Jacob onderweg!

Geplaatst door: snoepjevanweek op 01-05-24

Even korte terug blik daarna nieuw verhaal. Broeder van de Liefde Jacob was bij Johan & Joost. Was er een reden hij het klooster verliet. Mogelijk miste de sex met Johan. Of gewoon benieuwt hoe met hem ging? We kwamen er achter dat meer verlangen naar sex was. Alvast Jacob had zijn habijt vervangen voor gewone kleren. Ja we zagen geen onderbroek had die aan. Na het bezoek aan het duo terug naar het klooster nee. Ging iemand anders bezoeken.Wie en wat hun band is ga ik vertellen.


Hidde is zijn naam nu geschiedenis leraar. Maar net als Jacob in het verleden een bouwvakker alleen Jacob werd een monnik. De voordeur van Hidde flat vliegt open. Hidde grijpt Jacob vast neemt hem mee naar binnen. Hidde denk aan professor type slank, sikje en strak gekampt zwart haar naar achter. Zo te zien is hij in zijn broek al op gewonden. Hidde had deur gesloten voelde hoe Jacob zijn rits van zijn gulp open doet.  Hidde streelt over Jacob zijn penis door de  broek.  Die was stijf mogelijk nog van het vorige bezoek haha. Betwijfel het Hidde lijkt mij meer Jacob zijn type ook onder de 40 alvast.  Het is warme dag laten we naar de slaapkamer gaan. Ze kleden elkaar uit zeker niet voor het eerst !

Het slaap kamer raam staat open. Hidde sluit het doet gordijn dicht. Hidde hebben we al ontdekt is een kreuner. Kreunen deed die al toen Jacob zijn penis vast hield.  Jacob sappelt aan Hidde penis kriebelt onder zijn ballen. Hij weet als Hidde in mijn kont komt gebeurd het. Hidde was stijf laatste ruk en actie. Jacob had hem een condoom gegeven weet Hidde pompt hem vol. Eigenlijk doet Hidde liever zonder condoom. Hidde heeft gespaard hij komt en komt. Jacob voelt onder zich het laken nat worden. Laten we maar weg gaan voor wij ook komen.

Het verhaal schreef op papier uit tijdens regen bui kon nog genoeg lezen. Ik vind ondeugends niet super geil.

2131 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.