Gouden regen op het naaktstrand

Geplaatst door: lelyslet op 02-05-24

Eindelijk mooi weer. Hele dag moeten wachten, maar eindelijk is de werkdag voorbij. Dus snel naar het naaktstrand. Waar ik altijd ga, is het Ellerstrand.


Het was rustig toen ik aan kwam. Er liep wel een naakte man. Toen ik dichterbij kwam, zag ik al dat ie met zijn pik aan het spelen was. Nog voor ik mij uit kon kleden, was hij al aan het praten tegen mij. Ik legde snel mijn handdoekje neer en heb me snel uitgekleed. 

Hij stond in een inhammetje van de bosrand. Snel liep ik erheen en ging direct op de knieën. Eindelijk weer eens een pik in mijn mond. Ik werkte mijn tong om de eikel heen en moest een paar keer stoppen, omdat ie anders al kwam, 
Na verloop van tijd pakte hij mijn hoofd en begon hij me in mijn mond te neuken. Hoi stak hem tot aan mijn strot naar binnen. Gelukkig geen grote pik, want deepthrought kan ik niet echt. 
Hij pakte zijn pik vast en begon zich klaar te rukken, terwijl ik met open mond en tong uit mijn mond wacht op zijn lading. Zijn zaad smaakte heerlijk. 

Wacht even, zei hij. Ik blijf dus gewillig op mijn knieën zitten met mijn mond open. Eerst een dun straaltje, naar al snel een flinke straal pis, wat mijn mond in gaat en over mijn lijf stroomt. Ik slik regelmatig pis weg, maar kan niet voorkomen dat ik zeiknat ben, letterlijk. 

Ik ook zijn laatste druppels weg. Dank je, zegt hij en hij loopt weer weg, mij op mijn knieën achter latend. Nu in ene zie ik een andere man, die alles heeft gade geslagen. Hij knikt goedkeurend en loopt verder. Wat een geile ervaring. 

Ik ben Lelyslet

3468 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.