Avonturen van een pijpslet

Geplaatst door: dutchchub op 08-05-24

7 mei 2024


Ik was op tijd klaar met werken en ging voor een grote wandeling in het bos. Voor de zekerheid maar een geile string aan getrokken. Heel af en toe is er wel iets te beleven qua cruisen maar meestal niet. Zo ook dit keer alleen “gewone” wandelaars. Dus maar online gegaan om te kijken of ik een lekkere pik naar het bos kon lokken. 

Na een 10 min kreeg ik een berichtje van een bekende. Hij was onderweg en kon met een 20 min bij het bos zijn. Eenmaal aangekomen in het bospad begonnen we meteen te tongen en elkaar te betasten. Hij had al een lekkere stijve in z’n broek. Dus snel de bosjes in zodat ik zijn flinke pik (zo’n 19x5) kan bevrijden.

Hij draait me om en ik rijd met m’n kontje tegen z’n pik aan. Hij bukt en kust mijn billen en vingert m’n gaatje.

Ik kan me niet meer inhouden, draai me terug om, zak door m’n knieën en neem zijn pik in m’n mond. Ik zuig en sabbel alsof mijn leven er vanaf hangt. Kort, diep, langzaam, snel, tussendoor de eikelrand rustig likkend. Ik ben aan het genieten van deze heerlijke pik in m’n mond. Hij pakt mijn hoofd vast, duwt zijn pik diep in mijn mond en ik voel zijn pik schokkend klaarkomen. Mijn hele mond zit vol met lekker warm zaad! 

We bedanken elkaar, tongen nog eventjes en vervolgen beide weer onze weg.

Na de wandeling even boodschappen gehaald voor het avondeten. Ik ben nog maar net thuis of ik krijg een berichtje van een vaste zuigpik. Hij vraagt of ik direct zin en tijd heb. Nou, toevallig wel! Dus kom maar langs! 

Hij kleed zich direct uit en gaat relaxed op bed liggen. Ik lig half op hem en begin met aan z’n tepels te zuigen en likken. Dan ga ik bovenop hem zitten en begin hem te tongen terwijl ik met mijn pik over zijn pik heen schuur.

Langzaam kussend en likkend ga ik via zijn nek, tepels, borst, buik, navel naar zijn kruis. Plagerig kus ik rondom zijn pik. Likkend ga ik van z’n ballen naar z’n schacht naar z’n eikel en neem zijn pik helemaal in mijn mond. Zo zuig en sabbel hem een tijdje. Dan klik ik weer naar boven en beginnen we weer te tongen en te vrijen.

Dan draai ik me om, zodat mijn kontje bij zijn gezicht hangt. Hij speelt met mijn billen, kust ze, likt ze, rimt me en vingert mijn gaatje terwijl ik ondertussen zijn lekkere pik weer in mijn mond neem. 

Hij wordt graag afgetrokken dus ik spuug een dikke klodder speeksel op zijn pik en begin hem af te trekken. Ondertussen speelt hij nog steeds met mijn billen en gaatje. Ik versnel het tempo en al spuitend komt hij klaar over mij en zichzelf heen. Ik neem zijn pik in mijn mond en lik alle restjes sperma weg. We kleden ons aan en hij is er weer vandoor.


Na het eten had ik nog zin in een wandeling. Dus ging ik nog een blokje om. Ik droeg nog steeds mijn, inmiddels met voorvocht doordrenkte, string en ik was nog steeds niet verzadigd.

Dus de stoute schoenen aangetrokken en naar een ontmoetingsplaats toe gereden. Ik kwam aan en zag zover nog niemand, wel 1 auto verderop. 

De bestuurder zag mij, draaide om en reed richting mij. Ondertussen liep ik al een stuk het bos in.

De bestuurder stapte uit en kwam al wrijvend over zijn broek richting mij gelopen. Ik zak meteen door mn knieën en trek z’n broek open, haal zijn pik eruit en begin hem te zuigen. Hij begint me uit te maken voor slet, hoer, noem het maar op, waardoor ik alleen maar geiler word en dieper begin te zuigen. Hij trekt me omhoog, begint me te tongen en begint in mijn broekje te voelen. Als hij merkt dat ik een string draag wordt hij helemaal wild en het naamroepen blijft doorgaan terwijl hij me helemaal betast. 

Hij wilt nog niet klaarkomen en vindt het geil als er toeschouwers zijn, dus hij wilt afwachten of er nog meer mensen komen.

We staan dus samen even wat te praten en voelen elkaar ondertussen wat af.

Dan komt er nog een auto aangereden.. 


Er stapt een man uit die ik al eens eerder heb gepijpt. Hij komt het bos in, maar is toch nog wat afwachtend.

Daarom gaan de 1e man en ik maar weer rustig verder. Ik zak weer door mijn knieën en begin hem te pijpen. Hij gebaart dat man nr 2 erbij moet komen.

Zo gezegd, zo gedaan. Man nr 2 komt er bij en bied mij zijn grote pik aan. Ik zit nu heerlijk 2 pikken te zuigen, om en om en soms kort allebei tegelijk. Ondertussen betasten zij elkaar lekker en af en toe helpt man nr 1 mij met de grote pik van man nr 2. Soms pakt ie mijn hoofd en geeft me een lekkere tongzoen.

Ik mag me helemaal uitleven op deze 2 lekkere pikken. Om en om zuig ik deze geile mannen. Nr 1 nadert zijn hoogtepunt en ik steek mijn tong uit. Een lekkere grote lading spuit hij over mijn tong en in mijn gezicht. Hij bedankt me en vertrekt.

Ik ga door met man nr 2 te pijpen. Er loopt nog iemand voorbij, begroet ons, maar hij bied mij helaas geen pik aan. 

Gulzig blijf ik man nr 2 zuigen totdat ook hij aangeeft klaar te gaan komen. Weer steek ik mijn tong uit en zodra de eerste straal op mijn tong komt, neem ik zijn pik weer in mijn mond zodat al zijn zaad in me wordt gespoten.

We maken ons wat schoon met een zakdoekje, bedanken elkaar en gaan allebei richting huis.


Ik heb me heerlijk sletterig gevoeld met 4 pikken en ladingen zaad in mijn mond. Hopelijk snel weer! 

3236 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.