Parking Kraaienberg

Geplaatst door: naakte-slaaf op 15-05-24

Ik loop al een tijdje rond door de bosjes bij parkeerplaats De Kraaienberg zonder resultaat. Zoals altijd loop ik naakt met een slot om pik en ballen en een halsketting, een hondeketting. Er is niemand, ondanks het mooie zonnige weer en alle auto’s die op de parking staan. Ik heb een kort broekje ergens onder een struik gelegd voor de terugtocht naar mijn auto. Ik besluit dat het niks meer wordt, maar net als ik mijn broekje heb opgehaald zie ik nog een man aankomen. Een kleine gedrongen stevige man met een oost europees uiterlijk. Wie weet wordt het toch nog wat en enigszins hoopvol blijf ik staan. 


Hij loopt me voorbij en kijkt even, dan pakt hij mijn ketting en zet stevig kracht, hij neemt me aan de ketting mee. Mijn hart klopt in mijn keel, eindelijk weer eens een echte dominant die meteen begrijpt waar de ketting voor is. Hij geeft druk op de ketting en gehoorzaam loop ik zwijgend achter hem aan. Hij zegt geen woord. Als we op een mooie rustige plek aankomen draait hij zich om en trekt mij direct krachtig met de ketting op mijn knieen. Hij knoopt zijn gulp los en haalt een mooie stijve dikke pik tevoorschijn, niet al te lang, maar wel stevig, net als de man zelf.


Aan mijn halsketting trekt hij me omlaag naar zijn pik, ik open mijn mond en hij stoot meteen diep naar binnen, de ketting strak. Ik pijp, maar dat is eigenlijk overbodig, met de ketting trekt hij mijn hoofd over de pik heen en weer, af en toe zo diep dat ik kokhalsend terug probeer te trekken. Hij staat dat niet toe en knijpt zelfs af en toe mijn neus dicht zodat ik helemaal geen adem meer krijg. Dan slaat hij het losse end van de ketting nogmaals om mijn hals en drukt mijn hoofd over zijn pik terwijl hij tegelijkertijd de ketting, een worgketting) strak trekt. Ik voel hoe ik geen adem meer krijg en het wordt me rood voor de ogen, met mijn handen duw ik hem weg, dan laat hij even los, net lang genoeg om adem te halen en opnieuw trekt hij me naar zich toen met de ketting strak. 


Dan opeens haalt hij de ketting weer van mijn hals en op handen en voeten draait hij me om. Hij slaat een paar keer hard op mijn billen terwijl ik zie dat er een paar kerels toekijken met hun pik uit hun broek. Hij wenkt een van de kerels en ik krijg een nieuwe pik in mijn mond die vrijwel direct klaar komt en terug trekt. Ik moet alles aflikken en slikken. 


Mijn dominante gebruiker drukt mij met mijn hoofd tegen de grond en ik hoor de toeschouwers geile geluiden maken als hij zijn pik tegen mijn kut zet en met een krachtige stoot naar binnen dringt. Ik schreeuw het uit, in mijn broekje heb ik een flesje glijmiddel, maar dat had ik nog niet aangebracht, door deze ruwe penetratie belandt ik voorover op de grond. Ik pak snel mijn glijmiddel en vet mijn kut in, terwijl mijn verkrachter even wacht. Dan stoot hij weer diep naar binnen, deze keer makkelijk en begint me ruw en diep te neuken terwijl de mannen om ons heen hijgend en rukkend toekijken.


Opeens trekt hij terug en haalt mijn hoofd weer naar zijn pik, ik pijp hem diep schoon, hij gebruikt ook mijn broekje dat op de grond ligt om zijn pik mee schoon te vegen en dan knoopt hij zijn broek weer dicht. Ik krijg nog een oorvijg en hij is vertrokken, mij verdwaasd achterlatend, ruw verkracht en volgeneukt. Hij heeft geen woord gezegd. Geil! 

3571 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.