Stalknecht 6: Tinus

Geplaatst door: ries79 op 21-04-24

Ik lag in diepe slaap, maar voelde iets aan m'n lijf. Het hield aan, en de duisternis begon weg te trekken, waardoor ik langzaam wakker begon te worden. Het vreemde gevoel was lekker - toen ineens een pijnlijke steek, heel kort, maar genoeg om me de ogen deels te doen openen. Ik kreunde. Ik begreep eerlijk gezegd al wat er aan de hand was.
Ik voelde meer dan dat ik zag dat Hannes me aan het neuken was. Ik had het niet eens gevoeld dat hij begonnen was, zo diep lag ik in slaap! Ik kreunde toen Hannes opnieuw diep in me stootte.

"Heb ik je wakker gemaakt, lekkere knul? Dat spijt me, maar ik kon het niet laten. Je zag er zo lekker uit vanochtend."

Ik keek door spleetoogjes naar de wekker: die gaf 5:30 aan. Holy shit. Hannes was er vroeg bij.
De forse man had zijn handen om m'n schouders en stootte in een vast ritme, dat me constant deed kreunen. Hij had me niet echt ingevet voordat hij erin ging, dat verklaarde de pijnlijke steek, maar ik vermoedde dat hij me wel had gerimd, want het deed half zo'n pijn niet als het had kunnen doen. Of mijn kut was zo gewend geraakt aan zijn forse lul.

In ieder geval ploegde Hannes goed door, want het hele bed leek wel te schudden. Door m'n gekreun heen hoorde ik Hannes ook harder en harder grommen - ik was bijna bang dat de rest het kon horen, maar besefte toen dat ze dit waarschijnlijk wel gewend waren. Het duurde niet lang voordat ik voelde hoe mijn kut gevuld werd met Hannes' warme zaad. Hij kwam bovenop me liggen, hijgend en loops kirrend.

Hij kuste me, zo goed en zo kwaad als dat ging.
"Lieverd, blijf maar lekker liggen. Je hebt vandaag een dagje vrij, dat heb je wel verdiend. Je mag lekker douchen hier, ik leg ook iets voor je klaar om aan te trekken, en verder kijk je maar wat je doet. Maar.... vanmiddag heb ik iets leuks voor ons tweëen gepland. Hou de late middag, vroege avond voor me vrij, OK?"

Ik knikte, nog een beetje groggy van het vroege ontwaken en de vroege neukbeurt, maar wist nog te glimlachen voor ik opnieuw wegzakte in een comateuze toestand. Ik hoorde vaag de geluiden van Hannes die rondliep, lades opentrok en uiteindelijk het lopende water van de douche. En toen was ik weg, opgeslokt door de duisternis. De slaap had me opnieuw te pakken gekregen.

Toen ik voor de tweede keer wakker werd die dag scheen de zon volop door de ramen naar binnen. Ineens zag de kamer er heel anders uit, zo met het zonlicht. Ik rekte me uit in bed en genoot nog even van het gevoel ervan. Ik stond langzaam op en genoot van de warmte van de zon op mijn naakte lijf, maar voelde toen hoe mijn kutje nogal geirriteerd was. Ik besloot maar eerst te gaan douchen, maar voordat ik naar binnen ging viel mijn oog op een briefje op een soort onderbroek die op het kastje lag:

'Deze is voor jou. Trek hem aan vandaag. Je mag hem houden...beschouw het als een aandenken aan mij. Weet dat de aanblik van jou in deze slip me ontzettend geil zal maken. Zelfs het idee hieraan zal me de hele dag geil houden. Fijne dag, Joris. Liefs, H.'

