?" vroeg hij, maar hij zag al snel wat er gaande was.
"Oh. Zullen wij maar alvast afruimen, dat jullie lekker verder kunnen?"

Hannes schudde z'n hoofd.
"Nee. Afruimen mag, maar ik heb nog een nieuwtje wat ik wilde delen met jullie, voordat deze meneer zichzelf niet in kon houden."
Hij zei het met een grote glimlach.
"Jij gaat dit ook leuk vinden, knulletje. Geloof mij maar. Dat word echt heerlijk, kan ik je vertellen."

"OK,' zei Ben. 'Dan zie ik jullie zo wel."

Hannes knikte, kuchte toen en duwde me van hem af. Met tegenzin, dat wel.
"Godver, jongen. Jij bent echt het geilste wat me ooit is overkomen. Vanavond ben je écht honderd procent van mij...en ik ben niet zachtzinnig, kan ik je meegeven. Je weet niet wat je meemaakt. Heerlijke geile knul die je bent."

Hij kuste me vluchtig maar diep, toen liepen we de wc uit en terug naar de keuken.

Sven kwam meteen op me af toen ik binnenkwam. Hij kon , net als iedereen, zien dat ik had gehuild.
"Jor, alles goed met je?"

Ik knikte, en liet hem me omhelzen. Ik omhelsde hem ook, en zag Ben kijken, en later ook Hannes. Toen liet ik los en ging zitten op m'n oude plekje. De rest had het meeste al weggeruimd, maar er stond nog wel een redelijke afwas.
 Hannes zag me kijken en pakte m'n hand en gaf een kneepje. Een kneepje dat me zei:  maak je daar maar niet druk over, dat doet de rest wel.

Tinus vroeg me of ik misschien nog wat ijs wilde, maar ik schudde m'n hoofd. Toen dacht ik even en zei: "Nee, dank je wel Tinus. Ik denk niet dat dat een goed idee is nu, maar toch bedankt."

Hannes schraapte zijn keel, ten teken dat iedereen op moest letten. Toen hij eenmaal iedereens aandacht had, zei hij:

"Jullie hebben het allemaal heel goed gedaan de afgelopen tijd. Ook met de komst van Joris ben ik trots op wat we samen hebben bereikt tot dusver. Daarom, met het weekend in aantocht, heb ik een verrassing geregeld: We gaan zaterdag naar Sauna Tibet in Eindhoven! Ik heb alles geboekt en geregeld, dus jullie hoeven je nergens druk over te maken. We verblijven daar het hele weekend, dus vrijdagmiddag beginnen we alvast met inpakken. Niet meer dan één tas per persoon, het moet allemaal nog wel mee kunnen namelijk."

Er werd alom positief gereageerd. Ik lachte een beetje mee, maar had geen idee wat het was. Ik wist natuurlijk wel wat een sauna was maar had geen idee dat er een speciaal soort iets was in Eindhoven. Maar daar zou ik later wel achter komen...

Hannes was nog niet klaar.
"Ik ben blij dat jullie allemaal zo enthousiast reageren. Ik wil jullie ook op de hoogte stellen dat ik aan het bekijken ben wat we eventueel in de toekomst met de boerderij kunnen doen. Ik word namelijk ook niet de jongste, en het werk word er niet makkelijker op. Ook in het klimaat in Nederland heden ten dage liggen boerderijen onder vuur. Ik wil dus weten wat we anders kunnen gaan doen. Als jullie ideeën hebben, laat het me weten. Hoeft niet meteen, denk er nog even over na. Dat geld ook voor jullie, Joris en Sven. Het word tijd dat jullie niet alleen maar denken dat er niet naar jullie geluisterd word, omdat jullie hier korter zijn dan de anderen. Dus laat het even sudderen en dan hoor ik maandagavond hoe en wat. Van jullie allemaal - dit bespreken we samen, hier aan tafel of in de woonkamer.
Dat gezegd hebbende... Marco, Sven, jullie helpen Tinus met opruimen. Ben, ik wil met jou nog even wat bespreken."

