Naakt moeten lopen op het naaktstrand

Ik had een afspraak gemaakt met een meester, ik moest om 22.00 uur in Hoek van Hollend staan bij het bord naakrstrand.

Het was een aardig stukje lopen om bij dat bord te komen maar uiteindelijk kwam ik daaraan, ik stond even naar dat bord te kijken en ineens hoorde ik een stem achter mij zeggen zeggen en nu uitkleden en niet omkijken help dacht ik, maar ik ging mij gewoon uitkleden en je mag je schoenen aan houden. Even later stond ik daar geheel naakt de meester zei en doe nu je handen op je rug en over elkaar, en even later voelde ik de stalen boeien om mijn polsen gaan met twee klikken was het gebeurd en stond ik daar gevangen. De meester zei draai je nu maar om en ik zag een oude kale man voor mij staan. Ik dacht nu ben ik dik de lul hij zei nu ga ik je aanlijnen, ik dach nu krijg ik een halsband om mijn nek maar nee hij haalde een klijn bandje uit zijn zak met een oog er aan hij pakte mijn ballenzak beet en deed hem om mijn ballenzak en vervolgend trok hij hem stevig aan.

Vervolgens haalde hij uit zijn andere zak een lang koord met een soort haak eraan en deze haakte hij aan het oogje van het riempje bij de ballenzak en trok er even stevig aan zo zei hij dat is klaar. Toen haalde de meester nog een mondknevel uit zijn zak, Ik dacht nu ben ik echt de lul de knevel bestond uit een rubberen kluif met twee riempjes er aan, hij deed de kluif in mijn mond en trok hem stevig aan, en hij haalde ook nog een stevig spakbletje uit zijn zak. De meester zei en nu zij wij klaar en vervolgens gaf hij een ruk aan mijn ballenzak  en zei nu gaan wij lopen , hij trok behoorlijk aan de lijn  richting de zee  en toen langs het strand lopen  ik had echt wel door dat ik helemaal niets meer in te brengen had, na een stuk lopen  zag ik dat daar verderop iemand aan het vissen was  de meester zei even kijken, ik voelde mij knap voor jokker staan. De meeste  stopte even en zei tegen de visser lukt het een beetje de visser antwoorde  ja hoor het gaat prima hij zei zo een slaaf  aan het uitlaten de meester antwoorde ja hij heeft straf verdient de visser zei mag ik hem een paar tikken   geven op zijn ballen de meester zei dat mag, ik dacht er anders over. De visser zettr zijn hengel vast en liep naar mij toe en ik kreeg een maar flinke tikken op mijn strakstaande ballen en ik kermde  ik kom alleen maar mmmm zeggen, de visser zei hij vind het geloof ik leuk en gaf nog een tik op mijn ballen  Ik wilde het nu uitgillen maar kon niet meer dan mmm zeggen  de meester had het door,  en zei wij gaan weer verder ik was blij dat de meester dat zei. De meester trok aan mijn ballen zak en na het groeten gingen wij verder.

En wij liepen weer verder, toe wij uit het zicht van de visser waren pakte de meester ineens mijn ballen zak beet hij begon mijn ballen te kneden en de meester zei zo slaaf nu ben jij helemaal van mij, ik schrok een beetje hij kneedde  en zij lippen gingen langzaam over mijn eikel die rechtovereind stond   hij ging met zijn mond flink  op en neer, ineens hield hij er mee op. En nu gaan wij rustig  weer naar het begin punt lopen, maar onderweg  kreeg ik nog aardig wat klappen op mijn blote billen en de visser was al weg.  Bij het bord naaktstrand aangekomen verloste de meester mij van de mondknevel en handboeien en ballenlijn en nu mag jij zo 5 minuten blijven staan en mag jij ook weg en misschien tot de volgende keer groetjes 

2925 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.