portier/kaal 2.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 17-05-24

In het vorige verhaal beukte mijn maat(de lezer) de portier van de mannen club. De geschoren schedel een gespierd boven lichaam en goed geschapen. Nu was het mijn beurt met de portier te rotzooien. Beste lezer leef je in de rol van de portier. Nee we spraken af buiten de club wel openbare gelegenheid. Het begon al goed in wc ruimte, hij kriebelde onder mijn ballen deed mij wel wat. Gelikte was er niemand toen hij mijn eikel likte. Mogelijk had mij geschaamd was geen homo gelegenheid. Terug aan tafel voelde ik zijn hand op mijn knie verwachte het al. Natuurlijk ging zijn hand hoger. Voelde hoe hij mijn gulp opende spontaan best lekker. Met een hand was hij mij aan het af trekken.


Ik voelde ik ga klaar komen snel naar de wc. Daar kwam ik klaar in zijn gezicht. Hij likte zijn lippen af voor hij zijn gezicht schoon maakte. Terug aan tafel kwam er weinig van eten beiden te geil gewoon. Ik trok mijn portefeuille betaalde en we vertrokken. Voor denk naar zijn of mijn huis nee wist goed adresje. Als betaalt voor de kamer geen vraag wat je komt doen. Natuurlijk zag de blik hij zag lekker uit strak kontje. Zijn broek stond strak en overhemd ook wel. Zelfs beetje open zag zijn geschoren borst niet dat probleem mee had.

Hij wilde zelfde als ik sex. We waren zo te horen niet de enigste dunne wandjes. Snel de sleutel aan genomen op naar de kamer. Onderweg als goed luisterde hoorde je sexende mensen mogelijk stelletjes of zo. In de kamer vlogen de kleren uit bleek de sex met mijn maat(de lezer) was oke. Maar dacht dat ik beter was nu mijn taak dat te bewijzen. Of mij dat lukt laat aan jullie fantasie over. Kan wel vertellen hij had ondersteuning nodig om de deur te bereiken.

1292 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.