Eronder lag een grijze, strakke jockstrap. Zo op het oog leek ie me net te klein... maar toch zou ik hem aan proberen. Eerst maar eens douchen en m'n kutje verzorgen.
Ik stapte de douche in en zette de kraan aan. Toen die op temperatuur was stapte ik onder de straal en genoot van de zalige warmte. Alleen al van het water en de warmte ontspande ik, maar ik stapte er toch even onderuit en zeepte me in met een lekker geurende douchegel. Ik gaf m'n schrale kutje wat extra aandacht en bedacht me dat ik later even kond rondspeuren naar wat vaseline.
Ik moest bijna kreunen toen ik met m'n vinger langs m'n gaatje ging, zo gevoelig was t inmiddels. Ik stapte terug onder de straal en waste me helemaal goed schoon. Toen ik de douche uit kwam voelde ik me een ander mens. Niet veel later vond ik inderdaad een pot vaseline - en kwam tijdens het zoeken de nodige vreemde zaken tegen - en smeerde m'n gaatje lekker in. Het voelde ietwat raar aan, maar het zou in ieder geval helpen.
Toen ik de jockstrap aantrok voelde ie inderdaad wat strak aan, maar zat toch prima. Ik twijfelde toch een beetje of ie het wel zou houden als m'n pik zou gaan steigeren, maar dat zouden we dan wel weer zien.
Ik vouwde het bed terug, zodat het kon luchten en besloot de rest maar te laten zoals het was. Ik was heel nieuwsgierig naar wat hier allemaal zoal stond, maar had geen zin om er nu mee bezig te zijn.

Ik liep Hannes' kamer uit, sloot de deur achter me en liep naar mijn eigen kamer. Het voelde warm aan hier boven en ik trok een korte katoenen broek aan met een mouwloos topje. De broek was knalroze, het topje wit. Niet mijn gebruikelijke keus, maar het voldeed. Mijn maag rammelde, dus werd het tijd om naar beneden te gaan, op zoek naar wat te eten.

Ik liep de trap af en het viel me op dat het stil was in huis. Tenminste...niet helemaal stil. Ik hoorde nog wel wat geluiden. Maar normaliter is het 's ochtends altijd een drukte van jewelste: voetstappen, krakend hout, stemmen, gepraat... nu voelde het bijna zen.
Zelfs de keuken was verlaten...dacht ik. Opeens dook Tinus op vanuit het halletje naar achter.
"Ik dacht al dat ik iets hoorde! Goeiemorgen Joris. Hannes zei al dat je uitsliep. Hoe voel je je?"

"Ehh...wel okay." Ik had nooit echt veel met Tinus gepraat. Het voelde...vreemd. Ongemakkelijk. En toch ook weer niet. "Ik heb eigenlijk ontzettende honger."

Tinus zag me zoeken naar de juiste dingen. "Doe geen moeite, knul. Ik maak wel even wat voor je...hmmm ... wat dacht je van een lekker gebakken eitje? Met spek?"
Ik knikte. Ik ging op zoek naar een bord en dergelijke. Tegelijkertijd zette ik het koffieapparaat aan.
"Zeg eens, Tinus...wij hebben nog niet echt gebabbeld. Maar wat vind jij nou allemaal van...dit?" Ik hief mn handen in de lucht, hopende dat Tinus het begreep.

Hij keek me ondeugend aan. We namen hem teveel als vanzelfsprekend aan, maar deze man had Hannes in het begin na zijn scheiding meegemaakt. Hij wist meer dan wij allemaal. Had meer gezien. En had geen woord gezegd. Ik bekeek hem ineens met hele andere ogen.

"Hmm..als je Hannes en zijn harem bedoeld...tja...eerlijk gezegd geniet ik er van. Begrijp me niet verkeerd, jongen. Ik ben geen seks verslaafde. Hannes ook niet, trouwens. Maar ik ben een bottom, die min of meer samenwoont met een gezelschap mannen waar elke rechtgeaarde bottom een moord voor zou doen. Niet dat er elke nacht gesekst word, begrijp me goed. Maar de mógelijkheid is er. En da's meer dan waar deze 50+ homo op mag hopen. Hoe sta jij erin, knul? Jij bent hier tenslotte net - het kan best schokkend zijn, soms zelfs afstotend voor velen. Maar jij lijkt er aardig je weg in te vinden, zo te zien en horen."

"Te zien? Zit er iets op mn gezicht ofzo?"

Tinus lachte luid, terwijl het eitje begon te knetteren in de pan.
"Haha, nee hoor, maar je gloeit. Echt zo'n 'ik heb net seks gehad en ervan genoten' gloed. En eerlijk....vannacht hielden jij en Hannes ons bijna wakker."