Hij wachtte even tot iedereen aan de slag ging. Hij tikte m'n arm aan ten teken dat ik mee moest lopen, met Ben in z'n kielzog. Ik stond op en liep achter ze aan, de woonkamer in. Ze stonden bij de doorgang naar de hal.
"Joris. Ik wilde niet dat iedereen ons kon horen, maar waarom ga jij je niet even opfrissen boven? Dan kom ik je zo halen. Je slaapt bij mij vanavond. Ik zou zeggen, trek vooral niet té veel aan."
Hij knipoogde en kneep me, in het voorbij gaan, eventjes in de billen. Daarna hervatte hij het gesprek met Ben. Het ging over geld en financiën.

Ik liep de trap op als in een roes. Deze hele avond ging als in een roes voorbij - vanaf het moment dat ik op de bank zat tot nu, alles voelde onwerkelijk. De droom kwam ook weer door m'n hoofd spoken... maar die sloeg echt nergens op. Misschien was het iets uit mijn onderbewustzijn dat boven kwam borrelen. Ik liep mijn kamer binnen en rommelde wat door m'n kleding. Ik gooide m'n joggingbroek uit en twijfelde of ik überhaupt iets aan moest doen, maar besloot toch een onderbroek op te zoeken. Ik had nog een strakke witte slip ergens... ik wist hem uit de onderbroekenla van het kastje te vissen. Ik trok hem aan en deed het shirtje uit wat ik aan had getrokken na het douchen, en zocht een mouwloos topje uit wat ik nog niet aan had gehad. Dit was een wat langer shirt, dat net over m'n slip viel. Ik vermoedde dat Hannes die slip wel heel geil zou vinden, en het topje was fijn als het wat fris zou zijn vannacht of morgenochtend.

Tevreden met de keuze liep ik de badkamer binnen, poetste even snel m'n tanden en kletste wat water in m'n gezicht. Dat hielp wel. Het irritante roes-gevoel verdween wat. Ik liep de badkamer uit en terug mijn kamer in en besloot wat op te ruimen. Ik gooide wat wasgoed in de wasmand - Tinus was niet alleen kok maar deed ook huishouding, en hij zou de was dus doen. Hoewel we allemaal wel meehielpen daarmee en het niet te bont maakten. Gelukkig sliep ik zo goed als naakt, scheelde weer. Tijdens het opruimen kwam ik ineens een foto tegen, die tussen een stapel kleding lag. Het was er een van mijn oudere zus. Ze was drie jaar ouder als ik toen ze plotseling overleed terwijl ze op vakantie was in Amerika. Aangereden door een bus of iets dergelijks. De foto was er een van voor die vakantie, we waren samen naar de Efteling gegaan en hadden allerlei gekke dingen gedaan. Ik herinnerde me die tijd goed, een mooie herinnering. Ik glimlachte en zette de foto bij de foto van mijn ouders, die ik elke keer meenam als ik weg van huis was.
"Wens me geluk, zus. Ik ga het nodig hebben!"

Ik gaf de foto een handkus en maakte een mentale notitie dat ik begin volgende week m'n ouders maar eens moest bellen, toen ik voetstappen omhoog hoorde komen. Hannes kwam eraan. Ik legde de foto bij het raam en liep naar de overloop. Hannes kwam net boven aan en keek om.

"Hmmm...denk je niet dat je teveel kleding aan hebt, jongen? Ach, het maakt ook niet uit, het is toch zo weer uit. Kom maar mee."

Hij wenkte me en ik trippelde naar hem toe. Hij liep voor me naar de deur van zijn kamer. Hij pakte de deurknop, maar voordat hij hem omdraaide, draaide hij zich naar mij toe en kuste me. Ik kuste hem gretig terug en legde een hand op zijn borst. Kussend draaide hij de deurknop om en deed de deur open.
"Zo knul. Daar ga je. Ben je er klaar voor? Er is geen weg meer terug, hihi."

Ik knikte lachend en volgde hem zijn kamer in. Hannes klikte het licht aan.

