Kaal.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 12-05-24

Toen titel verzon geen idee waar verhaal over moest gaan. Over de speciale mannenclub. Over over groep vrienden wist het niet. Ik ben behaard dus we beleven avontuur in een speciale mannenclub soort sauna.  We zijn een vrienden groep vertel mijn avontuur jullie beleven ook wel een avontuur. De portier denk jaar of 30 geschoren kale kop en gespierd boven lichaam. Ik betaalde net als jullie keek even om (kreeg een vervolg).Hij de portier verder slank en zichtbaar bobbel in zijn broek.


Natuurlijk komen we voor de specialiteit van de club. Hopen ook op sex maar zeker de ontharing sessie. Wat je wordt gedoucht en in gesmeerd terwijl tweede man je pijpt. Natuurlijk heb iedereen daar zin in. Een je in zepen en ander je pijpen daarna scheren al je lichaamshaar. Of alleen beneden en je armen kon kiezen. Ik trok mijn kleren uit en ging het douche hok in. Ik had wel pech geen twee mannen maar een. Nou die heeft geweten dat geil was. Hij stopte met inzepen voor een reden.

De man denk ooit rood harig nu kaal overal stopte toen ik hem vingerde. Hij kreunde en sidderende toen hem met twee vingers verwende. Ik stopte zo dat mij kon ont haren nodige haren vlogen op de vloer. Ik voelde weer jonger dan ik eigenlijk ben. Ik had geil idee was stijf en liet hem op mijn stijve komen. Hij kwam en kwam de condoom was vol. Ik hoorde mijn maat verderop kreunen die had wel twee man die hem verwende. Toen langs liep zag de portier door mijn maat genomen worden. Begreep later dat portier oogje op mij had. Maar mijn maat ook wel lekker vond. Hoe mijn maat vond jij de lezer ben de maat verzin zelf. Ik ging naar bubbelbad daarna zou nog massage krijgen. Maar dat is weer heel ander verhaal. Zag ooit clip over ont haren onder de douche haha.

2445 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.