Ik deed mn mond al open, maar Tinus was me voor.
"Verontschuldig je vooral niet. Ik heb er van genoten, ondanks dat ik er niet bij was. Het was ook fijn om Hannes weer eens te horen genieten."

De koffie was inmiddels klaar, en ik nam een slok. De hitte brandde door mijn strot.
"Jij en Hannes kennen elkaar het langste van ons. Hoe was hij, in het begin? Ook ... zó? Zo...geil?"

Tinus wachtte, haalde het eitje uit de pan en legde het op een bord. Hij pakte wat sneetjes brood en zette die op tafel, ten teken dat ik kon beginnen. Hij pakte zout en peper.
"Wil je er nog wat bij? Tomaatje, uitje, ofzo?"

Ik schudde mijn hoofd en begon te eten, wachtende op Tinus' antwoord.

Hij ging tegenover me zitten en genoot zichtbaar van hoe ik at.
"Toen ik Hannes leerde kennen, was hij een enigszins gebroken man. De plotselinge scheiding heeft er wel ingehakt. En dan het overzicht houden op huis en bedrijf... het was hem teveel geworden. Dat maakte ie ook duidelijk tijdens ons eerste gesprek. Hij had mijn CV gelezen en was onder de indruk. Natuurlijk, voor mij was dit wel een paar stappen terug qua werk, maar ik was al een paar jaar bezig om minder te gaan werken, en meer te genieten. Ik heb jaren in de horeca gewerkt, vervolgens uitsluitend bij hotels... de lange uren gingen me opbreken. Toen ik tegen de 40 was werkte ik part time in restaurants hier en daar...ik heb echt overal gewerkt in heel Nederland. En toen kwam dit op mijn pad.
Ik heb ook een partner gehad, waarmee ik twintig jaar lief en leed heb gedeeld. In de laatste jaren van ons samenzijn merkte ik al wel dat hij zich verder terugtrok, afstandelijker werd. Op een gegeven moment vertelde ie dat ie met andere mannen had geneukt. Het verbaasde me toen niet eens meer - mijn onregelmatige uren hadden ook niet bijgedragen aan een stabiele relatie. Wat me wel stak was dat ie me niet aantrekkelijk meer vond. Dat zei ie cru, zo van, nou, doe er maar wat mee. Dat deed pijn. Ik heb daarna ook rondgeneukt. Elke geile top die me wilde hebben kon me krijgen. Ik was dood van binnen, voor een lange tijd. Het kon me niet schelen.
Totdat ik Hannes tegen het lijf liep. Mán, wat een geile vent. En hij wist het ook. Van zichzelf, bedoel ik - nadat zijn vrouw weg was gegaan had hij ook ge-experimenteerd, net als ik, lekker rondneuken om je draai te vinden. Hem had het goed gedaan. Die eerste dag.... fuck, Joris, ik herinner het me als de dag van gisteren."

Ik had mijn ei inmiddels op en haalde nog een tweede bak koffie. Het was verfrissend om zo, aan de keukentafel, met Tinus te zitten en zijn verhaal aan te horen. Het was eigenlijk het eerste normale goede gesprek dat ik in heel die week had gehad. Ik zette een bak koffie voor hem neer, en pakte m'n eigen. Hij knikte, en we nep-proostten met onze kopjes.