Wauw. Hannes' slaapkamer was zo goed als drie keer zo groot als de mijne. Er stond een tweepersoons bed in het midden van de kamer - of, nou ja, midden, zo leek het. Tegen de linkerkant van de ruimte was nog een ruimte, met een glazen deur. Het leek op een badkamer.
Rechts, aan de kant waar de deur zat, stond een grote kast met schuifdeuren. Tegenover het bed, aan de kant van de muur waar de deur in zat, stond een lagere kast, een soort buffestkast of dressoir met deurtjes. Erop stonden een aantal fotolijstjes en een lampje... en een of twee dildo's, glimmend. Een zwarte en een zilveren. Het leek wel of ze uitgestald waren en niet voor gebruik bestemd, maar ik had Hannes een beetje leren kennen inmiddels. Deze kon die zomaar eens gaan gebruiken. Het waren vrij forse, lange exemplaren.
Op de vloer lag een dik tapijt, dat heerlijk aan m'n blote voeten aanvoelde. Het bed zelf was vrij modern - gezien de look van de boerderij had ik een oud houten ledikant verwacht maar dit was een stuk beter. En zeer waarschijnlijk een stuk betrouwbaarder.

Opeens voelde ik Hannes tegen me aan. Hij had z'n blouse uitgetrokken, nu hij in zijn blote bovenlijf stond rook ik hem veel sterker. De geur van zijn lichaam, een aardse, bijna weëe geur vermengd met die van eau de toilette of douchegel. Fris, bloemig en kruidig. Ik legde mijn handen op zijn behaarde borst en keek hem aan. Ik voelde hoe zijn ademhaling versnelde en ik wist instinctief dat zijn pik weer keihard werd. Hij boog zich naar me toe, zijn mond openend totdat onze lippen elkaar opnieuw vonden. Tegelijkertijd trokken zijn handen mijn topje omhoog. Hij gooide het opzij als dat het niks was. We kusten opnieuw, en opnieuw. Totdat Hannes stopte.

"Nog niet. Nog even wachten. Ik wil je eerst nog wat laten zien."

Hij trok me mee, richting de badkamer. Ik had dus gelijk - Hannes had een privé badkamer, die achter de muur de volledige diepte van zijn kamer besloeg. Zandkleurige tegels baadden in zacht wit licht uit de lamp aan het plafond. Links tegen de muur stond een kast. Geen idee wat daar zich allemaal in bevond. In het midden bevond zich een enkele wastafel en rechts bevond zich de douche: een gigantische ruime douche. Het was een bad en douche ineen, waar makkelijk drie mannen in konden.

Ik hoorde een geluid achter me. Hannes had zijn broek uitgetrokken en stond nu naakt in de ruimte. Zijn buik rond en stevig, en daaronder zijn pik, hard en recht. Fier vooruit stekend. Ik likte m'n lippen. Ik zag dat Hannes naar mij keek zoals ik naar hem keek: bewonderend, verlekkerend...hongerig.

"Grr. Ik wil dat je jezelf bekijkt in de spiegel achter je, aan de muur." Dat deed ik.Ik zag mijn stevige schouders en mijn ferme armspieren. Ik zag mijn buikspieren, die al wat minder uitgesproken werden, maar toch nog zichtbaar waren. Ik zag het dons dat zich op mijn huid bevond: op mijn armen, mijn buik, een beetje op m'n borst en zelfs al op m'n kin... blond en licht. Ik zag mijn witte slip, met een groter wordende bobbel erin. En mijn gespierde benen, waar ik het meest trots op was.

"Trek die heerlijk geile slip uit en pak je leuter."

"Ja meneer." ik deed wat Hannes vroeg - toen mijn slip uit was, pakte ik m'n pik die pulseerde in mijn hand.
Toen stond Hannes ineens achter me. Hij keek naar mij in de spiegel. Zijn handen gingen over mijn bovenlijf.
"Hmmm... wat ben je toch prachtig. Zo jong. Zo sterk. Zo fier en blond. Mijn Hollandse Adonis."

