Lekker bezoek

Geplaatst door: snoepjevanweek op 24-04-24

Bekijk het hoe je wil een vervolg of niet. Vorige keer hadden Johan en Joost sex. We zijn terug in de flat maar andere situatie! Er is een bezoeker Jacob hoe die uit ziet vertel heus wel. Johan kent hem van zijn taak straf in het klooster van de Broeders van de Liefde. Klopt Jacob was de eerste volwassene waar Johan intiem mee was. Toen Jacob binnen kwam tranen nee vreugde tranen. Voor hij Joost kon voorstellen gebeurde nodige in het gangetje naar de huiskamer en meer. Joost had al de bobbel in Jacob zijn broek gezien. Die was klaar voor actie welk heus wel zou gebeuren.


Johan droogde zijn tranen voelde ook dat hij opgewonden werd. Jacob liet zijn hand los en voelde hoe hard Johan was. Joost was nog niet voorgesteld greep Jacob zijn andere hand legde op zijn harde pik. Drie kreunen klonken door de gang. Zou Jacob om schrijven denk vijftiger orange-achtige wilde baard en kalend zeker slank. Ze wilden eigenlijk naar huiskamer werd bad kamer. Alle drie waren ze bezweet en opgewonden. Vier handen gingen over Jacob zijn naakte lichaam. Na het in zepen gebeurde er meer denk aan tongen en tepels likken. Jacob was echte Broeder van de Liefde wist wat lekker was. Dat merkte het duo zeker.

Laten wij alvast de slaapkamer in gaan. Door het stoom zagen we weinig maar hoorde wel genoeg. De muren van badkamer zullen geplakt hebben later even schoon maken. Na ons kwam trio weer schoon de slaapkamer in. Ieder nam een positie in spontaan denk het. Joost zat voor Jacob en Johan achter hem. Condoom om glijmiddel op juiste plekken. Joost pijpte de monnik mogelijk af leiding ? Johan kwam met ferme stoot in Jacob. Het deed pijn maar Joost gepijpt hielp. Jacob vergat de pijn een jonge pik in hem was lang geleden. Laten wij even douche nemen raken bezweet zelf. Heb meeste van text niet veranderd vond goed genoeg. Weet is mogelijk niet ieder smaak oke. Ik doe mijn best al wordt anders over gedacht.

2823 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.