Staphorst in de nacht

Geplaatst door: naakte-slaaf op 06-05-24

Ik zit al de hele avond op de chat, maar een echte afspraak maken lijkt niet meer te lukken, er staan ​​veel bekende profielen op de chat, allemaal drooggeile kerels met wie je geen date kunt maken, na rukken tijdens de chat haken ze ineens af en vertrekken. De laatste weken wachtte ik al vaker naakt in het donker ergens buiten op een parkeerplaats of een rustige plek, soms lijkt het contact heel oprecht en serieus, maar dan is er niemand. Ik ben vreselijk geil en klaar voor een lekkere lul om te pijpen, maar niet vanavond denk ik.


Net als ik wil stoppen, zie ik een veelbelovend profiel in de lijst met nieuwkomers, deze ken ik nog niet “geile slaaf nodig”. Een laatste poging dan, ik bied mezelf nog een keer aan met het simpele antwoord: "waar en wanneer?" Ik vraag met opzet niet om "statistieken", wat een vreselijk stomme intro is, alsof het me kan schelen, ik ben een slaaf, voorbestemd om mannen te pijpen, dat is alles, het dwingende van dominante mannen maakt me geil, het kan me niet schelen hoe oud ze zijn of hoe ze eruit zien, hoe veeleisender en dominanter ze zijn, hoe geiler ik word. In het profiel staat Zwolle als woonplaats vermeld, maar een klein eindje rijden is voor mij nooit een probleem. Vanavond ben ik vrij en dus beschikbaar.


Het duurt even, maar opeens zie ik dat ik een bericht heb, een reactie, “noem een ​​plaats, over een uur?” Een slechte start, als het niet uitmaakt waar je elkaar ontmoet, betekent dit meestal dat ze toch niet van plan zijn te komen. Dan volgt direct weer een bericht. “Bij Zwolle?” Het is niet zo ver rijden en ik weet een paar plekken die geschikt zijn, het is een rustig agrarisch gebied waar 's nachts genoeg plekken zijn waar ik naakt kan wachten op mijn nieuwe klant. “Kruispunt Bovenweg, Berkenstouwe.” Ik antwoord, dit is een plek waar ik in de zomer al ben geweest, toen ik iemand pijpte in een maisveld, een zandpad langs de bosrand. Het duurt weer even, het is een plek die je moet opzoeken op google denk ik. Dan nog een bericht. "Oké, 23.00 uur, ik zal er zijn, je zit daar naakt op je knieën op me te wachten." Dit dwingende dominante commando maakt me supergeil, onderdanig en gewillig en ik zie dat ik gemakkelijk de 23 uur kan halen. “23 uur, naakt” antwoord ik, “ok” is het korte antwoord. Mijn hart bonst in mijn keel en mijn pik is stijf. Laten we hopen dat het geen nepdate is!


Als ik naar buiten stap en naar mijn auto loop merk ik dat het weer regent, het regent al weken, in de auto zet ik de verwarming aan en als ik op de snelweg zit met de auto op cruise control trek ik mijn kleren uit. In het dashboardkastje zit mijn halsband, een lange dunne hondenketting die ik om mijn nek doe, soms grijpen mannen me bij die ketting en dwingen me dan op mijn knieën, waar ik supergeil van word. Niet alle mannen begrijpen die ketting, maar ik ben op zoek naar de jongens die me begrijpen en me meteen naar hun hand zetten door me aan de ketting te houden.


Ik kom altijd iets eerder op de plaats van bestemming aan dan afgesproken, zodat ik tijd heb om me goed voor te bereiden. De wegen achter Staphorst zijn smal en donker en je moet weten hoe je moet rijden. Misschien heb ik een te moeilijke plek gekozen? Het regent nog steeds wat het er niet makkelijker op maakt, vaak denken mannen ook dat ik niet kom vanwege de regen, maar ik ben er altijd ongeacht het weer. Ik parkeer mijn auto op de verharde weg, het andere pad is een zandpad en met dit weer wordt het lastig rijden. Als het bijna tijd is dat ik naakt uit de auto stap, geeft de koude regen op mijn naakte lichaam altijd een schrikeffect, maar dat is snel voorbij, mijn lichaam is gewend aan kou.


