Dwingend

Geplaatst door: lurker op 11-05-24

Ik krijg een berichtje met de vraag of ik kom lurken aan iemands paal. Ik kijk op zijn profiel en zie dat hij er een van 21 cm heeft, dus ik schrik en schrijf dat als ik al een keer ga afspreken ik verwacht dat dat met een man zal zijn die een piemel van 12-15 cm heeft of zo, dus ik bedank voor het aanbod.


Twee dagen later ben ik weer eens geil en in een onderdanige bui, en daarbij denk ik toch terug aan die grote piemel waarvan het uitzicht op de foto's me op zich wel beviel. Voor ik het weet heb ik een bericht gestuurd met "Stuur maar een bericht wanneer je binnen een uur kan, dan stap ik op de fiets en rij naar je toe. Ik kan niet te veel beloven, maar aftrekken en / of pijpen wil ik wel proberen.". En hoewel het profiel offline was, krijg ik vrijwel meteen een reactie met "Ik verwacht eerlijk gezegd niet dat je komt, maar als je in de ...straat op de hoek met ... je fiets stalt en in de bushalte gaat zitten en me hier eerst nog even vertelt wat je aanhebt, dan haal ik je op". Ik stuur ietwat ondeugend terug "Zwarte schoenen, zwarte sokken, blauwe spijkerbroek, oranje shirt en grijze boxer. Het is 25 minuten fietsen zie ik, dus tot over een half uurtje".


25 minuten later zet ik mijn fiets vast tegen een straatlantaarn en als ik op het bushokje af stap hoor ik al "Hallo Sander, kom mee naar binnen!" en aangezien ik geen naam weet, zeg ik alleen maar "Hallo" terug en loop richting de man die zijn hand niet uitsteekt om mij een hand te geven, maar meteen vrij dwingend op mijn onderrug legt en richting zijn voordeur loodst, die hij op een kier had gelaten. Ergens voelt dit voor mij een beetje ongepast, maar ik snap hem wel gezien mijn twijfel om af te spreken. Als ik de hal binnen stap, de man achter me aan komt en de deur sluit zegt hij "Ik heb een aantal van je fantasieën gelezen, dus kleed je maar uit tot op je boxer, kan ik ook meteen zien of je niet gelogen hebt".


Als ik een beetje overdonderd ben door deze wens die niet eens als vraag gesteld is, vervolgt de man met "Een striptease hoeft niet hoor, doe alles behalve je boxer maar binnen een minuut uit". Duidelijk, de man neemt het initiatief om te zien of ik echt gekomen ben om onderdanig te zijn. Als ik 30 seconden later alleen mijn boxer nog aan heb, zegt de man "Ga naar de woonkamer en op het kussen op de grond zitten". Ik zie een andere deur in de hal die op me overkomt alsof daar de wc is en nog een derde deur, dus daar loop ik op af en die open ik. Als ik de woonkamer in ga, zie ik ook meteen het kussen. Dus ja, daar loop ik dan ook maar naartoe om vervolgens op plaats te nemen.


Dan vraagt de man op mij neerkijkend "Ik wil gepijpt worden. Tuurlijk mag je mijn piemel eerst even met je handen verkennen en een beetje aftrekken, maar gepijpt worden is wat ik wil. Zal ik daarna in je mond of op je gezicht klaarkomen?". De dwingendheid laat me niet echt een keuze, maar ik heb geen duidelijke voorkeur over waar zijn sperma terechtkomt, dus ik vraag "Wat heb je liever?" en de man zegt snel "In je mond en dat je dan ook doorslikt", dus daarop zeg ik "Dan bewaren we die tot het laatst en mag je de eerste keer klaarkomen in mijn gezicht en de tweede keer in mijn mond". De man zegt niet eens meer wat terug, knoopt zijn broek los, haalt zijn boxer omlaag en komt nog een stap dichterbij zodat zijn halfstijve piemel voor mijn gezicht hangt en deze pak ik dan direct vast.


