Doorgeneukt in kamer 518

Ik was voor het werk een paar dagen in het buitenland. Aanvankelijk met nog twee collega's, maar die gingen verder naar een vervolgafspraak, dus ik had een avond alleen, want mijn terugvlucht zou pas de volgende ochtend zijn.

Helaas was het een oersaai hotel. Er was niets te doen, en ook in de wijde omgeving weinig. Ik had al even op internet gekeken of er misschien iets van een ontmoetingsplek was, maar daarvoor moest je kilometers rijden.

Dus er zat niets anders op dan wat porno te kijken op bed en mezelf af te trekken. Ik kwam een filmpje tegen waarin een jongen een onbekende ontving in een hotelkamer die hij had ontmoet via Grindr, en ik dacht waarom probeer ik dat niet. Je weet nooit.

Ik had wel eens van Grindr gehoord, maar wilde zoiets niet op mijn telefoon zetten, bang dat mijn vrouw er achter zou komen, of dat er persoonlijke informatie zou doorlekken. Maar ik was zo geil, en het leek me spannend om eens een kijkje te nemen.

Dus ik de app zo anoniem mogelijk geinstalleerd, en een vaag profiel aangemaakt. Dat ik op doorreis was, onervaren ben, en zin had in wat spannends. Ik had 'versa' aangevinkt, hoewel ik nauwelijks neukervaring heb. Wel eens vrouwen anaal geneukt, maar nog nooit een man. Zelf twee keer geprobeerd te nemen, maar ben heel strak en het werd toen niets.

Afijn, zo'n half uur later scrolde ik door de profielen in mijn buurt. Eentje was wel heel dichtbij; een oudere man, ook versa, voor het laatst gezien 15 minuten geleden. Hij had twee foto's, één van zijn ontbloot bovenlijf, en hem op een zeilboot, maar dat was van zo'n afstand genomen dat je vrijwel niets van hemzelf zag.

Ik besloot hem een knipoog te sturen, terwijl ik verder scrolde. De volgende profielen waren zo'n kilometer verderop, nog steeds loopafstand, maar spraken me niet aan. Ofwel te jong, te vage interesses of teveel tattoo's en piercings. Ik zocht gewoon iemand als mijzelf, een hetero man die af en toe geilt met andere mannen.

In de profielen verderop zaten wel wat leuke, maar daar kon ik moeilijk heen, of ze moesten naar mijn hotel komen. Terwijl ik zo wat aan het rondneuzen was kwam er een berichtje binnen. Het was die oudere man die het dichtst bij was. Hij bedankte voor de knipoog en vroeg hoe het met mij ging.

Ik antwoorde dat het goed ging, en vroeg hoe het hem was. Hij zei dat hij een lange dag achter de rug had en net even gedouched had. Ik had er al gelijk een beeld bij hoe hij met een handdoek om zijn middel met mij aan het texten was. Hij vroeg waar ik was.

Ik wilde niet gelijk zeggen waar ik precies was, dus zei dat ik in een hotel zat. Gezien de afstand konden dat er maar twee zijn. Hij berichtte terug dat hij ook in een hotel zat en noemde de naam. Dus ik wist dat hij in hetzelfde hotel zat. Mijn hart begon gelijk sneller te kloppen.

Zo ging het wat heen en weer. Wat ik precies zocht. Ik wist het eigenlijk niet echt. Ik zei dat ik niet veel ervaring had maar samen even rukken of pijpen leek me geil. Hij had duidelijk meer ervaring, maar we konden wat hem betreft zoveel of zo weinig doen als ik wilde.

Uiteindelijk kwam dan de vraag of ik bij hem langs wilde komen. Hij zat in kamer 518. Mijn hart klopte inmiddels in mijn keel. Zou ik het durven? Wat als er geen klik is? Of hij meer wilde dan ik? Aan de andere kant, wat is het ergste dat er zou kunnen gebeuren. En ook wat lullig om nee te zeggen nadat we zo'n kwartier hadden zitten chatten.

