Eerste ervaring

Geplaatst door: shooter op 17-04-24

Ik ben Frank, hetero, gehuwd maar sinds kort op zoek naar seks met mannen. Via een gaysite in contact gekomen met een homo van 50 jaar en afgesproken in zijn kapsalon.

Bij aankomst in het kapsalon bleek hij geen klanten op zijn agenda te hebben gezet zodat hij alle tijd had voor mij. Al heel snel begaven we ons naar een achterkamer en binnen de kortste keren ging mijn broek en slipje naar beneden en zat mijn nog slappe pik in zijn mond. Hij likte en pijpte me heerlijk maar bovendien verdwenen er twee vingers in mijn kont en kreeg ik een heerlijke prostaatmassage. Ik voelde het zaad borrelen in mijn ballen en niet veel later spoot ik mijn zaad met veel kracht in zijn mond. Ik dacht dat hij alles doorslikte maar nee hoor hij begon me te tongzoenen met mijn zaad en zo proefde ik voor het eerst mijn eigen sperma. Nu was het mijn beurt om op de knieën te gaan, ik deed zijn broek en slipje naar beneden en een prachtige fiere neukpaal hing voor mijn mond.

Ik likte zijn eikel en zoog zijn pik in mijn mond. Hij was veel groter geschapen dan ik en toen zijn eikel mijn keel bereikte moest ik even kokhalzen. Maar na enige tijd ging het veel beter en zoog ik zijn ganse pik mijn mond in. Toen hij plots mijn hoofd vastnam en me eerst langzaam en dan steeds sneller in mijn mond begon te neuken gaf ik me helemaal aan hem over, zijn volle kale ballen kletsten bij elke stoot tegen mijn kin. Na een tijd begon hij te kreunen, ik voelde zijn zaadpaal opzwellen en met volle kracht spoot hij zijn zaad diep in mijn keel. Zijn pik bleef nog even in mijn mond zodat ik alles moest doorslikken. Zo had ik mijn tweede lading sperma van de dag gekregen. We hebben afgesproken dat we dit nog eens gaan overdoen en dat hij me dan in mijn maagdelijke kontje gaat nemen.

2226 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.