Genomen worden op een algemeen toilet...

Geplaatst door: qriobreda op 17-04-24

Het was een mooie, warme zomerdag en ik slenterde door de stad. Ik had enkel een paar flip-flops, kort jeans shortje en een shirtje aangetrokken. Na een tijdje moest ik dringend plassen en begaf me naar een nabij gelegen openbaar toilet. Ik was er alleen, opende mijn shortje, duwde het wat omlaag, haalde ballen en pik eruit, liet die eruit hangen en begon te pissen.

Toen ik bijna klaar was kwam er een grote kerel vlak naast me staan, met een ruime blik op mijn lul. Hij had het nu toch al gezien dus maakte ik geen aanstalten om die te verbergen. Later ontdekte ik dat de man me al een tijdje had gevolgd. Hij keek een tijdje naar mijn piemel, dan naar mijn gezicht en zei:

"Mooi besneden lulletje, joh."

Ik keek hem glimlachend aan, draaide me wat meer naar hem toe, zodat hij er een nog beter zicht op kreeg en bedankte hem voor het compliment. Hij tikte op mijn pik, die meteen wat groter werd en zei dat hij mijn kale kruis ook kon waarderen. Voor ik daar op kon reageren duwde hij mijn shortje omlaag. Daar stond ik, in mijn blote kont, broekje op mijn enkels en met een vlug groeiende lul. Ik vond het best leuk en opwindend. Hij bekeek me een paar tellen, nam dan mijn penis beet die, na een paar kneepjes lekker hard werd.                                                                                                                                             
Hij knielde voor me neer en begon me heerlijk te pijpen, terwijl hij mijn billen kneedde. Zijn handen gleden langs mijn benen omlaag en, zonder weerstand, liet ik hem mijn broekje volledig uit trekken. Hij keek naar me op, zijn handen gleden weer omhoog en terwijl hij opstond trok hij mijn shirtje uit. Ik stond nu volledig naakt voor hem en was super geil. Hij begon mijn hele lijf te verwennen met zijn handen, tanden, lippen en tong. Het was heerlijk en ik was als was in zijn handen.                   

Hij stopte met me te verwennen, opende zijn broek en haalde er een ferme lul uit te voorschijn. Ik knielde voor hem neer, nam die heerlijke pik in mijn hand, likte die tot die zijn bedrijfs grote had en begon hem dan op mijn beurt te pijpen. Ik was lekker bezig toen hij me met mijn kin nam en me liet opstaan. Hij draaide me om, duwde me naar de muur, trapte mijn voeten uit elkaar en liet me voorover gebogen tegen de muur leunen. Mijn billen werden uit elkaar getrokken, mijn gaatje gelikt en gevingerd en ik kreunde van genot.

Nadat hij dat een tijdje had gedaan voelde ik plots zijn harde lul tegen mijn billen kletsen. Zijn stijve gleed langs mijn bilspleet omlaag tot zijn eikel tegen mijn gaatje duwde. Ik hapte naar adem toen zijn paal binnen drong. Langzaam, met kleine stootjes drong hij steeds dieper in me. Het was fantastisch om die harde lul steeds dieper in me te voelen. Bovendien was het vreselijk opwindend om in een openbaar toilet aan een kerel zijn staaf geregen te worden.

Hij zat nu volledig in me en begon me te neuken met lange, trage stoten en ik liet merken dat ik dat heel erg lekker vond. Hij was lekker in me bezig toen ik plots een, verontwaardigde stem hoorde vragen waar we mee bezig waren. Mijn berijder ging gewoon door en zei:

"Wetenschappelijk onderzoek. Wat dacht je man?"

De man bleef kijken en mompelde dingen die ik door het geram in mij niet kon verstaan.  Ik denk dat de man daarop het toilet verliet want ik hoorde niets meer. Ik moet bekennen dat ik het geweldig opwindend vond toen we ontdekt werden. Mijn neuker begon het tempo op te drijven, vond mijn op en neer wippende stijve en begon me af te rukken terwijl hij me bereed. Het was heerlijk.

Met steeds hardere stoten ging hij in me tekeer. Mijn kloppende lul begon te spuiten. Ik kreunde en rilde van genot. Dan, met een woeste grom en stoot leegde de man zijn ballen diep in me. Met mijn kont dicht tegen zijn kruis aan getrokken bleef hij zo enige ogenblikken staan, streelde mijn flanken en trok zich dan uit me terug.

Ik bleef nog enige tijd tegen de muur geleund staan en dan begon de kerel me te reinigen, wat ik ook zeer aangenaam vond. Hij hielp me dan ook om mijn kledij terug aan te trekken, terwijl hij zei dat hij er erg van genoten had. Op dat moment kwam de man van eerder weer binnen en vroeg of we klaar waren. Mijn berijder zei dat hij klaar was, maar ik wellicht nog niet.

"Als je wilt mag je ook wel hoor, hier heb je een condoom, maar je kan er ook wel zonder op". 

Ik was stomverbaasd. Ik was al klaargekomen en wilde protesteren maar de nieuweling deed z'n broek open en schoof het condoom om een stevig bebaarde lul van zeker 20 cm. 

"Oke dan... Daar gaan we dan".

En zonder moeite schoof hij zijn pik diep in mij en begon me gelijk stevig te nemen.

Mijn eerste berijder groette ons en wenste mij succes:

"Want hierbuiten staan er nog 2 te wachten, Ik deel alvast wat condooms uit. Sterkte knul...!"

3281 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.