Mee kijken

Geplaatst door: snoepjevanweek op 09-05-24

Wie ik ben oninteressant ja ben op mijn vakantie adres. Ik liet verborgen camera's in het huis plaatsen. Was eigenlijk totaal niet in mannensex. Tot ik dus Paul & Kees bezig zag in de slaapkamer. Hoe ze er uit zien en wat deden lees je nog. Reden waarom de camera's ga ik je vertellen. Paul past op mijn huis maar heeft bepaalde reputatie. Daarom de camera's o.a dus in de slaapkamer waar hij met Kees de klusjesman gezellig had.


 Paul denk aan groot behaard lichaam en mooi stel tanden. Een strakke kont en groot geschapen. Kees zal ook vijftig gepasseerd zijn sikje en knot beiden grijs slank en ook niet klein geschapen.  Ze weten wat ze willen kan je wel zeggen. Paul had Kees overtuig pauze houden. Na wat onder douche gebeurde had wel verwacht. Paul vingerde Kees welk Paul pijpte. De bad kamer was vies daarna maar zal wel schoon gemaakt worden. De mannen hadden elkaar letterlijk afgedroogd gingen naar de slaapkamer. Nee is gasten slaapkamer de mijne is gemeden ! Dwaal even af zie hun als vrienden nooit gehad heb. Maar zou niet op prijs stellen sex op mijn damasten dekbed zo duur.

Oke actie tijd ze waren in gesmeerd met glijmiddel dus tijd voor actie. Paul heeft dus de reputatie veel vriendjes te hebben. Soms met ze sex in een huis te hebben waar hij op past. Kees drong bij hem binnen zijn gevulde ballen bungelde. Paul was beetje nauw speeltje verruimde de toegang. Kees begon in hem te stoten eerst langzaam dan sneller. Paul kreunde ja deed pijn maar de geilheid overwon. Onder tussen kwam ik klaar zelf op mijn buik was zo geil. Na dat beiden klaar kwamen weer douchen nou ik ook hoor. Onder de douche trok mij af denkend aan wat ik gezien had.

Beste lezers door omstandigheden was bloknoot vel kwijt. Dus schreef 90% van het verhaal uit mijn hoofd  spannend of onteugend? De gedachte is wie is de eigenaar om boel te bespieden zeg het maar.

3373 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.