"Ik kwam aan in de ochtend. Ik had een eigen auto en Hannes had me de locatie gestuurd via telefoon. Het duurde even voordat ik het had gevonden, maar Hannes stond al klaar op het erf. In z'n oranje overall, met laarzen aan, petje op en de stuurse blik die we inmiddels allemaal kennen. Stoerdoenerij ten top. Hetero-machismo werk. Heerlijk. Hij begroette me, schudde me de hand en ging me voor naar binnen. Dat gaf me een goede blik op zijn achterwerk, dat zoals je zelf ook al weet, behoorlijk is.
Net als wij nu zaten we aan de keukentafel. Het begon als elk normaal sollicitatie gesprek: praatje over jezelf, hemzelf, het werk en wat ik zoal gedaan had enzovoorts, enzovoorts. We merkte allebei dat we veel raakvlakken hadden, zeker toen ik erover begon dat ik homo was en wat vastigheid zocht. Hannes' ogen begonnen te glimmen.
Nadat beklonken was dat ik hier zou komen werken, ging hij me voor naar de wasruimte.
Godver, jongen, daar heeft ie me vol op m'n bek gepakt voordat ik goed en wel wist wat me overkwam. Toch had ik het moeten zien aankomen, er hing sinds onze ontmoeting een spanning in de lucht.
Nu ja, voordat ik het wist waren onze kleren uit en lag ik voorovergebogen op de wasmachine en werd ik door Hannes keihard in m'n reet geneukt. Oh, jongen... ik ben serieus nog nooit zó lekker geneukt als toen. Het komt denk ik omdat we qua leeftijd niet zo ver uit elkaar liggen, en onze levens ook overeenkomsten hebben. En misschien ook gewoon omdat ik al die tijd op zoek ben geweest naar een dominante top die mij wel even zou laten voelen wie de baas is. Hahaha!"

Ik proestte bijna m'n koffie uit. Het was heerlijk hoe vrij Tinus over Hannes en zijn ervaring met hem praatte. Ik lachte met hem mee.

"Ja, zie je, jij kent het ook inmiddels. Zijn lul is gewoon .. magisch. En zijn lichaam...het is niet perfect ofzo, maar het heeft gewoon wat. Het voelt echter dan al die spierbundels die je op internet veel ziet. Hij heeft een dikke buik , nou ja, die heb ik ook. Hij is niet super gebouwd, maar hij is niet zwak - hij heeft echte werk kracht in dat lijf zitten. En hij neukt als een stier! Als je geneukt word, zet je dan maar schrap want na een keer is ie nog lang niet klaar. Hoe ie dat voor elkaar krijgt weet ik nog steeds niet, maar zijn record van spuiten staat volgens mij op 5x in een volledige neukbeurt."

Ik bloosde zonder er iets aan te kunnen doen. Ik had het niet bijgehouden, maar volgens mij had Hannes me vannacht toch echt wel 4x volgespoten. We zaten bijna aan zijn record. Tinus begon te lachen.
"Haha, jaaa, knul, ik zie dat jij weet waar ik op doel. Dat vinden bottoms als ik nu eenmaal niet te versmaden, om lekker doorgespoten te worden. En jij bent verplicht geweest om alleen hem in je te nemen - ik had geen andere keus. Die eerste week... ik heb geloof ik wel elke dag op z'n minst 2 tot 4 ladingen in me gekregen. Ik krijg het warm als ik eraan denk. Heb jij dat ook? Oh...sorry... ik mag je eigenlijk nog niet kapen voordat Hannes met je klaar is."

Mijn keel was droog geworden, ondanks de koffie. Ik maakte een schrapend geluid. "Ehh... het... ehh.. maakt niet uit. Vannacht was m'n examen, zei Hannes. Ik ben weer een vrij man."

Tinus zette grote ogen op. "Ooooh, jongen. Dat is nog niet eerder voorgekomen bij een echt neukslaafje van Hannes. Ik was destijds de enige, maar Hannes raakte een beetje op me uitgekeken. Hij houdt nu eenmaal van een slaaf die actiever is, en ik ben vrij passief in seks. Maar ook bij Ben was het snel klaar, maar dat komt omdat Ben een volle top is...die vond het maar niks om geneukt te worden! Marco... volgens mij had ie Marco de hele week én het weekend. Dat was een lastige klant, want hij kon er geen genoeg van krijgen hahaha! En Sven.... tja...Sven was ook een lastig slaafje om een heel andere reden. Dus... jij bent de eerste waar hij vrijwillig een vervroegd examen aan heeft gegeven, lieve knul. Zou je.... zou je het erg vinden als ik je zoen? Ik heb het al heel lang willen doen, al vanaf dat je binnen bent gekomen."

Ik was verbaasd, niet alleen omdat hij me wilde zoenen, maar ook om de openheid waarmee hij roddelde over de anderen en hun ervaring met Hannes.

"Ehh...goh... ik wil het best doen...maarre... laten we het niet hier doen? Misschien achterom?"

