Toetjes nabij het Naaktstrand

Geplaatst door: wilbi46 op 24-04-24

Sorry dat ik het zeggen moet, ben eigenlijk altijd Geil en Zin. Jammer genoeg ook op verkeerde of ongelegen momenten. Niet dat ik het erg vind om ergens in me Nakie ergens in de natuur betrapt te worden, Bekeken worden en ook vaak genoeg gelukkig door gelijkgestemde die dit dan best wel Geil en mooi vinden mij daar te betrappen in me Nakie en zeker als het bij een Naaktstrand is en ook zij Naakt zijn, zoals zo vaak, van de gelegenheid gebruik willen maken, met het probleem waar zij mee zitten, en dat was me nog niet opgevallen aan wat je dan niet kan verbergen als je ook Naakt bent. Zijn ook Geil en willen hun zak zo snel mogelijk legen en ik niet erg vind te kunnen helpen, dan komt de Geile Zaaddump Slet in mij los en eindig dan met 1 of meerdere Pikken vaak te Pijpen, maar ook regelmatig mijn andere gaatje gebruikt wordt.

Gevuld met pikken en veel zaad. Vind dat heerlijk om te doen, die Pik (ken) In je te voelen, Anaal en ook Oraal liefst Bare, meestal na wat voorspel, want mijn Kutje is best strak en als het dan wat soepeler wordt, niet alleen een natte Tong of 1, 2, 3 ... vingers en wat smering, dan eindelijk een harde, stijve Pik  tussen je billen voelen zoeken, een Eikel tegen je gaatje voelen drukken, zich naar binnen dringt.

Mmmmmm even wennen in begin, maar 1 x binnen, druk ik me kont tegen hem aan, en knijp ik in zijn Pik, zo van ik laat je niet gaan, Neuk me, wil je hele lading Zaad in me voelen spuiten en als je daar mee gedaan bent  draai ik me om en neemt jou Pik in me mond en zuig die laatste druppel er uit en lik je Eikel, Pik en je Ballen schoon

3461 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.