Geile trio.

Geplaatst door: bootwanker op 08-05-24

Erik en Mark lagen naast elkaar op bed. Uit te puffen van hun fysieke inspanning van net. Erik had met Mark heerlijk gevreeën en hem daarna hard geneukt. Tot slot had hij hem afgezogen en zijn zaad van zijn buik afgelikt. Het was een ouderwets lekkere geile vrijpartij geweest.

Na een poosje zei Mark ineens. “We hebben het toch een poosje geleden gehad over een date met een leuke donkere jongen? Ik wil zo graag eens daar lekker stevig door genomen worden terwijl jij toekijkt hoe ik verwend wordt. Jou leek dat toch ook geil?” Erik was even stil en Mark zag Erik zijn pik al weer overeind komen. Dat was dus duidelijk. Mark ging verder en pakte zijn tablet van het nachtkastje. “Kijk eens wat voor mooie jongen ik heb gevonden en hij staat te popelen om met ons te daten. Nou ja, meer met mij natuurlijk” Erik keek naar de foto’s van de jongeman. Het was inderdaad een snoepje. Lang, slank, een enorme bos krulletjeshaar en hij was heel knap. Een prachtige jongen. Op een paar naaktfoto’s was te zien dat hij mooie ronde billen had en een dikke laaghangende zak met veelbelovende ballen. En die pik van hem was in slappe stand ook al heel veelbelovend. Hij leek nog weel erg jong. Dus Erik vroeg of Mark wel zeker wist dat hij oud genoeg was. “Ja, ja ik heb het hem goed gevraagd en hij heeft zelfs zijn rijbewijs laten zien. Hij is echt al 24 jaar” zei Mark. Er werd nog een poosje overlegd en gefantaseerd over de jongeman met de naam Dwayne. “Ik wil graag dat je toekijkt hoe hij zonder condoom met die dikke, donkere pik mij lekker neukt en zijn zak in mijn darmen leegspuit. Hem aanmoedigt en zijn pik in mijn kont duwt” zei Mark. Erik zijn pik stond al te steigeren als antwoord. Hij zou het volgende weekend komen. Ondanks dat ze net seks hadden gehad waren ze allebei al weer geil en kwam er nog een tweede vrijpartij die avond.


Dwayne kwam dat weekend. En toen Erik de deur opendeed stond hij Dwayne met open mond aan te kijken. In het echt was Dwayne nog mooier dan op de foto’s. Hij trok hem naar binnen en gaf hem een knuffel. Wat een knappe jongen en wat zag hij er lekker uit. Dwayne onderging even Erik zijn geknuffel, begroette hem en vroeg direct naar Mark. Mark besprong Dwayne zowat. “Fijn dat je er bent. Je ziet er heerlijk uit en ik denk dat ik me lekker aan je ga overgeven. Ze gingen alle drie naar de slaapkamer. Mark trok zowat Dwayne zijn kleren van het lijf en die van hem zelf ook. Hij streelde Dwayne over zijn hele lijf en likte overal aan. Maar de aandacht ging al snel naar Dwayne zijn pik en zak. “Erik wil je graag zuigen en likken voordat je mij neukt” “Dat lijkt me lekker. Dan ga ik alvast jouw kontje open likken.” Erik viel als een hongerige wolf op Dwayne zijn pik en zak aan. Hij likte eerst aan de laaghangende zak met dikke ballen en ging toen langs de pik omhoog naar de eikel. Intussen was Mark op handen en voeten op bed gaan zitten en begon Dwayne zijn kontje te likken. Er klonk alleen nog het gegrom en gekreun van 3 geile mannen. Erik kreunde dat hij Dwayne zijn pik zo lekker vond en dat hij genoot van al het geil dat er uit stroomde. Mark kreunde dat Dwayne zijn kontje zo geil en diep likte en dat hij nu wel toe was aan een lekkere dikke, natte pik. Erik pakte Dwayne zijn pik beet en duwde de eikel langzaam Mark zijn sterretje in. Zijn eigen pik drupte van geiligheid terwijl hoe toekeek hoe Dwayne steeds dieper Mark zijn kontje in bezit nam. “Toe maar jongen, neem hem maar lekker diep. Vul hem helemaal met die geile pik van je” zei Erik. Erik keek genotzuchtig toe en ropte aan zijn pik en zak terwijl Dwayne Mark steeds harder begon te neuken. “Oh, wat een geil stel zijn jullie. Jullie maken me gek” Blijkbaar was dat genoeg voor Dwayne, want met een harde stoot ramde hij zijn pik bij Mark naar binnen en spoot zijn zaad diep bij Mark naar binnen.