"Oho...jij wil spanning hihi. Wie weet ziet Ben het wel." Hij grinnikte. Ik begreep het niet, maar wilde er niet naar vragen. Dit voelde echt awkward...maar ook weer heel aandoenlijk, en het kon mij niet echt schelen met wie ik het nog ging doen. Ik wilde de 100% score halen!

We liepen naar buiten, waar het goed warm was. Achterom stond nog geen zon, dus hier was het nog uit te houden. De laatste keer dat ik hier stond was 's avonds, met Sven, en in het donker had ik niet goed opgelet. Nu zag ik dat hier achter het huis nóg een soort loods stond, wel kleiner. Mischien een oude garage of zoiets. Ik maakte de connectie.
"Zit Ben daarbinnen?"

Tinus knikte, terwijl ie z'n overhemd openknoopte. "Ja. Dat is Ben z'n kantoor. Hij werkt soms op een laptop in de keuken, maar over het algemeen is het veel te druk in huis. Daar heeft ie lekker veel privacy en rust om te werken. Al zou het me niet verbazen als ie daar ook z'n collectie BDSM gear bewaart."

BDSM gear? dit werd een steeds vreemder verhaal. Maar ik had geen tijd om na te denken, want Tinus pakte mijn armen en leidde ze naar zijn middel, onder z'n overhemd. Hij was inderdaad passief en wachtte op mij. Ik drukte voorzichtig mijn lippen op de zijne. Het was anders dan bij Hannes. Het was eigenlijk gek dat ik het vergeleek, maar bij Hannes zat er altijd een zekere kracht achter. Bij Tinus was dat niet zo - het voelde een beetje alsof ik een tomaat of iets dergelijks kuste. Vochtig, zacht en plooibaar.

"Hmmm, lekker jongen. Wat heb je zachte lippen. Je mag zo ver gaan als je wilt bij mij. Ik heb geen remmingen. Ik ben een gewillig type."

Mijn handen hadden zijn lichaam verkend. Het was minder stevig dan Hannes' lijf, maar vergelijkbaar in vorm. Tinus was minder behaard als Hannes, er zat een klein beetje op z'n borstkas, maar voor de rest was hij vrij glad.
Ik pakte Tinus' gezicht met beide handen en begon hem te tongen. Ondanks zijn slappe lippen zoende ie wel lekker. Onder het tongen kreunde ie als een malle. Het was dat ie tegen de muur leunde want anders was die onderuit gegaan!
Ik brak het af en hapte naar adem. We keken elkaar aan, allebei hijgend van de heerlijke kus. Ik gaf aan dat Tinus z'n overhemd uit moest doen. Terwijl hij dat deed knoopte ik zijn broek los. Toen dat eenmaal gebeurd was zag ik dat hij geen onderbroek droeg. Een half-slappe lul hing nu uit zijn broek.

"Sorry, lieverd. De mijne is niet zo'n snelle groeier. Hij word vanzelf hard als je me neukt in m'n kontje. Ik spuit ook vrij snel...maar kan wel meer dan één keer spuiten."

Dit...was zo anders dan met Hannes. Bij hem wist ik altijd waar ik aan toe was...met Tinus was ik degene die de route bepaalde. Degene die de koers uitstippelde richting climax. Dat was...een nieuwe ervaring. Maar wel leuk en spannend.

"Draai je maar om dan, Tinus. Eens kijken hoe die kont van je eruit ziet."
Dat deed hij en liet terstond z'n broek helemaal zakken. Tinus had een grote, enigszins platte kont. Hij boog wat voorover en steunde met zijn handen tegen de muur.
"Ik ben helemaal van jou, lieve knul. Alles om jouw zaad in mij te voelen. Neem me, alsjeblieft!"

Zijn gesmeek en het feit dat hij mij zag als een meerdere deed wel wat met me. Ik voelde m'n lul tegen Hannes' jockstrap duwen. Ik trok mijn shorts uit en ging tegen Tinus aan staan, met m'n lul in jockstrap tegen zijn lange spleet.

"Ooooh jaaaa, dat voelt goed, meneer. Meer, geef me meer!"