Dus ik zei dat ik wel kennis wilde maken. Toen ik het berichtje stuurde kreeg ik het al benauwd. "Mooi", zei hij, kom over 10 minuten bij mijn kamer, hij zou de deur op een kier zetten met een bordje 'niet storen'. Maar ik mocht alleen komen als de gang leeg was, want er zat nog een collega van hem op die verdieping.

Tien minuten, genoeg tijd om even snel te douchen. Zo goed en kwaad als het ging spoelde ik mijn anus en haalde even mijn 'reisdildo' er doorheen. Dit is de koker van mijn tandenborstel, die ik wel eens gebruik om mezelf te bevredigen. Niet te groot met rond uiteinde doet prima dienst, al breekt hij wel eens in tweeën. 

Helemaal schoon en opgefrist doe ik snel wat gemakkelijke kleren aan. Zonder onderbroek stap ik gelijk in mijn jeans, wat me extra geil maakt, pak een schoon T-shirt, slippers, nog wat aftershave en op naar kamer 518.

Het is raar zo door dat hotel te zwerven, maar niemand die naar je omkijkt. Ik zat zelf op de tweede verdieping in een standaard kamer, maar wist al van de lift dat op de vijfde verdieping de meer luxe appartementen zaten.

Op de 5e verdieping aangekomen hoefde ik me niet druk te maken over mensen op de gang. Er was helemaal niemand. Ik volgde de bordjes naar kamer 518 die helemaal aan het eind van de gang zat. De deur stond inderdaad op een kiertje, met een 'Do Not Disturb' deurhanger. Dit moest 'm zijn.

Ik kijk nog even snel om me heen, en doe dan zo stil mogelijk de deur verder open en stap vlug naar binnen. Daarna doe ik de deur geruisloos dicht. Ik voel me net een inbreker. Daarna loop ik door het halletje de slaapkamer in. De man staat in het midden van de kamer lacht vriendelijk en steekt zijn hand uit.

"Nice to meet you, Pete", en gaf me een hand. Die naam had ik natuurlijk verzonnen. Hij gaf zijn naam die ik alweer ben vergeten, maar was mogelijk ook verzonnen. Het was een Amerikaan, ik schat zo in de zestig, kalend, redelijk slank, en glad geschoren. Hij was netjes gekleed met een pantalon en gestreken overhemd.

Ik was best nerveus en dat zag hij kennelijk ook. Hij vroeg of ik een 'Jack D' wilde, wijzend naar de fles whisky op tafel. Ik ben niet zo van de sterke drank, maar kon wel ontspanning wat gebruiken. Hij schonk twee volle glazen in. Ik neem een slokje, en voelde mijn keel branden.

Hij leek heel ontspannen en vertelde wat over zijn dag, terwijl ik nog een slok nam. Ik voelde het gelijk naar mijn kop gaan. Er hing een geile spanning in de lucht, maar geen van de tweeën die de eerste stap zette. Hij had al van te voren gezegd dat het van mij afhing of er iets zou gebeuren, dus ik voelde dat ik iets moest doen.

Hij keek me van boven naar beneden aan. Mijn harde pik was duidelijk te zien onder de jeans. Ik nam het glas whisky en leegde het in één teug. Toen stapte ik op hem af en zoende hem op de lippen. Hij leek wat verrast door de plotselinge beweging, maar zoende gelijk terug, en al snel stonden we uitgebreid te tongen.

Daarna ging het snel. Handen gingen overal, over mijn schouders, rug, naar mijn kont toe. Ik had mijn hand op zijn borstkas, en ontknoopte zijn overhemd. We kusten vurig met ons hoofd een kwartslag gedraaid waardoor het tongen heel diep ging. We kreunde allebei wat het extra geil maakte.

Ik maakte zijn overhemd los, en streelde over zijn borstkas. Hij was behaard, maar niet overdreven, met twee harde tepels. Ik wist al van zijn profiel dat die gevoelig waren, dus begon er aan te zuigen. Ik beet er zachtjes in waar hij duidelijk geil van werd. Hij hijgde diep, en deed ondertussen mijn jeans naar beneden.