Dwayne plofte op Mark zijn rug en riep dat Erik nog niet mocht komen en Mark ook nog niet. Dit was pas de voorronde geweest. Zo meteen zou pas het echte werk beginnen.

Erik had wat te drinken en eten gehaald voor hen. En terwijl ze daar van genoten zaten ze elkaars lijven te strelen en met elkaar te vrijen. Dwayne zei dat hij er weer klaar voor was. Hij zei dat hij eerst wilde zien hoe Erik Mark neukte en hem volpompte. Volgens hem was er niks geiler dan een voorgeneukte met zaad volgespoten kont. Hij vroeg ook of ze wat dildo’s hadden om Mark zijn kontje even mee op te rekken. Erik haalde wat dildo’s in diverse maten tevoorschijn. “Vooruit Erik. Jij eerst. Je bent vast al lekker opgegeild en kunt hem nu wel volspuiten” Mark zat al weer klaar en Dwayne duwde Erik zijn natte pik zo bij Mark naar binnen. Erik was nog zo geil van het toekijken dat hij vrij snel zijn lading in Mark afspoot terwijl Dwayne hem aanmoedigde. Erik kwam onder luid gekreun klaar. En inmiddels stond Dwayne zijn pik ook keihard recht vooruit. Dwayne duwde Mark op zijn rug en Erik moest aan het hoofdeinde zitten en Mark zijn benen naar achteren duwen en vasthouden. Dwayne stopte nog een kussen onder Mark zijn kontje zodat die flink goed toegankelijk was. Erik zijn nadruppende pik hing boven Mark zijn mond en deze likte daar nog even kreunend aan. Dwayne pakte eerst een kleine dildo en ramde die eerst in Mark zijn kontje en ramde daar een aantal keer meer in en uit. Ze hoorden de soppende geluiden van Erik zijn zaad in Mark zijn kontje. En Dwayne pakte een steeds grotere dildo en rekte daar Mark zijn kontje goed mee op. “Zo nu is hij ruim genoeg en kan ik jou lekker lang neuken” Hij liet langzaam zijn dikke natte eikel bij Mark naar binnen glijden. “Niks lekkerder dan een opgerekte en met zaad volgespoten neukhol” En hij begon Mark heel langzaam en diep neuken. Zijn dikke zak werd tegen Mark zijn kont geplet bij elke stoot. Terwijl Erik al weer aan zijn dikke pik zat te trekken zei hij tegen Dwayne: “Toe maar jongen, laat die die, natte donkere pik maar heerlijk Mark zijn kontje berijden. Mark heeft hier zo naar verlangd en zoals je kunt zien word ik er ook vreselijk geil van” Erik duwde langzaam Dwayne zijn dikke pik bij Mark naar binnen. Alle drie genoten ze op hun eigen manier ervan hoe Dwayne als een wilde stier Mark bereed en bij elke stoor zijn ballen tegen Mark zijn kont aan plette. Ineens stopte Dwayne. “Tegen de muur” commandeerde hij. Mark ging tegen de muur staan, zijn kont wat naar achteren en Dwayne ramde in volle vaart zijn pik bij Mark naar binnen. Erik riep: “Ik kom al weer geile beesten” en hij spoot zijn zaad tussen Mark en Dwayne in. Dat was genoeg voor Mark en Dwayne. Mark spoot zijn zaad tegen de muur en Dwayne leegde zijn zak tot de laatste drup in Mark. Ze ploften met z’n drieën op bed neer en genoten nog lang na. Dit kon wel een een polygroepje gaan worden.

3105 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.