Mijn eerste...

Geplaatst door: bibottom op 11-04-24

Al jaren fantaseer ik erover: seks met een man. Met een lekkere pik. Heimelijk hoopte ik dat het me een keer zou overkomen. Dat ik een wandeling maakte in het bos en tegen een neukend mannenstel aanliep die me dan uitnodigde om mee te doen. Of dat ik een Marktplaats-aankoop op ging halen bij iemand en dat er keiharde gay-porno op de tv speelde. Wat vanzelfsprekend zou leiden tot meer. Dit gebeurde natuurlijk nooit.

Toen 3 jaar geleden mijn relatie uit ging, besloot ik hier toch eens werk van te maken. Onder ander op Grindr. Ik downloadde de app en ging voorzichtig eens rondkijken. Eerst vond ik het doodeng. Durfde ik bijna niet te kijken naar al die verboden vruchten. Laat staan berichtjes sturen. Maar al snel veranderde dat en durfde ik steeds meer. Op een gegeven moment kreeg ik contact met iemand die me een massage aanbood. Hij beloofde me niet verder te gaan als ik dat niet wilde. Ik besloot op zijn aanbod in te gaan. Wat was het ergste wat er kon gebeuren? Precies: dat ik na een fijne massage naar huis zou gaan. Maar eigenlijk ik hoopte natuurlijk op meer…

Doodgespannen kwam ik aan bij hem. Eerst ben ik 3 keer langs zijn huis gelopen. Twijfelend. Zal ik het doen? Gaat het gebeuren? Ik maakte mezelf helemaal gek. Maar ik deed het: ik belde aan.

Een vriendelijke man opende de deur en nodigde me uit binnen te komen. Hij stelde zichzelf voor als Peter. Hij nam me direct mee naar de zolder, die hij ingericht had als intieme massagekamer. Massagetafel in het midden en een romantisch schemerlicht. “Kleed je maar uit”, gaf hij aan. Ik deed wat hij van me verwachtte, legde mijn kleding op de stoel en ging op mijn buik op de massagetafel liggen. “Ontspan je maar”, fluisterde Peter, terwijl hij warme olie op mijn rug verspreidde. Terwijl hij mijn rug masseerde, merkte ik dat ik ontspande. Na ongeveer een kwartier zakten zijn handen naar beneden en begonnen mijn billen te masseren. Ik kreunde een beetje als goedkeuring. Eerst mijn ronde kadetten, maar steeds meer richting mijn bilspleet. En mijn sterretje. Ik genoot en dat liet ik hem weten door zwaarder te ademen. “Mag ik iets verder gaan?” vroeg hij me. “Graag”, kreunde ik terug. Dat hoefde ik geen twee keer te zeggen. Zijn vinger floepte mijn kutje binnen. Eerst het topje, maar al snel ook het tweede kootje. En meer. Vanzelfsprekend had ik dit ook weleens met mezelf gedaan, maar dat was toch anders. Fuck, wat was dit geil. Zijn vinger ging steeds verder, tot hij mijn prostaat bereikte. Die begon Peter echt zo te bewerken, dat ik het niet meer hield. Ik begon heftig te ademen. Mijn lichaam tintelde van genot. Tjeesus, wat was dit lekker, wat was dit geil. Peter merkte het en het spoorde hem aan door te gaan. “Wil je meer? ” “Ja, ja, ja”, riep ik uit. Het fluisteren was voorbij. Snel trok Peter zijn kleren uit en kwam achter me staan.

Hij trok me naar zich toe, zodat hij bij mijn sterretje kon. Ik voelde zijn harde pik tussen mijn billen komen. Hij zette een beetje druk. Ik dacht: “nu gaat het gebeuren, eindelijk, eindelijk ga ik voelen wat ik al zolang zo graag wil. Eindelijk ga ik voelen hoe het is om een pik in me te hebben”. En zo gebeurde. De pik van Peter gleed bij me naar binnen. Eigenlijk makkelijker dan ik had verwacht. En pijnloos. Hij drukte door en al snel zat hij helemaal in me. Ik genoot. Langzaam begon hij me te neuken. Eerst langzaam, maar al snel werd het tempo opgevoerd. Steeds harder en harder, ging het. En ik vond het steeds lekkerder. Ik voelde mezelf trillen van genot.

Peter trok zich terug uit me. “Draai je eens om?”, vroeg hij me. Ik deed wat hij vroeg en ik ging met mijn kont net over de rand van de massagetafel hangen. Zodra ik in positie lag, drukte Peter zijn pik weer bij me naar binnen. Tegelijk begon hij me af trekken. Ik voelde al meteen dat ik dit niet lang zou gaan duren. Hij begon me weer te neuken, wat het proces nog wat versnelde. Van diep, heel diep, voelde ik mijn orgasme dichterbij komen. Heel anders dan wat ik ooit eerder voelde. Ik merkte dat Peter ook zwaarder begon te ademen. En te kreunen. En daar was hij, een orgasme zoals ik nooit eerder gevoeld had. Ik spoot mezelf helemaal onder. Maar ook de muur achter me. Mijn god, wat kwam deze van diep. Tegelijk kwam ook Peter klaar. Ook hij spoot over me heen. Minder ver dan ik, maar wel dikke witte klodders. Ik genoot. Van het tintelende gevoel dat mijn hele lichaam over had genomen, maar ook van Peter die waanzinnig klaar kwam. Met onze geile blikken bleven we elkaar nog even aankijken. Tegelijk voelde ik met mijn handen al het sperma op mijn buik en borst. Peter keek me aan. “Wat een lekker sletje ben jij”. Ik glimlachte. Nooit gedacht dat ik het zo geil zou vinden als iemand dat tegen me zou zeggen.

3788 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 32)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.