Ontdekking, Verleiding, in de beginne..................

Geplaatst door: wilbi46 op 26-04-24

Ik deed toen al wat in Erectie Tabletten ed. Ben ook geen Homo of zo. Gewoon getrouwd met mevrouw, alleen de Sex was snel al verleden tijd, dus best wel Saai eigenlijk, al zeg ik het zelf, zeker als je nog steeds Geil bent en zin heb. en steeds jezelf zitten afrukken gaat ook vervelen. Tot ik op een keer een Klant had, en er zo over dit onderwerp te spraken kwam en dit ook zo tegen hem vertelde. Begon deze te grinniken en glimlachte is vriendelijk, of is het verleidelijk naar me? en zei toen "wacht maar. laat dat maar aan mij over, Ik ga je hier over wat je bent, op heel andere gedachten brengen. Vertrouw me, Ik ga geen rare of onplezierige dingen doen. Ontspan je, doe desnoods je ogen dicht, adem rustig door en geef je helemaal over aan mij ", liet mij even zo en raakte me voorzichtig aan, armen, schouder, nek, Borst, met tepels spelen, strelen, zachtjes in knijpen en zijn andere hand ging over mijn blote benen, langs binnen naar boven, waar ze bij elkaar komen, streelde mijn kruis en legde zijn hand er op "en kreunde MMmmm je vind het best wel lekker, ik voel je pik groeien in mijn hand"  "en Ik Kreunde ja heerlijk, is al lang geleden zo verwent te worden", Begon me bloes los te maken en dan ook mijn broekriem, knoop los rits naar beneden, deed van zelf mijn kont al wat omhoog en liet hem zo mijn korte broek af naar beneden, langs mijn blote benen glijden. "Ik vind je best wel lekker, om zo met je te spelen en te zien zo in je blote kont, op de achterbank van je auto".

Deed me bloes verder open en trok deze uit en begon aan me Tepels te likken en te zuigen. "MMmmmm heerlijk wat voelt dat lekker en Geil aan" Ik kon dit niet weerstaan en liet hem lekker zijn gang gaan. en terwijl hij met ze mond met me tepels speelde ging er een hand neer beneden, mij intiem betasten, ging lang uit op de achterbank liggen, zodat hij overal goed bij kon " wat lekker wat je nu allemaal met me doet en zo lekker Geil aan voelt, je maakt me helemaal gek van genot". Toen draaide hij zich om in 69 over me heen en begon aan me Eikel te likken en me ballen te kneden, Ik had zijn kruis boven mijn gezicht en begon wat of ik nog nooit met een Man gedaan heb en toch wel heel Geil en spannend vond en begon naar zijn Pik te happen, en die kwam al snel wat naar beneden en likte aan zijn Eikel en zoog die naar binnen. Ik had toen al de gewoonte, ook beneden goed te verzorgen en schoon te wezen, dus vond het niet erg en eigenlijk, heerlijk en Super geil dat hij met mijn kutje aan het spelen was, na mijn Pik was hij met zijn tong verder tussen mijn Benen aan gekomen bij me gaatje, driftig aan het likken en diep aan het Tongen en voelde toen ook vingers er in verdwijnen " OOoooja lekker is dat ga door, word hier helemaal gek van zo lekker" en ik zoog ook lekker aan zijn Pik en dat beviel mij ook wel, lekker een andere te Pijpen. Tot hij me ineens om draaide en met benen wijd op me Knieën met hem achter mij, me nog driftig super nat me kutje aan het Tongen/Rimmen was,

MMmmm voelde nu iets anders tussen mij billen schuiven, zijn Pik en een Eikel tegen mij gaatje drukken, De Geilheid hiervan overwon het van de angst of onwetendheid. Mijn Kutje is best strak vandaar, maar na al dat voorspel een stuk soepeler geworden en voelde na wat druk en gefriemel steeds verder me gaatje in verdwijnen en begon voorzichtig met zijn Pik in me Kutje te pompen, eerst een stukje en steeds dieper, tot ik zijn Ballen tegen de mijne voelde kletsen " MMMmmm heerlijk lekker strak kutje heb je"en bleef lekker in me kutje door pompen, "MMM MMM mmmm" Kreunde ik " Ooo ooo oooo jjaaa ja zalig zo je pik in mij te voelen pompen" En terwijl hij zo bezig was en verder voorover kwam, me pik pakte en daar lekker aan begon te rukken "MMm MMm Mmm je ben mijn Geile Zaad Slet, en ga zo je Kut met mijn Zaad vol spuiten" " OOo Ooo Ooo jjaj lekker ga door ik ga ook zo klaar en spuit ik het allemaal over je handen heen"  en ja reken maar dat ik even later, grote hoeveelheden zaad in me kutje van hem voelde spuiten, ontsnappen, tussen me billen voelde lopen naar beneden langs me benen. Daarna viel hij achterover op de bank, met zijn Pik nog omhoog. Kon het niet laten me daar over te ontfermen en deze in me mond te nemen, "wat doe je nu"- " vind heerlijk, je heb me helemaal Om en juist helemaal niet erg om Verslaafd aan te raken, een lekkere Geile Blote Zaad Pik in Kont die me Neukt en Vol Spuit met Zaad, en een lekkere Geile Blote Zaad Pik in me Mond, MMmm Jam Jam, er aan te zuigen,  tot de laatste druppel en schoon te likken, MMMmmm Als ook jou wens is, wil ik graag jou Geile Zaaddump Slet zijn, en ook voor vaker". Na deze inwijding, hebben we het nog vaak zo gedaan en maakt me eigenlijk niet meer uit met wie, als Hij of Zij maar een lekkere Pijp of Neuk pik met veel Zaad hebben, en nog steeds heerlijk om zo gebruikt te worden en zo iemand te kunnen verlossen van een overvolle zak Geil Warm Zaad. Hij blij, Ik blij, en nog steeds. Misschien ben ik Gek ?, ja op Sex. Een Slet die wel eens vergeet, dat je achter op de Bank van een auto, of waar dan ook, bijvoorbeeld in de Natuur, gezien en bekeken kan worden, maar dat zal me dan een WORST zijn en hoop dat ze niet jaloers zijn of worden, of mee willen doen of anders de beurt afwachten, om mij, deze verslaafde Zaad dump Slet te mogen gebruiken.

2957 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.