Een bezoek aan.....

Geplaatst door: wally1 op 17-05-24

Laatst besloot ik eindelijk eens een bezoek te brengen aan een welbekende club in een grote stad in de buurt, en omdat het buiten rotweer was aarzelde ik niet en ging snel naar binnen. En door naar beneden, want daar valt vaak veel leuks te beleven.... Zo ook nu, want toen ik eenmaal beneden was werd ik gelijk aangetrokken door een kreunend geluid vanuit een zijhokje, waar zich een sling bevond. En in die sling lag een man die met duidelijk genoegen stevig werd genomen door een man wiens achterkant naar me toe stond. Afgezien van wat gekreun was het stil, en dat was eigenlijk best vreemd. Toen ik rustig stond te genieten hoorde ik ineens iemand in mn oor fluisteren. 'Is toch wel erg lekker, nietwaar'?. Een schreeuw onderdrukkend draaide ik me om en zag een grote man met een vriendelijk gezicht, die me toelachte en grinnikte dat 'hij hoopte dat hij me niet had laten schrikken'. Tsja..... 'Martin is de naam', zei hij, 'schuif je wat op, kan ik ook kijken'. Zo gezegd zo gedaan, Hij stond naast me en keek eerst even naar mijn broek, waar ik mijn hand had ingestoken. 'Ben je er al geil van?', fluisterde hij, ondertussen zich draaiend zodat hij het pompende tweetal goed kon waarnemen. 'Ja', fluisterde ik terug. 'Ik heet trouwens rob, hoi Martin.'. De ruimte was beperkt, zodat wij stevig tegen elkaar aanstonden, en in die houding kon ik goed zien dat Martin ook geil was geworden, zijn hand ging ook zijn broek in, en zo stonden we naast elkaar te genieten van de beurt die werd gegeven, onderwijl onze pikken strelend.

Op een gegeven moment fluisterde ik in zijn oor dat ik erg graag die man in de sling zou zijn, waarna hij me aankeek en heel zachtjes zei dat 'dit met plezier geregeld kon worden'.... Mijn antwoord was simpel, ik haalde mijn hand uit mijn broek en stak die in die van hem, spelend met een zo te voelen behoorlijk volle paal.... 'Kom mee', gromde hij zachtjes en pakte mijn andere hand beet, waarna hij me meenam naar de laatste ruimte, die gevuld was met een groot matras en een tv met een fraaie film erop.... Ik zag net hoe een kontje geopend werd, maar kon verder niet meer kijken, want Martin stak zijn hand inmiddels in mijn broek, aan de achterzijde. Ik gromde zachtjes en zette mezelf tegen de muur aan, onderwijl mijn kont naar achteren stekend. De boodschap was duidelijk...... ik voelde zijn hand over mn kont heen strelen, onderwijl 'toevallig' mijn gaatje beroerend. Dit beviel me prima, en dus verzette ik me bepaald niet, integendeel zelfs..... Net toen we lekker bezig waren, hoorde ik een geluid achter me. Een andere man kwam binnen, ook al groot, die nu rustig bleef staan en toen ik me omdraaide, bezig was met een hand in diens broek. Ik werd er bloedgeil van, en vroeg gesmoord aan Martin of deze onbekende misschien ook mee kon doen. 'Andreas', stelde de nieuwkomer zich voor, en knikte naar Martin, die zelf al knikte ten teken dat het goed was. Andreas sloot de deur achter zich en deed het slot erop, zodat ik nu met twee mannen samen was en een matrasje..... Martin gaf aan dat de broeken best uit mochten, en zo had ik een goed zicht op twee forse palen, waarbij de mijne bescheiden afstak. De twee lieten beiden tegelijk hun handen over mijn kont glijden, waarna Martin me optilde, ja echt, en me op de matras neerzette. Ik zat op mijn knietjes, waarna beide mannen voor me gingen staan en me hun nu harde palen aanboden. Ik liet genietend de paal van Martin als eerste in mijn mond glijden, de pik van Andreas moest het even met mijn hand doen. Martin had er duidelijk erg veel zin in en pakte mijn hoofd beet, zodat hij naar believen kon stoten in mijn gewillige neukmondje.

Langzaam schoof hij zo diep mogelijk, haalde zijn forse paal langzaam terug, en schoof deze net zo langzaam weer in mijn strot. Heen en weer, heen en weer, grommend van genoegen..... terwijl mijn mondje nu alle zeilen bij moest zetten. Andreas pakte me heel anders aan, hij schoof achter me en onder me, en ik voelde ineens mijn billen uit elkaar getrokken worden, waarna een tong heerlijk over mijn neukgat heen begon te gaan. En als je me ergens geil mee wilt krijgen....mmmmmm.