Hannes kuste m'n nek, heel teder en zacht, maar tegelijkertijd opwindend. Ik wilde mijn hoofd naar hem toe draaien, maar hij mompelde 'nee'. Ik bleef staan, terwijl hij zijn lippen langzaam langs mijn nek en mijn rug bewoog. Niemand had ooit zoiets bij mij gedaan en het voelde ontzettend lekker. Spannend, opwindend...heel lief maar erotisch.

"Wat heb je toch mooie billen, Adonis. Rond, zacht, donzig maar ook stevig. ZALIG."

Ik moest glimlachen om zijn woorden, maar hapte naar adem toen Hannes ineens zijn tong tegen mijn kontgat duwde, en kreunde toen hij zachtjes en rustig begon te likken. Zijn handen lagen inmiddels op mijn heupen en mijn pik trilde van genot...maar ik vocht tegen de druk om klaar te komen. Ik begon te kreunen - Hannes was niet zo goed als Marco, maar hij was wel verdomd lekker. Ik hoorde hem inmiddels ook kreunen terwijl hij heerlijk doorlikte.
Plots was het ineens over - Hannes ging staan en legde een hand tegen mijn gaatje, maar met de andere arm omhelsde hij me.
"Hmmm...je ruikt immens lekker daar beneden, knul. Daar word meneer erg geil van. Kom hier."
Met een hand tegen mijn gaatje, zijn lippen op de mijne, zijn tong tegen mijn tong en zijn andere hand nu rond mijn pik geklemd, was ik compleet aan hem overgeleverd. En mijn God wat voelde dat geweldig.
We kusten zo even door, terwijl mijn hand Hannes' pik vond en die vasthield - toen stopte Hannes met zoenen, maar hij hield me nog wel in de, zogezegd, houdgreep. Hij kneep in de schacht van mijn pik waardoor ik kreunde - GOD wat verlangde ik naar hem!
Toen stopte hij een vinger in m'n gaatje, wat me weer deed kreunen! Ik legde mijn hoofd tegen Hannes aan - hij was me gewoon erotisch en seksueel aan het martelen! En ik kon geen kant op...

Dit ging een tijdje zo door: dan weer een kneepje, dan weer een vinger, totdat...

"Alsjeblieft!" kreunde ik, nadat hij in m'n pik kneep.

"Alsjeblieft wat, slaaf?" antwoordde Hannes, terwijl er een vinger inging.

"A- A- Alsjeblieft, Meneer." hijgde ik, toen Hannes kneep terwijl zijn vinger in me zat. "Oh, mijn God!"

Opeens was de druk weg en ik zakte hijgend van opwinding op m'n knieën. Ik hoorde Hannes zachtjes lachen.
"Hahaha. Okay knul. Ik denk dat het inmiddels tijd is."

Hij tilde me omhoog en kusten me weer, waarbij Hannes me bij m'n billen pakte. Dit keer ging Hannes er vol voor - zijn tong ging diep mijn mond in, en ik kreunde zachtjes terwijl ik hem terugkuste. Met zijn gezette lijf duwde Hannes me naar achteren, totdat ik het bed in mijn knieholtes voelde en ik achterover boog - op een gegeven moment lag ik op het bed, met Hannes bovenop me. We waren nog steeds aan het tongen, Hannes wist van geen ophouden. Ik voelde Hannes tegen me aan duwen en spreidde mijn benen omhoog. Hannes stopte met zoenen en haalde een diepe teug adem. Zijn pik lag tegen mijn gaatje en ik hijgde van opwinding - ik wilde hem ZO graag in me voelen dat het pijn deed!
Maar dat deed Hannes niet. In plaats daarvan zakte hij langs mijn lijf naar beneden - zijn handen masseerden mijn lichaam. Maar ik sprong zowat van het bed toen Hannes' lippen zich om mijn keiharde pik sloten. Hij was mijn pik aan het zuigen! MIJN pik! Tegelijkertijd masseerden zijn vingers mijn billen en gaatje. Oh mijn lieve hemel, ik ging zo ontploffen...!

