Een lange weg naar acceptatie

De laatste tijd ben ik bijna dagelijks bezig met porno en met mijzelf. Ik heb daarnaast ook het gevoel dat ik me bewust, maar ook onderbewust realiseer en heb leren accepteren dat ik alleen gelukkig kan zijn als oudere dominante mannen me gebruiken alsof ik een goedkoop voorwerp ben. 
Deze verlangens heb ik vorige week in een geile bui gedeeld met een man met wie ik al even contact heb ook kik. Tot mijn verbazing reageerde hij erg geïnteresseerd. Toen ik zijn bericht las schoot er een vlag van opwinding en paniek door mijn lijf. Omg!
Ik voel een lichte paniek opkomen. Tot een paar jaar terug was ik ervan overtuigd dat ik 100% hetero ben. Maar hoewel de werkelijkheid me overvalt, windt het me ook enorm op. Opnieuw lees ik de reactie van Tom:

"Heerlijk hoe je het omschrijft. Het spreekt mij ook zeker aan om jou aan te bieden aan mannen die jou kont mogen gebruiken voor hun lusten. en dat je mijn slet/eigendom bent. Dat ik foto's van je moet maken voor een extra profiel op homo.nl"

Dit moet de bevestiging zijn die me eindelijk verlost van de twijfels van de afgelopen jaren. Twijfels waardoor ik jaren helemaal in de knoop zat en ongelukkig was. Dat ik eigenlijk gewoon wist wat ik wou, maar uit angst en onzekerheid niet kon toegeven. Een gigantische last. Zou het nu voorbij zijn? Ik voel een warm gevoel van rust en gelukzaligheid. Zonder rem gaat het haast vanzelf. Ik zit mezelf af te rukken bij de gedachte aan Tom. Ook al heb ik nog nooit seks gehad met mannen, ik weet het nu bijna zeker. Mijn werkelijke levensdoel is om mannen te dienen voor hun seksuele lusten. Niet voor niets hebben meerdere mannen me verteld hoe graag ze mijn kontje willen na het zien van foto's en videos van mijn lichaam. En bovendien, ik geniet er zelf ook enorm van om mijn kontje gevuld te voelen. Wat ik nodig heb is een meester die me eerst helpt om over mijn angst heen te stappen, zodat hij me daarna kan breken en volledig kan vormen naar hoe ik hoor te zijn. Zonder schaamte en volledig ondergeschikt en gewillig mezelf overleveren, met als doel om mijn meester te dienen. Geen eigen wil meer hebben, als een gehersenspoelde nulbrein.
Een meester die me alles kan leren en ervoor zorgt dat ik op mijn plek wordt gezet en accepteer wie, of beter gezegd: WAT ik ben. Want een ordinaire vieze slet telt eigenlijk niet als een persoon, maar als een object. Een publiek gebruiksobject, op aarde gezet om te voorzien in alle perverse lusten van zoveel mogelijk mannen.

Hoewel ik me aangetrokken voel tot Tom, is het contact u een beetje vastgelopen. Ik denk dat we wel op dezelfde lijn zitten met wat we willen, maar dat Tom, net als ikzelf, nog te voorzichtig en terughoudend is. Het is ook lastig in deze fase, omdat ik nu nog kan terugtrekken uit angst of onzekerheid. Maar als meester zal hij het initiatief moeten nemen. Hij weet nu dat ik dit wil en dat dit betekent dat hij groen licht heeft. De laatste keer dat ik hem probeerde op te geilen was hij helaas niet online. Een dag of 2 later zei hij als reactie dat hij nieuwsgierig was naar mijn openstaande kontje. Ik voel me licht teleurgesteld. Hoewel ik het contact prettig vind en me veilig voel, mis ik de assertiviteit en dominante rol bij Tom. Ik besluit om een plan bedenken om hem uit te dagen, zodat we in de juiste rolverdeling komen. Ik bewerk een foto van mezelf met de tekst: ik wil uw eigendom zijn meester. 
Dan film ik mezelf naakt kruipend op de vloer richting het bed, draai mijn gezicht naar de camera. "Ik ben een gebruiksobject en bied me aan om uw eigendom te worden, meester.

Dit was mijn eerste verhaal.
Ik hoop snel het vervolg te kunnen delen.

2007 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.