De tong maakte me dol, ik wilde nu niets anders meer dan stevig gepakt worden, en dat jammerde ik nu ook uit, zachtjes maar duidelijk verstaanbaar. Achter me werd de tong nu weggehaald en ik hoorde gestommel, waarna Martin grommend en stotend zei: 'Paal hem, doe het nu, hij kan dit hebben". En direct voelde ik de eikel van Andreas tegen mijn nu zeiknatte ster drukken..... en hij drukte direct door ook! Kreunend onderging ik deze penetratie, die niet moeilijk was. Ja, het was een grote pik, maar ik was echt zeiknat geworden vooraf en later extra door dat rimmen. Langzaam duwde Andreas zijn forse paal volledig in me, terwijl ik grommend probeerde de pik van Martin zo diep mogelijk in mn strot te pompen. En zo werd ik vastgepind, genietend, jammerend en geilend. Na een aantal fijne stoten ging Andreas ineens uit me, het bleek dat de heren wilden wisselen, en nu kwam Martin achter me zitten, die net zoals eerder in 1 maal doorduwde in mijn zeiknatte neukhol. Hij tilde me een beetje op, zodat zijn paal uit me schoot, en ging op zijn rug liggen. De bedoeling was me wel duidelijk, ik ging boven hem staan en spietste mezelf langzaam op die paal... onderwijl de harde pik van Andreas masserend met een hand en mijn tong. Hij trok mijn hand weg en pakte ook mijn hoofd beet, zodat hij vrijuit kon stoten, en zo vulden de twee me stevig op, tot ons aller plezier. Martin begon nu stevig omhoog te stoten, maar ik hield hem tegen. 'Laat mij maar okee?', zei ik tegen hem en begon nu zelf op en neer te rijden en te stoten, legde mijzelf op zijn lijf neer en bewoog nu alleen mijn onderlijf, zodat zijn paal een eind uit me, in me, en weer uit me ging. 'Harder mannen, graagggggg', kreunde ik luid, mijn wens werd direct vervuld door twee stevig stotende keiharde pikken, die me geen ruimte lieten. Maar ik wilde nog iets meer, en wist dat het kon, het moest kunnen!! ik liet beide palen uit me glijden en beval beide mannen te gaan liggen op hun rug, waarna ik me opnieuw begon te spietsen, eerst de ene pik, dan de andere dan weer terug en zo door.

De twee mannen werden flink nerveus van mijn gepomp, zo nerveus dat, toen ik op Martin zat, ik ineens achter me hoorde zeggen 'dat ik zo geil ben dat dit moet kunnen'.... Andreas stond achter me en duwde langzaam zijn eikel tegen mijn neukende aarskut aan, met de paal van Martin in me. Martin en ik keken elkaar snel aan, en gromden toen beiden dat hij door moest gaan. Langzaam kwam de tweede paal in me, en werd ik volledig uitgerekt door die harde stootgrage beesten. Langzaam maar heel zeker kwam de paal van Adreas naast die van Martin te zitten, en kon ik niet meer stoppen met kreunen, hijgen, jammeren en smeken, terwijl de twee neukers me volledig begonnen uit te wonen. En... ik genoot ervan!! Langzaam wenden we allemaal, en begonnen de twee een voor een te stoten, eerst de een, dan de ander, zodat ik al snel naar adem hapte, terwijl de sandwich in intensiteit toenam. Nu stootten ze tegelijk, en ik kon niet anders doen dan erg luid kreunen, jammeren en smeken om vooral door te gaan, door!!!! Een enorme paal woonde mijn kutje helemaal uit, zo voelde het, en ik wilde niets liever dan nu alles te geven, alles. En ik gaf ze ook alles, pompend, hijgend en jankend smeekte ik om door hun volgespoten te worden. Smeekte, nee, gilde!! Ze besloten er volledig voor te gaan en begonnen nog harder te stoten, mijn gillen vermengden zich met het felle soppen van mijn uitgewoonde hoerenkut, terwijl de twee beukers nu maar 1 doen voor ogen hadden, spuiten!! 'jaa, jaa, jaaaaaaaaa, toe dannnnnnnn, geef schatten, geeffffffffffffff', gilde ik, terwijl ik probeerde de stoten wat op te vangen. Maar ik kon niets, zat ertussen en werd simpelweg zowat uit elkaar getrokken, terwijl de twee nu duidelijk zover waren dat het niet lang meer kon duren. Martin greep mijn hoofd beet, keek me intens aan en schreeuwde ineens 'hierrrr, geile slet van me, neem het!!!'Hij pompte zich helemaal leeg, en dan was voor Andreas het sein om over me heen te gaan hangen, waarna ook hij hijgend en kronkelend me volledig volpompte met zaad....

Ik jankte alleen maar, genoot intens van deze keiharde beurt en liet het begaan, voelde mn lijf overstromen en uiteindelijk langzaam de twee krimpende palen uit mijn openstaande hoerenkut terugtrekken....slierten geil liepen over mn dijen heen, en de twee mannen besloten nu min of meer gelijktijdig om me te gaan pijpen. Andreas stootte vervolgens een paar vingers diep in mn hol, en zo werd ik liefkozend en geaaid door de twee naar een enorme ontlading gebracht. Martin sloot zijn mond om mn pik heen en slurpte me zo hard leeg dat ik niet anders kon doen dan wederom janken van geilheid. Toen de twee vervolgens samen mijn zaad wegtongden had ik wel het idee dat ik twee leuke vrienden gevonden had......

3917 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.