Hannes gromde toen hij mijn pik in zich nam. Er had wel eens eerder iemand aan m'n pik gelurkt, maar dit was echt van een ander, geiler niveau. Vanaf mijn schaamstreek trok Hannes zich langzaam terug en net toen hij mijn eikel bereikte keken zijn ogen mijn richting op. Iets in zijn blik hield de mijne gevangen - het voelde inmiddels alsof we op een andere plek waren, niet langer in zijn slaapkamer in een boerderij ergens in Brabant... nee, dit was een mystieke plek geworden, met andere verhoudingen en een geladen sfeer.
En toen stak Hannes drie vingers in één keer in m'n kut.
Terwijl hij me aankeek ontplofte ik. In. Zijn. Mond.

Hannes gromde toen hij mijn geil opslurpte als was het melk uit moeders tiet. Met zijn vingers ging ie tekeer in m'n kut en ik hield het niet meer... ik was ooit één keer geneukt, maar dat had niet veel om het lijf gehad. Een beetje vingeren en likken, en een klein beetje duwen met een pik er tegenaan...net aan erin... Godver... dit... als Hannes dit al met z'n vingers kon, hoe was dat dan wel niet met zijn forse pik?

Ik kreunde hard toen mijn laatste geil zich eruit perste en ik voelde hoe Hannes elk druppeltje naar binnen lurkte. Hij haalde zijn vingers eruit, wat me opnieuw deed kreunen en toen klom hij opnieuw bovenop me. Hij kuste me met een mond vol sperma. Het droop nog van zijn mond toen hij stopte en naar me keek.

"Mijn grote jongen... dat was een heerlijke lading. Je hebt lekker geil. Ik hoop dat er nog meer in zit, want je hebt nog wat opgespaard de afgelopen dagen en nachten. Ben je er klaar voor?"

Ik knikte alleen maar. Zijn woorden drongen amper tot me door...ik was al mijlenver naar mijn idee.

Ik registreerde dat Hannes mijn kut begon te likken. Hij drong diep in m'n kutje met z'n tong en dat duurde wel even. Ik hoorde hem iets mompelen als 'je moet goed nat zijn' en voelde niet veel later een groot, puntig iets tegen mijn kutje drukken. In mijn nevelige toestand ontspande ik m'n kut net genoeg zodat hij me kon penetreren.
Het deed pijn. Hannes was fors geschapen, en zijn pik enigszins breed - Ik heb waarschijnlijk de hele boerderij wakker gegild toen hij in me drong. Hannes lachte zacht en duwde door, totdat zijn pik er helemaal in zat. FUUUCK, wat deed dat zeer. Maar GOD wat was het lekker tegelijk.
Toen Hannes begon te stoten zweefde ik tussen bewust zijn en buiten bewust zijn. Steeds weer van het een naar het ander.
Ik was me vaag bewust van Hannes die gromde en kreunde, vaag bewust van het soppige geluid 'fap, fap, fap' en me iets meer bewust van een vochtige warmte die mijn binnenste vulde, gepaard met een luid gekreun van Hannes. Toen...een enkele steek pijn en .... een hele tijd niets. Ik denk dat ik buiten bewustzijn ben geraakt.

Tot een tijdje later. Het was donker. Ik hoorde, en voelde, Hannes' zachte adem tegen me aan. Voor even was er paniek. Waar was ik? Toen de realisatie. Een vage herinnering aan pijn. Een heerlijk gevoel van voldoening.
Ik draaide me om, waardoor Hannes wakker werd.
"Hee daar, schone slaapster." fluisterde hij. "Hoe voel je je? Je was even helemaal out."

Ik knikte. "Goed." antwoordde ik. En kuste hem. Ik kroop in zijn armen. Omhelsde hem gretig. En duwde mijn gretige kutje tegen zijn pik.

Hannes ging achterover liggen, waardoor ik bovenop hem terecht kwam. Ik voelde zijn pik hard worden.
"Oohoho, Adonis is klaar voor ronde twee, merk ik. Beloof me dat je dit keer niet knock-out gaat? Je liet me wel even schrikken. Al is het niet de eerste keer dat ik iemand helemaal out laat gaan door mijn pik." Hannes grijnsde in het donker.