Ik verken de piemel met mijn handen en merk dat ik zelf ook erg nieuwsgierig ben naar hoe het zou zijn om die in mijn mond te hebben. Dus voordat de man het te lang vindt duren, heb ik zijn piemel al in mijn mond en begin ik een beetje heen en weer te bewegen, soms laat ik mijn tong ook meedoen. Net als ik een beetje gewend ben aan deze nieuwe ervaring, die me eerlijk gezegd wel bevalt, besluit ik ook eens de schacht van de piemel te gaan likken en zijn ballen een voor een in mijn mond te nemen, waarna ik weer terugkeer naar de schacht. De man zegt dan opeens "Ik ga bijna komen, dus houd je gezicht vlak voor mijn eikel en kijk me aan", dus dat doe ik. Hij trekt zichzelf nog een paar keer af en laat zijn klodders sperma vervolgens op verschillende plekken op mijn gezicht achter: mijn haar, voorhoofd, wang, neus en lippen. Ik vind het allemaal prima. Als de man nog een laatste drup aan zijn eikel heeft hangen en mij vraagt om die eraf te likken doe ik dat meteen. De man krijgt vervolgens een glimlach op zijn gezicht en ik merk dat ik ook een glimlach begin te vertonen omdat ik besef dat ik het fijn vind hem te plezieren.


Als de man zegt "Ik kan meteen nog wel een keer, zullen we direct door?" knik ik instemmend, doe mijn mond weer open en schuif zijn inmiddels halfstijve piemel weer mijn mond in. Vrijwel meteen zorgt dat ervoor dat de piemel weer stijf wordt, maar deze keer duurt het wat langer voordat de man zijn hoogtepunt bereikt. Als ik meerdere keren een tijdje gepijpt heb en afwisselend zijn eikel en ballen heb gelikt, merkt de man op een gegeven moment dat hij gaat komen en dus zegt hij "Hou de eikel tussen je lippen en kijk me aan", dus dat doe ik. Even later voel ik meerdere klodders sperma in mijn mond belanden en ik weet meteen dat ik dit nog leuker vind dan het in mijn gezicht krijgen. Als de man terugtrekt en zegt "Toon me de vangst ..." doe ik dat en als hij " .. en slik door" zegt, doe ik dat ook. Nu levert dat een grote grijns bij de man op en vervolgens ga ik ook grijnzen.


De man denkt 'Ik moet meteen doorpakken' en dus zegt hij weer meteen door te kunnen, maar dat het nu nog wat langer zal duren voordat hij klaarkomt, maar dat dat ook alleen maar handig is, want hij zegt graag te willen proberen zijn piemel langs mijn huig te duwen. Hier schrik ik toch wel even van en dus zegt de man "Je hoeft niet te schrikken, alle mannen die mij gepijpt hebben konden mijn lid uiteindelijk ook langs hun huig hebben, alleen konden ze het niet allemaal hebben dat er dan ook bewogen werd, maar ik ben erg benieuwd tot welke categorie jij behoort". Ik bedenk dat het kennelijk dus meer een onderzoek is dan zo grensverleggend als ik het inschat, dus ik kijk de man aan en knik voorzichtig instemmend, waarna hij meteen zijn halfstijve piemel weer voor mijn mond hangt en onder de aanmoediging "Eerst weer even stijf pijpen, dan gaan we daarna je huig trainen", neem ik hem in mijn mond en begin weer te pijpen.


Een paar tellen later heb ik echter alweer een stijve in mijn mond en dus zegt de man "Het trainen van je huig kan best tegenvallen, maar best kans dat je huig er aan went en je in het vervolg elke piemel langs je huig kan hebben". Ik denk 'Best kans??' en constateer vervolgens dat dat natuurlijk ook het 'onderzoek' is dat we aan het doen zijn, dus als de man vervolgens zijn rechterhand achter mijn hoofd doet, laat ik die hand me wederom overtuigen om mee te gaan in zijn wil. De man probeert enkele keren om heel langzaam voorbij mijn huig te gaan, maar telkens begin ik te proesten en moet hij terugtrekken. Als de man merkt dat er geen vooruitgang in zit zegt hij dat ik wat voorover moet gaan hangen, waarop hij een stapje achteruit doet en vervolgens besluit hij een keertje zijn lid wat harder langs mijn huig te stoten en dat werkt gek genoeg wel. Ik merk dat mijn lichaam nog steeds wil proesten, maar dat nog voordat dat gebeurt zijn piemel al langs mijn huig zit.


