Gloryhole Avonturen..

Geplaatst door: jongzkgloryhole op 20-04-24

Eenmaal een gloryhole ontdekt en ik blijf er over fantaseren…


Zelf ben ik straight, niet veel ervaring met mannen maar af en toe wel zin om een geile pik te zuigen en een geile warme lading zaad in mn gezicht..
Zo kwam ik een profiel tegen op Romeo met een foto van een gloryhole.. Hartstikke geil werd ik er gelijk van.. toevallig stond er ook bij ‘my fantasy is getting sucked through GH’.

Zo stuurde ik hem een bericht en een half uur later was ik dan onderweg op de scooter.. Aangekomen bij een flatje bijna in het midden van centrum Rotterdam.. 
Eenmaal boven aangekomen was de deur al op een kiertje en de lichten waren uit.. Liep zo door naar binnen en ik zag daar een doek hangen half in de keuken met een kaars gebrand op een tafeltje ernaast..

Ik ging op mijn knieën en daar zag ik dan een grote bulge in z’n boxer.. Mijn handen grepen naar zijn bulge.. Ik begon met strelen en uiteindelijk ruiken en duwde zo m’n gezicht in zijn geile bulge..
Langzaam begonnen ik met likken en hij trok langzaam zijn boxer naar beneden.. daar sprong zijn geile pik eruit met een paar goeie en grootte ballen.. mijn hand pakte zijn ballen en ik begon zo met zuigen aan z’n eikel.. Langzaam en nat.. 

Strelend bij zijn ballen en zuigend aan zijn geile pik.. Ik hoor hem steeds zwaarder kreunen..
En toen hoorde ik “i need to cum”…
Zo spoot hij zijn week lading in mijn gezicht..
En hoe geil is dat?!
Ik spuit mijn lading over zijn pik heen en sta weer op sluit de deur..  de lift komt en daar sta ik dan.. met een dikke lading zaad in m’n gezicht in de lift..

Heb je toevallig een gloryhole thuis? En wil je gezogen worden? Stuur me een bericht hehe

2146 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.