Ik likte m'n lippen en deed het nog een keer. En nog eens. Tinus jankte van genot en ik zag dat zijn pik inmiddels inderdaad stijf was geworden. Hij genoot echt van zijn onderdanigheid. En eerlijk gezegd: ik ook!
Om hem helemaal gek te maken stapte ik ietsje terug en trok de voorkant van de jockstrap naar beneden om mijn lul vrij te maken die inmiddels ook vrij hard was geworden. Ik hoorde Tinus kreunen...verdomme zeg, die vent was echt botergeil en hongerig naar een lul. Ik stapte naar voren en herhaalde het trucje van daarnet, maar dan met m'n blote lul. Tinus kreunde nog harder van genot.
"Oooooooh, jaaa, alsjeblieft, jaaaa" weerklonk het tegen de muur. Eventjes was ik bang dat er iemand zou komen kijken...maar eigenlijk boeide dat me niet eens. Laat ze maar komen kijken. Laat ze maar zien hoe goed ik deze slaaf kon neuken. Die gedachte was bijna als een soort koude douche, maar ik schudde het van me af. Eerst neuken, dan nadenken.

Ik haalde m'n lul weg en zakte door m'n knieën. Tinus' kut rook naar vanalles, en niet alles even fris - maar ik begon toch te likken. Rimmen deed iets met me, en nog veel meer met Tinus. Ik heb nog nooit iemand zo horen kreunen als hem - het was bijna dierlijk, als een loopse hond. Opeens hoorde ik een hard gekreun, en toen ik opkeek zag ik dat Tinus al was klaargekomen.

"Oooooo, Joris, lieve jongen wat kan jij lekker rimmen. Je hebt me met je tong al doen spuiten! Maak m'n kutje maar lekker goed nat voor je heerlijke pik, ik spuit graag nog meer voor mijn lieve jonge meester!"

"Godver, Tinus. Jij weet wel hoe je me geil moet maken, zeg." Ik ging verder met likken en hoorde Tinus weer verder kreunen, maar dit keer viel het spuiten mee. Nu hij gewend was aan mijn tong tegen z'n gaatje had het minder effect, blijkbaar. Ik stopte en pakte m'n lul. Die was echt vét hard en dik vandaag. Ik spuugde op m'n hand en wreef m'n pik in, om hem wat natter te maken. Vervolgens ging ik tegen Tinus kutje aanstaan ermee...het duurde welgeteld twee tellen en ik zat er al in. Tinus' kutje was net een slappe spons - het liet alles makkelijk binnen. De rest van z'n kut was net zo - mijn pik gleed er door als een mes door boter en Tinus kreunde als een gek. Zijn lijf trilde meerdere malen, en ik wist dat ie elke keer klaarkwam. Toen ik mijn pik helemaal naar binnen had gekregen gilde Tinus zowat, en spoot een forse lading. De straat onder hem en de muur werden goed donker van het vocht.

"Oh mijn GOD Joris.... oh mijn hemel wat heerlijk! Gebruik me als de slet die ik ben!"

En dat deed ik. Ik stootte hard en diep, wat tot gevolg had dat Tinus kreunde en kreunde en kreunde - en nog meer sperma eruit perste dan ik ooit had gezien. Het verbaasde me dat de muur en de grond nog niet wit zag!
Ik bleef stoten, en Tinus bleef kreunen en klaarkomen. Het duurde lang voordat ik eindelijk zelf ook grommend klaarkwam in de diepe, slappe kut van de oudere man. Hij gilde van genot en wist het laatste beetje sperma wat ie nog had eruit te persen op de grond. Toen ik uit hem gleed, keek ie om. Ik zag aan zijn ogen dat ie gehuild had. Hij wenkte me dichterbij, maar bleef in dezelfde houding staan, waardoor ik door m'n knieën moest om bij zijn gezicht te komen.
"Dank U wel, meester. Dank U voor dit geschenk. U heeft me zo blij gemaakt vandaag. Kus me alstublieft."

Dat deed ik, al vond ik het nog steeds raar. Tinus hijgde nog uit terwijl ik rechtop ging staan. Met m'n lul nog vrij stijf zag ik ineens Ben staan bij de deur van zijn hok. Ik zag hem naar me kijken, naar m'n lul en elke beweging volgen die ik maakte. Ik trok mijn shorts omhoog en hij wenkte me. Ik liep naar hem toe.