De man complimenteert me met dit succes, trekt zijn piemel terug en probeert vervolgens weer eens langzaam langs mijn huig te duwen, maar dat werkt nog steeds niet. Dus doet ie het weer in één stoot en daarna probeert hij zijn piemel in mijn mond heen en weer te bewegen waarbij zijn eikel achter mijn huig blijft en dat gaat wonderwel ook goed. Terwijl de man zijn piemel rustig in mijn mond heen en weer beweegt kan ik hem niet echt aankijken omdat ik nog steeds wat voorover hang en dus geef ik me eigenlijk volledig over. Dan besluit de man zijn geilheid te doen toenemen door het tempo steeds een beetje verder op te voeren. Ik merk dat dat goed gaat zo lang mijn huig niet wordt aangeraakt door de eikel, wat zo nu en dan wel gebeurt, maar dan herstelt de man zijn beweging steeds direct, dus uiteindelijk gaat het minutenlang goed om in mijn mond geneukt te worden. Als de man voelt dat hij gaat komen duwt hij zijn piemel zo diep mogelijk naar binnen door mijn hoofd nu stevig met beide handen vast te pakken en komt klaar in mijn keel.


Als hij zijn piemel weer uit mijn mond haalt zegt hij "Onderzoek gelukt! Jij kan in je mond geneukt worden, geweldig!", en wederom komt er een grijns op zijn gezicht die bij mij als reactie ook een grijns doet ontstaan. Dan vraagt hij "Vond je dit leuk?", daarop antwoord ik "Ik vond het niet per se leuk, maar wel ontzettend onderdanig én geil, kijk maar naar de bobbel in mijn broek", waarop de man meteen zegt "Sta op!" en als ik dat gedaan heb, trekt hij mijn boxer naar de grond. Dan pakt hij mijn billen vast en door die te masseren en erin te knijpen geilt hij mij binnen de kortste keren zo op dat mijn halfstijve piemel een stijve wordt. Vervolgens kijkt hij me met een geile blik in zijn ogen aan en zegt "Als ik genoeg glijmiddel gebruik, past mijn piemel al-tijd in een kont. Mag ik??" en dit keer knik ik niet eens voorzichtig instemmend, maar behoorlijk duidelijk.


De man zegt daarop dat ik op mijn buik op de eettafel moet gaan liggen. Als ik me daarop positioneer leg ik mijn hoofd naar links en komen mijn voeten zo'n halve meter uit elkaar te staan. Ik bedenk dat het extra onderdanig is dat ik nu op mijn eigen stijve lig en deze als het ware platdruk. Dan voel ik een koude vloeistof door mijn bilnaad lopen, waarna de man zegt "Ik doe eerst even één en vervolgens twee vingers naar binnen" en hij stopt meteen een vinger naar binnen, niet veel later gevolgd door een tweede. Ik laat dat allemaal gebeuren en dus denkt de man 'Dat nu mijn piemel komt, kondig ik maar niet aan. Hij is nu best ontspannen', waarna hij meteen nadat hij beide vingers uit mijn kont haalt, zijn alweer stijve piemel naar binnen duwt. Ik kreun het daar toch wel een beetje van uit, maar omdat zijn piemel nu niet meteen verder beweegt, merk ik dat ik de oprekking op zich wel kan hebben en dus ontspan ik weer wat.


De man begint daarop zijn lid rustig in me heen en weer te bewegen en dat levert kleine en soms grote kreuntjes op. Maar als de grote kreuntjes verdwijnen en er alleen kleine overblijven verhoogt de man het tempo totdat hij ook weer wat grote kreunen hoort. Aangezien de man al drie keer klaargekomen is vandaag, kan hij het tempo nog vier keer opschroeven en tegen die tijd vind ik dat ik toch aardig in mijn kont geneukt word. De man kan het op een gegeven moment niet meer volhouden en komt op mijn rug liggen om bij te komen. Ik hoor hem vlak naast me hijgen, maar hij heeft zijn hoofd rechts van mijn hoofd gelegd, zodat ik hem niet zie, maar doordat hij op me ligt zal ik sowieso moeten blijven liggen tot hij weer overeind gekomen is.


De man blijft even liggen en dat maakt dat ik me een 'gebruikt voorwerp' voel, maar al snel bedenk ik dat ik me tijdens dat gebruik het grootste deel van de tijd fijn, onderdanig en / of geil voelde en dat ik alles zo weer zou doen. Sterker nog, ik zou nog wel meer dingen willen uitproberen en terwijl ik in gedachten op andere manieren onderdanig ben, zegt de man "Blijf liggen" en komt overeind van de tafel. Hij loopt naar de zijkant van de tafel om mij aan te kunnen kijken en als hij verrast wordt door de geile blik in mijn ogen, begint hij aan zijn piemel te trekken en zegt "Geef me je openstaande mond om in klaar te komen". Zonder er over na te denken beweeg ik daarop mijn mond naar de zijkant van de tafel en open deze, waarna de man zijn piemel er vlak voor houdt en er even later weer wat klodders sperma in deponeert.

3507 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.