Ik trok snel mijn T-shirt en sokken uit, en stond helemaal naakt tegenover hem. Mijn pik was keihard, druipend in voorvocht. Hij pakte me beet en gooide me zowat op het grote bed. Daar keek ik hoe hij zich verder uitkleedde. Eerst zijn overhemd uit, toen langzaam zijn broek naar beneden.

Hij had een nauwsluitende witte boxershort aan, waar duidelijk een harde paal in lag. Ik rukte een beetje naar hem kijkend, terwijl hij zijn sokken uitdeed en horloge af. Hij kwam dichterbij het bed staan en gaf aan dat ik naar hem toe moest komen. Ik boog voorover met mijn gezicht tegenover zijn goedgevulde onderbroek.

Hij gaf aan dat ik hem naar beneden moest doen, en zijn pik stuiterde zowat in mijn gezicht. Hij deed zijn hand op mijn achterhoofd en duwde me naar zijn lul toe. Ik begon hem te pijpen. Veel pijpervaring heb ik niet, maar hij leek het te waarderen.

Zijn pik was besneden met een grote eikel en een stalen ring aan het eind. Zijn ballen waren kaal, maar rondom was hij kort geschoren. Hij was niet heel lang maar vrij dik met diepe aderen. Ik probeerde hem zover mogelijk in mijn keel te nemen waardoor ik bijna moest kokhalzen.

Hij had ondertussen zijn handen van mijn hoofd af, en stond zijn tepels te masseren met zijn ogen dicht, terwijl ik hem doorpijpte. Ik likte langs zijn paal naar zijn ballen, waar ik even aan zoog, en toen terug naar zijn eikel. Hij trok aan zijn tepels die nu recht vooruit stonden.

Zo ging het even door, tot hij zijn ogen weer open deed. Hij haalde zijn pik uit mijn mond, en draaide me om, zodat ik op mijn buik op het bed kwam te liggen. Hij nam plaats achter me, pakte mijn heupen vast en trok me omhoog. Ik lag nu zo'n beetje op mij knieën met mijn hoofd omlaag en kont omhoog.

Hij deed mijn billen uit elkaar en duwde zijn gezicht ertussen. Daarna voelde ik zijn tong over mijn kontgaatje. Ik was nog nooit gerimd, maar had het altijd al eens willen proberen. Het was supergeil zo uitgelikt te worden. Hij ging steeds dieper met zijn tong mijn gaatje in, en ik voelde het steeds natter worden.

Het soppige geluid maakte me ook geil, en ik liet me helemaal gaan. Kreunend lag ik daar met die oude man achter me die mij diep rimde. Mijn pik stak al die tijd recht naar voren. Het voorvocht droop op het beed naar beneden. Ik was blij dat hij er niet aan trok, anders was ik spontaan klaar gekomen.

Na een rimsessie kwam er een vinger in, al snel gevolgd door een tweede vinger. Hoewel ik heel strak ben, ging het vrij makkelijk omdat ik heel nat was van het rimmen. Soppend vingerde hij mij, en rekte me langzaam uit. Na een tijdje voelde ik mijn sterretje helemaal openstaan.

Daarna stond hij op en liep naar zijn koffer die op een bagagerek lag. Hij rommelde wat en kwam toen terug met een condoom. Zonder mij te vragen maakte hij het pakje open en rolde hij hem uit over zijn pik, die nog steeds keihard was. Hij trok me naar het eind van het bed en kwam achter me staan.

Hij trok mijn kont verder omhoog, deed mijn billen uit elkaar, en zette zijn eikel tegen mijn gaatje en drukte hem langzaam naar binnen. Oef, dat was even wat anders dan twee vingers. Ik kon hem bijna niet hebben, maar omdat ik zo nat was ging het net. Hij bleef maar druk uitoefenen en beetje bij beetje kwam hij dieper in me, tot ik uiteindelijk zijn cockring voelde.