"Dat was een mooi staaltje neukwerk, joh. Al dat gekreun en gedoe hield me wel van m'n werk, haha! Trouwens...geile lul heb je. Lekkere kont ook."

"Goh. Dank je, Ben. Denk ik."

"Oh, dat zijn zeker complimenten. En een belofte dat ik er nog es mee ga spelen. Eerlijk gezegd kost het niet veel moeite om Tinus te kunnen neuken....maar ik merkte wel aan je dat dit de eerste keer was dat je meester moest zijn? Klopt dat?"

Ik herinnerde me Tinus' opmerking over bdsm en bondage en dat dat Ben's fetish was. "Ja...ja dat klopt wel, denk ik. Dit was inderdaad een nieuwe ervaring voor me. Ik hoorde dat jij daar wel meer van weet?"

Ben keek me aan met een onduidelijke blik. "Hmmm...zo zou je het kunnen zeggen. Mocht het dominant zijn je bevallen, kom dan maar es bij me langs. Ik kan je nog wel iets leren. En als je eventueel ook submissive wil zijn, kan dat ook. Maar laat me nu nog even met rust, als dat kan...ik heb nog werk te doen."

Ik maakte aanstalten om weg te lopen, toen Ben nog iets zei: "Maak je maar geen zorgen om Tinus. Die krabbelt zo weer op. Als ik jou was zou ik hem effe helpen in huis, dat vind die leuk. In ieder geval tot Hannes terug is."

Ik knikte naar hem. Ben was een vreemde man...zeer dominant en bazig. Ietwat zakelijk. Maar niet onaardig. Een intrigerend persoon, waar ik zeker nog wat meer mee te maken zou gaan krijgen. Hij liep terug zijn werkruimte in en ik draaide me om, om terug het huis in te gaan. Tinus had zich inmiddels aangekleed en wenkte me. Ik wees met een vinger naar binnen, en hij ging me voor.
Eenmaal binnen in het halletje hield Tinus me staande, gaf me twee dikke zoenen en zei toen: "Lieverd, dank je wel. Ik heb er écht van genoten. Je neukt heel lekker...mocht je ooit om een kutje verlegen zijn, je hoeft maar te kikken en ik zal voor je klaar staan."

"Dank je, en... graag gedaan, denk ik? Ik... moet er denk ik even aan wennen nog dat ik zo in trek ben. Ik...heb effe een momentje voor mezelf nodig."

"Natuurlijk jongen. Ik wil niks opdringen, maar misschien is even een ommetje maken een goed idee? Frisse lucht doet iedereen goed. En even weg zijn van de boerderij is al helemaal geen slecht idee. Je bent hier al even, en hebt weinig anders gezien dan de boerderij en naakte mannenlijven!" Tinus lachte erbij, maar ik kon alleen maar grimassen. Het werd me echt even te benauwd hierbinnen.

Ik liep weg, door de kamer en de voordeur naar buiten...langs de stal, waar Sven hard bezig was. Hij had er blijkbaar zin in. Toen hij me zag, stopte hij even en zwaaide. Ik wilde doorlopen maar hij riep me.
"Hee! Joris! Is alles wel OK?"

Ik wilde knikken, maar toen was hij al bij me. Ik zuchtte. Ik wilde eigenlijk met niemand praten. Maar Sven zou het misschien begrijpen.
Sven pakte me bij m'n armen beet.
"Hee. Hey! Het gaat niet goed me je, he? Ik kan het zien aan je. Wat is er aan de hand?"

"Niks, ik... ach, ik weet het gewoon even niet meer! Alles gaat zó snel ineens en ik kan op de een of andere manier nog niet wennen aan... dit allemaal. Jij, Hannes, Tinus, Marco... Ben. IK..."
Ik hapte naar adem en vervloekte het feit dat er tranen uit m'n ogen biggelden. Maar Sven zei niets en omhelsde me.
"Rustig. Haal eerst even gewoon adem. Goed zo - in en uit, in en uit."

Het klinkt stom, maar het hielp echt.
"Focus op je ademhaling, en kies een punt uit waar je je blik op richt. Dat kan ik zijn, of een willekeurig zichtbaar plekje hier."