Mijn kutje gleed bovenop zijn eikel. Het deed nog wel enigszins zeer, maar de heftige pijn die ik eerst had gevoeld kwam niet. Ik was er nu op voorbereid. Ik kreunde nu zacht terwijl zijn pik dieper en dieper in me gleed. God wat was dat ding lekker!

Hannes greep m'n lijf met beide handen vast toen ik hem begon te berijden.
"Oooh, lekkere knul, jij neukt echt als een beest. Fokking geil!"

Ik bereed hem hard en hij genoot ervan. Hij gromde als een beest. Hij duwde zijn pik in me terwijl ik mijn kut erop duwde, waardoor het fap fap fap geluid weer terug was. Ik kreunde harder en harder, sneller en sneller. Mijn pik was ook keihard nu en trilde.

"Ja, JA, kom maar knul, geef me je geil! Spuit maar lekker over me heen! Wees het beest dat je bent!"

Dat deed ik. Ik kwam keihard klaar, en spoot al mijn geil over hem heen. Het zat zelfs op z'n gezicht en Hannes genoot intens. Ik voelde hem inmiddels ook in mij klaarkomen. Ik bleef wat langer op hem zitten om het beter te voelen, voordat ik van hem af gleed en naast Hannes wilde gaan liggen. Maar daar stak hij een stokje voor. Hij trok me juist naar zich toen en kuste me, met mijn geil op zijn tong en ... nou ja, overal. We plakten aan elkaar.

"Ooooh, lieve Joris... NU heb je je examen gehaald, jongen! Dat was GEWELDIG! FOK! Ik heb veel geneukt in m'n leven maar dit.... dit was toch wel echt de beste neukbeurt die ik ooit iemand heb gegeven!"

Hannes lachte, en ik begon ook te lachen.
"De mijne ook, meneer. De mijne ook." Nu gleed ik naast hem op bed. Het bed was inmiddels ook vrij zompig en plakkerig. Net als wijzelf.

"Kom. We gaan ons afspoelen. Kan ik nog meer met je spelen, hihi. Oh...en je hoeft me nu geen meneer meer te noemen, lieve jongen. Zoals ik zei, dit was je examen en je bent met vlag en wimpel geslaagd!"

"B- betekent dat... dat wij..."

Hannes lachte, een harde, forse lach. "HAH! Dacht jij nou echt dat ik nooit meer met jou zou willen neuken? Dat heb je goed mis! Maar... vanaf nu mag jij ook aangeven als je het wilt. Het hoeft niet meer alleen van mij af te komen."

En daarmee wipte hij uit bed. Hij leek in niets op de oudere man die ik dagelijks zag - het was alsof onze seks hem een nieuwe vitaliteit had gegeven. Hij trok me uit het plakkerige bed en mee naar de badkamer. Hij deed het licht niet aan, maar stak een kaarsje aan, waardoor de ruimte ineens een warme gloed kreeg. Hij zette de douche aan en we klommen er samen onder.
Ik zuchtte van genot nu het warme water over me heen klotste. Plots voelde ik warme lippen tegen de mijne, en een nog warmere tong ertussendoor. We douchten sloom, en ik zoog Hannes nog eenmaal af onder de douche - uit eigen wil. Het was opwindend en erotisch om samen met deze forse vent te douchen, en het was heerlijk dat hij zo vaak kon klaarkomen.

Na een paar minuten zette hij de douche uit, we droogden elkaar af - waarbij we vaak zoenden. Toen blies Hannes het kaarsje uit, maar gebood me nog even te wachten. Hij liep de slaapkamer in en ik hoorde een hoop geritsel en geruis. Ik kon het niet laten en liep ook de slaapkamer in. Hannes was bezig het bed te verschonen. Ik liep op hem af en begon mee te helpen. Hij wilde niet, maar ik zette dit keer door en zei dat het zo twee keer sneller klaar zou zijn. En dat was ook zo.

Toen lagen we opnieuw in bed, dicht tegen elkaar aan. Na nog wat tedere zoentjes over en weer, vielen we geruisloos in slaap.

2362 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.