Mijn eerste date

Geplaatst door: bitop070 op 20-04-24

Na kennis te hebben gemaakt hier op de chat vorig jaar klikte het zo goed dat we al snel contact kregen via de app. Op de app ging het er steeds leuker en vrijer aan toe. Ik was zelf niet ervaren qua daten maar bij deze man voelde ik mij wel vertrouwd. We spraken elkaar heel regelmatig op de app de gesprekken gingen over van alles en nog wat. Soms merkte ik wel dat we elkaar hier en daar wel aan het uitdagen waren. Op een warme zomer avond ik zat alleen thuis en mijn telefoon ging af. Een berichtje. Al snel waren we weer uitgebreid aan het kletsen. Uit het niets kwam eigenlijk ter sprake dat we misschien eens ets moesten gaan drinken. Dus al snel was de afspraak gemaakt. Ik werd daar uitgenodigd. Nadat ik een lekker flesje rose had gehaald bij de supermarkt in de auto die kant op. De deur ging open en de gene met wie ik al langer contact had deed de deur open. Na binnenkomst was het even wat spannend beide toch wel nerveus. Drankje ingeschonken en lekker op de bank gaan zitten samen. We bleven kletsen over alles.  Ik merkte dat we steeds meer aanrakingen deden en steeds meer op ons gemak waren. 


Na een slokje en nog een proost was alle vervelende spanning weg en trok ik hem naar mij toe. Voor ik het wist zaten we intens maar heerlijk te zoenen met elkaar. Handen gingen overal langs en heen, en dan zijn kleding stukken soms wat lastig dus al snel gingen die stuk voor stuk uit. Steeds intenser zoenen met elkaar. Toen we beide nog alleen in onze boxer zaten pakte hij de glazen en vroeg me te volgen. We liepen de trap op boven draaide hij zich om en stonden we in de hal te zoenen. Ik vroeg waar zijn slaapkamer was en hij opende de deur. Al zoenend liepen we naar binnen glazen werden opzij gezet en we lieten ons op bed zakken. Al snel gingen de boxers ook uit en lagen we naakt te vrijen en te strelen. Lekker onze lichamen tegen elkaar aan en in elkaar verstrengeld. Ik speelde plagend met zijn sterretje en zijn hand ging langzaam langs mijn pik en ballen. Hijgen werd kreunen zoenen werd nog heftiger. Al snel
Lagen we in allerlei standjes en wilde hij hard en diep genomen worden. Dit heeft heel lang geduurd en was heerlijk opwindend. Sinds kort weer contact dus er komt soieso weer een date dat weet ik wel.

Je bent een topper en tot snel kanjer 

2993 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.