Ik koos Sven uit als focuspunt, en ademde in...om vervolgens langzaam weer uit te ademen. Ik merkte dat ik écht rustiger werd.
"Wauw. Van wie heb je dat geleerd?"

"Internet. Ik ken het gevoel heel goed, en een instructie video op Youtube heeft me heel erg geholpen toendertijd. Ben je inmiddels al wat gekalmeerd?"
Ik knikte van ja.
"Goed. Vertel ome Sven dan eens wat er aan de hand is?"

We liepen samen de stal in, maar bleven bij de ingang staan. Het was bloedheet hierbinnen, en uit de ingang kwam nog een beetje frisse lucht.
Ik stak van wal en vertelde Sven wat er allemaal gebeurd was de afgelopen uren, en hoe slecht ik er inmiddels mee om kon gaan.

"Wauw. Klinkt een beetje als een luxe probleem, maar ook dat je een probleem hebt met het stellen van grenzen. Je weet van jezelf wel wat je wel en niet wilt, maar tegelijkertijd ben je nu die grenzen ook aan het opzoeken...en heb je moeite met het feit dat je, wat je eens dacht niet te willen, nu uiteindelijk heerlijk blijkt te vinden? Is dat het een beetje?"

Ik knikte opnieuw, en veegde het vocht weg van m'n wangen. Het huilen was opgehouden, maar er knaagde nog steeds iets aan me waardoor ik niet volledig tot rust kwam.
"Het gaat allemaal gewoon zo snel. En het ís heerlijk, maar is het ook eigenlijk nog wel wat ik wil, of ga ik mee met de stroom? Sven, ik ben bang dat ik mezelf kwijtraak!"

Sven was zichtbaar aan het nadenken. Het was ergens grappig dat Sven optrad als een soort psychiater. Ik moet zeggen, hij was er goed in, en hij leek me ook wel serieus te nemen. En als iemand van 21 zat hij het dichts bij mij om begrip voor me te kunnen tonen.

"Ik wil je niet vertellen wat je moet doen, Joris. Maar in dit geval kan het misschien geen kwaad om die ervaringen op te slokken en erin mee te gaan. Je weet dat ik ook heb geworsteld toen ik hier kwam. Maar je ziet aan mij dat ik er ook uit ben gekomen. Soms.... soms moeten we ook veranderen als mens. Soms zijn we na bepaalde ervaringen ook niet meer wie we voorheen waren. Ik denk.... ik denk dat dat nu bij jou het geval is. Maar - mocht je tijdens de ervaring denken - dit is niet wat ik wil, dit gaat me te ver - dan moet je dat meteen zeggen. Seks en zo moet vooral leuk en lekker blijven, en niet een opdracht of ongemak. Onthou dat, sprinkhaan."

Hij gaf me een knipoog, en ik moest lachen. Ik KON weer lachen. Ik wilde net weggaan toen hij me nog iets vroeg.
"Zo, nu dat uit de weg is: wat ben jij een fokking geilponem zeg. Ligt gewoon met Hannes in bed te kreunen en alles. Ik werd er wakker van...en was even bezorgd... maar toen zorgde Ben er wel voor dat ik weer in slaap viel, hehe."

Nu was het mijn beurt. "Hoor wie het zegt. Jullie zijn echt voor elkaar gemaakt, he?"

Sven knikte. "Het lijkt er wel op, ja. Grappig hoe twee mensen uit totaal verschillende werelden bij elkaar geluk kunnen vinden, vind je ook niet?"

Die opmerking zette me aan het denken. Ik moest terug naar Tinus. Ik had hem niet goed behandeld, ondanks dat hij het lekker vond. Ik moest een paar dingen rechtzetten.
"Sven. Dank je wel. Je hebt m'n hoofd weer in de goeie richting geduwd. Spreek je later!"

Hij zei me gedag, maar ik huppelde alweer terug naar het huis. Ik wist inmiddels veel beter wat ik wilde, maar ook wie ik wilde zijn of worden. En stap 1 was iets duidelijk maken aan Tinus, maar Ben zou ook een rol gaan spelen hierin.

word vervolgd

2040 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.