In de verte zie ik koplampen aankomen dus haast ik me naar de kruising waar ik naakt klaar zou staan. De verharde weg gaat hier over in een onverhard pad en al snel sta ik tot aan mijn enkels in de modder en plassen regenwater. Midden op de kruising aarzel ik even om op mijn knieën te gaan, maar de koplampen komen dichterbij en ik wil klaarstaan ​​volgens de instructies, dus ondanks de dikke zwarte modder ga ik naakt op mijn knieën, klaar om als teef gebruikt te worden. Mijn knieën en onderbenen zakken diep weg in de modder en als ik op mijn enkels zit is mijn kont ook zwart, ik ben een naakt varken dat in de modder zit. De koplampen zwaaien naar links, het licht strijkt even over me heen, maar tot mijn teleurstelling rijdt hij door in plaats van het pad te nemen.


Ik sta op en zoek naar koplampen. Moet nog even wachten want het is een lastige plek om te vinden. In de verte nadert een andere auto, maar ook deze wijkt uit. Jammer, in een diepe plas spoel ik me zo goed mogelijk af. Naakt knielen in de modder was erg geil, een vernederende positie, het voelde erg onderdanig. Mijn fantasie gaat met me op de loop. Zo schoon mogelijk stap ik weer in en rijd naakt naar de verderop gelegen zwemvijver waar ik me helemaal kan afspoelen. In mijn spiegel zie ik nog een auto aankomen, maar het is al 23.30 dus ik rijd door. Bij de zwemplek loop ik over het zandstrand naar de donkere poel waar ik in meters diep water alle modder van me af kan spoelen. Jammer dat het weer een faker was, maar het was toch een geil ritje.


De volgende avond zit ik weer op de chat als rond tien uur hetzelfde profiel weer inlogt. Ik vraag me af of hij met me wil praten en inderdaad krijg ik na een paar minuten een bericht. "Ik kon het niet vinden, was er pas om 23.30 uur, zag je wegrijden." Dit lijkt te kloppen, want ik heb rond die tijd wel een auto gezien. Nog een bericht. "Kun je nu komen?" Ik betwijfel het, de kans dat ik twee keer voor niets moet rijden is natuurlijk groot. Toch voel ik op de een of andere manier dominantie, dat 'kun je NU' ook heel gebiedend klinkt en voel ik weer vlinders in mijn buik. "Waar?" een andere makkelijkere plek lijkt mij beter, een plek zonder modder, bijvoorbeeld een bekende parkeerplaats. "Dezelfde plaats, 23 uur." Ik vraag me af of het klopt, maar ik ben nog steeds supergeil. "Veel modder daar." Ik weet niet of hij uit de auto was. "Ja, mijn auto was modderig, ik wil dat je daar naakt bent." Ik ga ervoor, accepteer de kans om weer te rijden voor niets. "Oké, 23 uur."


Een paar minuten voor 23 uur stap ik weer naakt uit de auto, het is droog vannacht, geen regen, wolken in de lucht en af ​​en toe maan. Ik loop naar de kruising waar ik gisteren was, er zijn verse tractorsporen door de modder die de grond nog meer hebben gedraaid, maar ik loop naar het midden van de kruising en kijk of er een auto aankomt. Het is drukker dan gisteren en ook beter zicht, dus ik vraag me af wie mij naakt midden op het verlaten pad kan zien staan. Dan komt er een auto de goede kant op en meteen zak ik naakt op mijn knieën weg, diep in de zachte zwarte modder. Hij remt af en draait de Berkenstouwe op, ik sta nu naakt in het licht van zijn koplampen en kan niet meer terug. Even verderop stopt de auto en een grote man, gekleed in donkere kleding en lange rubberlaarzen, stapt uit, voorbereid op het modderige pad. Onderdanig kijk ik naar de grond en wacht op wat komen gaat.


