De bekende

Geplaatst door: jodeboer op 15-04-24

Een bekende die ik via een forum had leren kennen zat met een probleempje. Door zijn handicap kon ie niet meer veel zelf en had toch nog wat klusjes liggen in huis. Dus hem aangeboden dat ik wel een keer een dag langs wou komen en hem helpen. Konden we mekaar ook eens in het echt ontmoeten en niet alleen via het forum.

Dus op een dag richting hoge noorden gereisd en belde al vroeg op de morgen bij hem aan. De voorstelronde verliep niet slecht, hij was rond de 75, slecht ter been en ik ben rond de 60 en redelijk mobiel.

Dus na de  kennismakingsbabbel en de koffie eens zijn lijstje doorgenomen. Dat viel wel mee volgens mij en zou wel binnen een dag moeten lukken. Een tafel die gemonteerd moet worden en wat tegels in de tuin goed leggen zodat de scootmobiel er makkelijk over kan en wat grond gelijk maken en de tulpenbollen in de grond.

Met de tafel begonnen en dan naar buiten, dat was ook snel geregeld, alleen drijfnat door onverwachte regenbui.

Dus allebei drijfnat naar binnen waar Erik tegen mij zei, jij kunt wel ff douchen, ik moet wachten tot morgen dan komt de thuishulp weer langs wan tik mag niet alleen in de douche ivm uitglijgevaar. Ik bood hem aan om wel op te letten en waar nodig een handje te helpen zodat hij ook lekker warm kon douchen.

Hem richting douche geholpen en op een krukje gezet. Wil je mijn rug wassen vroeg Erik en daarna vroeg ie of ik ook zijn benen wou inzepen en afspoelen. Dus op mijn knieen zat ik voor hem om zijn benen in te zepen en keek stiekem naar zijn pik. Maar ik wist niet of ik wel of niet zou toehappen, had dit tenslotte nog nooit gedaan. 
Opeens voelde ik een hand op mijn hoofd die mee richting zijn kruis duwde en een strenge stem zei: Neem mijn pik in je mond en zuig me lekker leeg sletje. Met trillende stem zei ik dat ik dat nog nooit had gedaan, maar daar had Erik geen boodschap aan en duwde mijn hoofd in zijn kruis. Gretig nam ik toen zijn pik in mijn mond, hier had ik al zo lang van gedroomd. Zachtjes begon ik hem te zuigen en te likken, hopend dat ik het goed deed. Volgens mij wel, zijn pik groeide behoorlijk in mijn mond en Erik kreunde zachtjes: goed zo sletje, ga door zo. 
Na een paar minuten stond ie op en trok mij ook overeind en zei: op naar de volgende ronde en liep richting slaapkamer. Enigszins aarzelend volgde ik hem, ik had hier al zo lang van gedroomd maar anderzijds was ik bang dat ik als onervaren niet wist wat te doen. Wat sta je nou te treuzelen slet, schiet eens op zei erik met een strenge stem. Hij nam me bij mijn hand en trok me de slaapkamer in in en duwde me op bed.
 
Hij kwam tegen me aan liggen en sloeg een arm om me heen en begon me te zoenen. Automatisch opende ik mijn mond en zijn tong gleed naar binnen. Ik voelde zijn vingers in mijn tepels knijpen en die werden meteen stijf. Daarna gleden zijn handen naar beneden en ik voelde zijn hand in mijn billen knijpen en zijn andere hand masseerde min ballen en mijn pik, die al snel stijf werd. Aangemoedigd door zijn gestreel liet ik mijn hand ook over zijn buik naar beneden glijden en pakte zijn pik die nog nog stijf overeind stond. Na een vrijpartij van een 10 minuten duwde Erik mij zachtjes naar beneden en ik begreep dat ie weer gepijpt wilde worden. Terwijl ik hem pijpte voelde ik zijn vingers bij mijn kutje, dat ie langzaam begon te vingeren. Eerst voelde ik één vinger en al snel de tweede in mijn kutje. Gelukkig had ie ruim glijmiddel op mijn kutje gespoten zodat ie makkelijk nar binnen kon.
Kom zei die, ga eens op je knieën zitten sletje dan gaan we aan het echte werk beginnen. Gehoorzaam zette ik me op mijn knieen voelde dat ie nog meer glijmiddel op mijn kutje spoot. Ik voelde zijn eikel tegen mijn kutje en langzaam duwde hij die naar binnen.
Ontspannen sletje ontspannen hoorde ik hem zeggen. Ik deed mijn best om het pijn te vergeten en mij te ontspannen. Opeens voelde ik dat ie naar binnen gleed, ff pijn maar daarna lekker.
Eventjes hield Erik in, maar toen begon ie mij hard en diep te neuken en ik had nog nooit zo genoten. Binnen 5 minuten spoot ie zijn zaad in mijn kutje en bleef uitgeput in me zitten tot ie verslapte en uit mijn kutje gleed.
Zo sletje, heb je genoten. Dat kon ik niet ontkennen en zei ook eerlijk dat ik vandaag voor de eerste keer was geneukt en er heerlijk van had genoten. Nou zei Erik, dan ga maar eens liggen dan laat ik je nog meer genieten. Hij nam mijn pik in de mond, die meteen recht stond en hij pijpte me tot ik klaar kwam in zijn mond.
Nu weer douchen en dan zien we wel sletje zei Erik lachend.

Nou hopelijk komt die droom een keer uit.

1721 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.