Hij haalde hem er langzaam uit, om er dan weer helemaal diep in te gaan. En daarna weer, steeds iets sneller. Ik kreunde het uit, een mengeling van pijn en genot. Maar het ging steeds makkelijker. Hij neukte me nu in vol tempo terwijl mijn pik heen en weer bungelde.

Nadat ik een tijdje geneukt werd vanachter, wisselde we van positie. Ik lag nu op mijn rug met mijn gezicht naar hem. Hij had zijn armen onder mijn knieholtes en duwde die omhoog, zodat mijn knieën zo'n beetje naast mijn hoofd kwamen. Hij begon me verder te neuken.

In deze positie kwam hij zo mogelijk nog dieper. Ik hield het bijna niet meer. Terwijl ik zo geneukt werd kwam hij omlaag op me liggen en we begonnen klef te tongen. Het was zo geil om te tongen en tegelijkertijd geneukt te worden, met al het gekreun en gehijg. Ik liet me helemaal nemen door hem.

Hij bleef maar doorneuken, ik op hem, hij op mij, dan weer van achter, om vervolgens weer op me te liggen om diep te gaan. We tongde, kreunde, het was heel intens. Mijn pik bleef al die tijd onberoerd, wat maar goed was anders was ik klaargekomen en dan verdwijnt het snel bij mij.

We gingen van het bed naar de rand van het bed waar ik op z'n hondjes geneukt werd. Daarna naar een stoel die er stond, over het bureau, en uiteindelijk tegen de deur naar het balkon. Ik had mijn handen om de deurklink met mij kont naar achter, met hem achter me neukend. 

Zijn gekreun werd steeds dieper, en hij neukte me steeds harder, terwijl ik met moeite overeind bleef tegen de glazen deur aan. Hij zat er nu dicht tegenaan. Hij neukte me nog even heel hard, nam toen zijn pik uit mijn kont, rolde snel de condoom af, en kwam toen over mijn opengesperde kontgat.

Ik voelde hoe hij mijn kont volspoot, half over mijn billen. Wat een finale! Ik weet niet hoe lang hij me geneukt heeft, maar zag later dat ik daar twee uur op die kamer ben geweest. Al die tijd was ik nog niet klaargekomen wat voor mij een record is.

Hij nam me mee naar de badkamer, waar we onder de douche gingen. Mijn pik stond nog steeds recht overeind. Hij kwam achter me staan en spoelde mijn billen schoon. Ik draaide mijn hoofd naar hem toe en we begonnen weer te tongen. Nu ging hij eindelijk naar mijn pik toe. Ik smeekte zowat om klaar te komen. Terwijl we diep tongde, trok hij me af.

Het duurde niet lang voordat ik schokkend klaar kwam. Ik zakte zowat door mijn knieën en bleef maar komen. Misschien wel het beste orgasme ooit. Ik voelde hoe hij alweer hard werd; zijn pik drukte tussen mijn billen. Maar bij mij gaat het na het klaarkomen snel, en alle geiligheid was verdwenen.

Snel ging ik onder de douche vandaan, droogde me af. Ik vond mijn kleren in de kamer, die ik snel aantrok. Hijzelf had een badlaken over zijn middel getrokken. Hij liep naar de deur en keek even of de kust veilig was. Ik zei hem even snel gedag en glipte door de deur, en snel naar de lift.

Op mijn kamer aangekomen ben ik uitgeput op bed gestort. Ik moet in slaap zijn gevallen, want midden in de nacht werd ik wakker, met alle kleren nog aan. Even dacht ik dat ik wakker werd uit een droom, maar toen ik naar de badkamer liep was duidelijk dat er echt iets gebeurd was, want ik had ontzettende pijn in mijn kont.

's Ochtends op tijd opgestaan voor mijn terugvlucht. Er was nog een berichtje van die man om me te bedanken. Daarna heb ik de app eraf gegooid. Dit was mijn eerste Grindr ervaring, maar niet de laatste. Daarover misschien een volgende keer.

3795 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.