De man zegt niets, maar grijpt meteen mijn ketting beet, met zijn laarzen trapt hij in de modder zodat mijn naakte lichaam onder water spat. Hij duwt de modderige laars in mijn kruis en trekt aan de ketting zodat ik tot mijn enkels, mijn kont in de natte modder moet zakken. Met zijn zware laarzen bewerkt hij mijn pik en ballen en trekt me dan op handen en voeten aan de ketting. Hij loopt het pad op en sleept me kruipend door de modder achter zich aan, modderspatten bedekken me nu bijna overal. Dan grijpt een grote sterke hand mijn nek. "Ga liggen teef." Hij drukt me naar beneden tot ik plat op mijn buik naakt in de modder lig, met zijn hand drukt hij mijn gezicht diep in de natte modder zodat ik niet meer kan ademen. Als ik op het punt sta te stikken, begin ik te worstelen en te worstelen totdat hij me naar adem laat komen, mijn mond en neus vol natte, stinkende modder. Dan duwt hij me terug in de natte modder en opnieuw snak ik naar adem. Dit herhaalt zich een paar keer totdat hij me laat opstaan ​​en me omdraait met zijn laars onder mijn buik, op mijn rug in de natte modder. Ik zit nu helemaal onder de zwarte mest en mijn haar is ook zwart en modderig. Hij zet een zware laars op mijn buik en knoopt dan zijn gulp los. Hij gaat schrijlings op me zitten en haalt zijn pik uit zijn broek, mikt op mijn gezicht en pist. Bijna automatisch doe ik mijn mond open om de stroom op te vangen, maar hij pist eerst mijn gezicht schoon, de rest kan ik vermengd met modder doorslikken.


Dan trekt hij me omhoog en nu begrijp ik waarom hij me schoon heeft gepist. Zijn halfharde pik is nu keihard en hij ketent me vast aan een boom langs het pad waar ik tegenaan geknield zit, mijn hoofd stevig tegen de stam van de boom gedrukt, zijn handen houden mijn hoofd vast en dan open ik mijn mond voor de stijve paal die mijn kant op komt. De lul vult mijn mond en omdat ik tegen de boomstam zit kan ik zelf niets doen, de man drukt zijn heupen naar voren en langzaam verdwijnt de stijve pik diep in mijn keel totdat ik naar adem snak. Met korte bewegingen van zijn heupen neukt hij me in de mond van mijn slaaf totdat hij klaarkomt met een laatste diepe stoot in mijn keel, de pik lang en diep duwend tot ik al het warme sperma heb opgevangen, kokhalzend. Langzaam trekt hij zich terug zodat ik de pik nog goed kan zuigen en schoonlikken, dan haalt de man een papieren zakdoekje uit zijn zak en veegt zijn pik droog. Hij maakt me los, draait zich om en loopt terug naar zijn auto, terwijl hij me naakt en onder de modder tegen de boom laat staan.


Ik proef nog steeds de zoete smaak van zijn sperma en de vreemde smaak van zijn pis in mijn mond. De modder op mijn lichaam begint al op te drogen in de wind en ik schud grote brokken zand en mest uit mijn haar. Ik wankel naar mijn auto en pak een laken uit de kofferbak om over mijn stoel te leggen. Ook leg ik een oude doek bij de voorbank op de grond en stap naakt en modderig voorzichtig in de auto om zo veel mogelijk vlekken te voorkomen. Door het donkere bos rijd ik naar het zwembad waar ik me grondig afspoel in het koude water. Dit was een van de meest gewelddadige verkrachtingen die ik heb meegemaakt. Nadat ik al het zand van mijn oren en neus heb gespoeld rijd ik terug naar huis, de kachel hoog, verlangend naar een warme douche, ik vraag me af wanneer ik hem weer zie op de chat en of hij een vervolg wil, ik hoop het….

3036 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.